Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Графики е правилно да се гледат дори и в БангладешКолкото повече хора осъзнаят това и се научат правилно да разчитат графиките (т.е миналото) толкова по добре за Борсата ни в бъдеще .
Тук като гледам графиката сме в 4 част от едно Ц т.е предстои още покачване но докъде трябва вминателно да се следи .След това според мен ще се спуснем за заключителна 5 част (дано да пропадне дано) от Ц
Така мисля но може и да греша .Използвайте бар графики на дневна и седмична база те също много неща казватПриятен ден на всички
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от DioКапутов, когато купуваш акции, бъдещето ли гледаш или миналото ?
А именно: Инвеститор, който прави технически анализ на акции който се чуди какво става.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от DioКапутов, когато купуваш акции, бъдещето ли гледаш или миналото ?
Вземи за пример exclusive_ned. Човекът след Q3 беше на седмото небе и чакаше цени от над 100 лева. Това, което му обягваше беше "the big picture", а именно икономиката, сектора и тн. Виж как сега обърна лентата и се готви за апокалипсис.Просто трябва да се гледа бъдещето, а не да се прехласваме по миналото защото с анализ на минали данни се трупат само загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputovTrailing P/E ще е ниско до Q3 09,защото за 09 Р/Е няма да се вдигне кой знай колко,а и след април най-вероятно пак ще работим и все нещо се се печели.До миналата год. кави печалби имаше... 1-2 мил. на год. и цената си беше 50-60 лв.Хич да не е някоя руска компания ще го купи и ще продава тор в ЕС без мита и квоти.
Коментар
-
Trailing P/E ще е ниско до Q3 09,защото за 09 Р/Е няма да се вдигне кой знай колко,а и след април най-вероятно пак ще работим и все нещо се се печели.До миналата год. кави печалби имаше... 1-2 мил. на год. и цената си беше 50-60 лв.Хич да не е някоя руска компания ще го купи и ще продава тор в ЕС без мита и квоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaДобре няма да пиша повече. Извинвай
Ъппп ъпппппп ъпппппппп излитамеееееееееееееееее
Коментар
-
Anton Chigurh
Добре няма да пиша повече. Извинвай
Ъппп ъпппппп ъпппппппп излитамеееееееееееееееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaКое P/E имаш в предвид? 2008 или 2009?
И защо си мислиш, че през 2009 ще работи непрекъснто завода, когато производството е спряно в момента и перспективите пред сектора са негативни?
Производството всяка година е било спирано по една или друга причина.
Тази година е най-краткото спиране засега.
И кой определи тези негативни перспективи пред сектора. !?
В момента има нестабилност, както е във всички сфери.
Някой фонд да изчисли, че П/Е е 1 и да я каич на 70 лева ли? Оценката на акции е forward looking process. Сегашното П/Е не е от значение.
Много си ми интересен.
Говориш наизуст не само тук а и по темите на други сини чипове.Разбирам мераците ти.
А за тези 30 дена може много работи да се случат.
P/E за 2009 според мен ще е много високо. Това зависи, кога ще почнат работа. На този етап можем само да гадаем защото това, което знаем със сигурност е че големите конкуренти на комбианта спират производството си. Сещап ли се какво ще стане с любимото ти P/E, ако през първото тримесечие не работи Неохима?
Това е приятелска препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaКое P/E имаш в предвид? 2008 или 2009?
И защо си мислиш, че през 2009 ще работи непрекъснто завода, когато производството е спряно в момента и перспективите пред сектора са негативни?
Някой фонд да изчисли, че П/Е е 1 и да я каич на 70 лева ли? Оценката на акции е forward looking process. Сегашното П/Е не е от значение.
Много си ми интересен.
Говориш наизуст не само тук а и по темите на други сини чипове.Разбирам мераците ти.
P/E за 2009 според мен ще е много високо. Това зависи, кога ще почнат работа. На този етап можем само да гадаем защото това, което знаем със сигурност е че големите конкуренти на комбианта спират производството си. Сещап ли се какво ще стане с любимото ти P/E, ако през първото тримесечие не работи Неохима?
Това е приятелска препоръка.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaКое P/E имаш в предвид? 2008 или 2009?
Много си ми интересен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от NikolaКое P/E имаш в предвид? 2008 или 2009?
Много си ми интересен.
Коментар
Коментар