Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
При положение, че обработващите земя без тор няма как да минат, намаляването на конкуренцията за Неохим трябва да е добра новина, стига да са по-конкурентноспособни от другите.Last edited by abc; 19.09.2021, 21:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
При положение, че обработващите земя без тор няма как да минат, намаляването на конкуренцията за Неохим трябва да е добра новина, стига да са по-конкурентноспособни от другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не резултатът за Q ще е определящ за цената, а очакванията за бъдещето. А в краткосрочен аспект, то въобще не е розово.
Втори голям европейски торов производител спира производство, заради цените на газа -
https://www.reuters.com/business/ene...ge-2021-09-17/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не е ясно дали ще е дългосрочно си мисля, но цената ще зависи от резултатите за Q3..... но каквото и да стане, смятам, че акцията е сериозно подценена на тия нива. Който иска да продава, аз не съм от тия, даже при всяко изсипване допълвам, както и вчера си взех. Като погледнеш баланса за Q2 и който разбира му става ясно. Според мен продавачите хич не са в час какво става с бизнеса на дружеството, а продават при всяко покачване на газта.... луда работа
Втори голям европейски торов производител спира производство, заради цените на газа -
https://www.reuters.com/business/ene...ge-2021-09-17/
Коментар
-
Не е ясно дали ще е дългосрочно си мисля, но цената ще зависи от резултатите за Q3..... но каквото и да стане, смятам, че акцията е сериозно подценена на тия нива. Който иска да продава, аз не съм от тия, даже при всяко изсипване допълвам, както и вчера си взех. Като погледнеш баланса за Q2 и който разбира му става ясно. Според мен продавачите хич не са в час какво става с бизнеса на дружеството, а продават при всяко покачване на газта.... луда работа
не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Мда, неприятно се получи.
Особено, като се наложи, да се става "дългосрочен".
Дано излезеш с добри пари, което ще е в отговор на енергията да поевтинее, което пък малко или много касае всички дружества.
- 1 like
Коментар
-
Нямам претенции, изграждам си позиция и съм убеден, че ще изкарам добри пари
Особено, като се наложи, да се става "дългосрочен".
Дано излезеш с добри пари, което ще е в отговор на енергията да поевтинее, което пък малко или много касае всички дружества.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеМарадоната ще го подпира, все е някаква утеха
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мисли ми се,
щото всичко ще повлече крак.
Ето- с тези цени на газа газовите ел централи на запад спират работа, щото не им излизат сметките.
Търсенето на ток се увеличава в цяла Европа
и ето -
днес на борсата цената на тока за утре е 335 лв/MWh- с 10% повече от вчера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ми що го мислиш?
щото всичко ще повлече крак.
Ето- с тези цени на газа газовите ел централи на запад спират работа, щото не им излизат сметките.
Търсенето на ток се увеличава в цяла Европа
и ето -
днес на борсата цената на тока за утре е 335 лв/MWh- с 10% повече от вчера.Last edited by abc; 15.09.2021, 14:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е точна така, на гърба на кибиците е, каквито са 95% от българите! Ние, които имаме акции и дялове в работещи, проспериращи и печеливши компании, сме от правилната страна на члена
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Защото всичко е на наш гръб - храна, ток, газ, парно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ми що го мислиш?
Коментар
Коментар