If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не забравяйте, че преди месец започна най-силния период за фирмата, който продължава до края на юни.
Натрупването на приходи и печалби в отчетите тепърва предстоят.
Но и тук, както по останалите позиции сме зависими от курса на борсата като цяло.
Успех !
ако неконсолидирания предстоящ отчет е добър, което е много вероятно на фона на ръста на продажбите зад граница,аз лично очаквам изстрелване на акцията до нивата й отпреди корекцията.
Но това ще го разберем в края на месеца все пак. И много зависи как ще се развият тепърва нещата на борсата,уж се очаква ръст на индексите,но ще видим какво ще стане в крайна сметка ...
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!!!
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
"Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.
Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.
В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.
В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.
darik
браво,една хубава новина
не е препоръка за акции!!!
С 20% по-всоки заплати и двойно повече пари за нощен труд.
Средно с 20 процента са увеличени заплатите и двойно средствата за нощен труд в „Неохим” АД от 1 януари. Дходите на служителите са повишени със заповед на Главния изпълнителен директор.
Утвърдената от ръководството схема за повишаване на трудовите възнаграждения предвижда диференцирано увеличение на средствата. Най-сериозно нарастване е предвидено за най-ниските заплати в дружеството. Целта е да се избегне негативното влияние върху ниските доходи от въведения от началото на годината плосък данък.
Намерението на ръководството е през 2008 година средната работна заплата в дружеството да стане 1000 лева.
"Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите.
Димитровградският торов гигант „Неохим” АД е вече член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Приемането е факт след поредица от срещи в Париж и Краков.
В Борда на асоциацията, „Неохим” се представлява от изпълнителния директор на дружеството инж. Васил Грънчаров. В управителния орган влизат представители на общо 18 фирми, сред които най- големите производители на изкуствени торове в света.
В Асоциацията основана през 1953г. в Женева членуват производители от всички страни- членки на Европейския съюз. Една от основните роли на EFMA е да подпомага диалога между производителите на торове в Европа и европейските институции, като следи и за недопускане на нелоялна конкуренция.
абе Генчо майче манипулациите ти успяха най-после , днес -10%,на някои не му издържаха нервите или пък го направиха нарочно,сега доволен си?
а аз си казвам моето мнение,не го натрапвам като теб с газта и другите глупости по адрес на завода.
все пак аз съм дългосрочен инвеститор и Неохим ми е над 60% от портфейла,има време и за печалби....пък и си харесвам българското,не го плюя като някои хора,щото ако го няма този завод хората ще купуват на още по високи цени тора...
не е препоръка!
Хахаха! Нервите им не издържали и смъкнали цената 10 % с 5 акции
Коментар