Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДоволно - реинвестирах дивидента, получен вчера
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Ако прогнозата е точна, то това би била много добра цена за инвестиция. Но едва ли ще се сбъдне! Не е препоръка за покупка или продажба!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Ако прогнозата е точна, то това би била много добра цена за инвестиция. Но едва ли ще се сбъдне! Не е препоръка за покупка или продажба!!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПосоката е надолу към двайсетачка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Кажи ми поне за 1 акция дето си познал движението последната 1 година?
Ти си най-големия дърдорко, който съм срещал.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПосоката е надолу към двайсетачка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеТук посоката не е ясна, но не ме интересува, честно. Като чух по телевизията шефът им, след голямото поевтиняване на газта, че били са били приготвили документите за фалит, но вече са били ок. И като знам, че като цяло е амортизиран завод. Може и да има добри печалби, но не съм закъсал толкова да рискувам, има по-добри алтернативи
Коментар
� -
Тук посоката не е ясна, но не ме интересува, честно. Като чух по телевизията шефът им, след голямото поевтиняване на газта, че били са били приготвили документите за фалит, но вече са били ок. И като знам, че като цяло е амортизиран завод. Може и да има добри печалби, но не съм закъсал толкова да рискувам, има по-добри алтернативи
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Спиди-ту му беше чиста случайност. Там той си правеше сметки с p/EBITDA, и по-късно разбра, че сделката е по ev/EBITDA. Късметът го покри, но още не го е осъзнал.
Разбира ги той тънките борсови шменти капели и ги разобличаваhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
�
Коментар