IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съответно и печалбата сега ще скочи, нали не сте си забравили,че завода "бълва" с 30% мощност повече от 2 месеца и че едва успява да насмогне да произвежда за да удовлетвори поръчките само от чужбина,да не говорим от БГ
    не е препоръка!!!

Коментар

• газта скача,скача и цената на тора, ела и провери ако не ми вярваш

Коментар

• С това поетапно поскъпване на природния газ, което ще стане тази година, едва ли ще дочакаш скок на цената.

Коментар

• за много години и от мен!!!
          вече чакам с нетърпение да скочи цената на акцията тук, след толкова много подобрения направени миналата година и успешната година, просто според мен скоро ще гледаме бум тук
          не е препоръка или съвет за покупко-продажба на ценни книжа!!!
          притежавам акции на дружеството!!!

Коментар

• ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ!!!
            МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ПОВЕЧЕ ПАРИ
            Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• виж,сега не ми се губи време с теб, да ти обеснявам елементарни неща.
              ако искаш продължение на дискусията,ще се радвам да ми отговориш с какво образование си, да знам дали поне си ми на нивото,за да си говорим. Желая на всички Весела Коледа и повече усмивки
              p.s.
              а ако ми отговориш Генчо,догодина ще продължим дискусията с удоволствие,аз много се кефя,че има и хора като теб, за да се коментират нещата. евала пичове,както се казва

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                ...знаещ като си "знаещ" я кажи ALBHL на колко си продадоха акциите от NEOH...малко така да си защитиш ника...
                ....защо бе нещо притеснява ли те въпроса ми...аз питам от любопитство...дай малко по-аргументирано да водим дискусията ...какво само заклинания и карикатури пускаш...така няма да убедиш и най-заблудения рибок...

Коментар

• мерси за "комплимента",Сторм

Коментар

• Съвсем откачихте в тази тема !

Коментар

• ей днес ще се скъсам да се смея на умни изказвания

Коментар

• я още един "разбирач"
                        много станахте бе, не е необходимо да си защитавам ника,той си ме кефи,а когото не го кефи,да се "спасява"
                        след като ти не отговори дори с какво образование си,помниш ли Гена,кажи де,а,нали си много отворен?
                        само да ти го припомня,приятельо,нищо друго

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
                          няма,няма,ама на 11-ти купиха над 34000 на около 76.60 , с точност не знам,но може да се провери на тази дата които иска,има я в сайта,нали
                          ...знаещ като си "знаещ" я кажи ALBHL на колко си продадоха акциите от NEOH...малко така да си защитиш ника...

Коментар

• манипулации ли,това за теб ли важи,а?
                            я се виж къде ли не си коментирал спекулативно...
                            аз ли се излагам или ти, всеки може да провери това,нали, явно по доста теми обичаш да спекулираш,за да намажеш после.
                            а за отчета не се безпокои,ще е рекорден по продажби, поне с 30 % според мен повече от миналата година като цяло, а за догодина още повече с новата линия и 30% повишена мощност,нова турбогенераторна централа и други екстри, които си ги пише на сайта на дружеството,даже и за продажбите се вижда,че растат от последния отчет...
                            така,че ще си говорим и с теб много скоро
                            и тогава ако съм бил прав в мнението си,ЩЕ ЧАКАМ ПУБЛИЧНО ДА СИ ПРИНАЕШ,ЧЕ НЕ СИ БИЛ ПРАВ.
                            Аайде лек ден ти желая,ОК, и умната
                            не е препоръка пак на нищо!!!

Коментар

• Знаещ, много добре знаеш, че отчета за 2007 няма да е бляскав, стига манипулации

Коментар

• абе ще има излитане към небето след Нова година,ама тогава ще си говорим,особено пък като излезе отчета,мале,не ми се мисли,куцо и сакато ще се втурне след ракетта,нали ? лично мнение
                                не е препоръка за нищо,както и всички изказани мнения досега и занапред!!!

Коментар

Working...
                                X