Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекакво стана със софикса, ще влизате ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеКак ще чакате 20 нали всичко е цветя и рози
Мойто е дори точно обратно - без цветя и рози. Освен ако не е за бог да простиLast edited by Балониада; 02.09.2021, 13:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХаха а тук някои чок тарикати чакат цени от 40-50 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Добре са си и земеделците, последно тях бих ги мислил. Ръстът в цените на суровините и изобщо разходите за производството на торове много лесно ще стигнат до рафтовете в супермаркета. За съжаление на Неохим са му съвсем различни проблемите от бизнес модела. За мен си остава булиш перспективата пред завода, но може пък и да се самозаблуждавам, защото държа известна загуба в портфейла срещу това име.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз мисля, че цените на торовете се вдигат даже и с по-голям темп. Скоро Неохим ще има повече кеш на акция спрямо борсовата цена! Изтеглиха дългата клечка общо взето. Догодина очаквам дивидент над 1 лев, може и доста повече, интересно е много какво ще правят друго с толкова много кеш?!Last edited by petyob; 02.09.2021, 10:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Горко им на земеделците!
Впрочем, те пък ще си напомпат още цените на продукцията и ще го отнесат потребителите.. Тези от тях които имат акции в компании с реален бизнес, ще печелят и ще компенсират по-високите си разходи, но кибиците...
Т.е. в крайна сметка по-високите цени на газа и емисиите ще ги платят кибиците - "умници"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз мисля, че цените на торовете се вдигат даже и с по-голям темп. Скоро Неохим ще има повече кеш на акция спрямо борсовата цена! Изтеглиха дългата клечка общо взето. Догодина очаквам дивидент над 1 лев, може и доста повече, интересно е много какво ще правят друго с толкова много кеш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Горко им на земеделците!
Впрочем, те пък ще си напомпат още цените на продукцията и ще го отнесат потребителите.. Тези от тях които имат акции в компании с реален бизнес, ще печелят и ще компенсират по-високите си разходи, но кибиците...
Т.е. в крайна сметка по-високите цени на газа и емисиите ще ги платят кибиците - "умници"
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
И в добавка - Цената на въглеродните емисии достигна нов рекорд
Тя надскочи 60 евро, което е двойно на нивата от миналата година
https://www.capital.bg/politika_i_ik...na_nov_rekord/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Тя надскочи 60 евро, което е двойно на нивата от миналата година
https://www.capital.bg/politika_i_ik...na_nov_rekord/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това е много бичи сигнал - мапа ще изкупи всичко до 30 кинта, инта до 35, батя до 40, останалата цаца до 45, а нагоре са шматките като мен, дето влизат винаги на връх и продават на дъно
Както казва стария Бъфет - Не си и помисляй да купиш акция дори и за 10 минути, ако не смяташ да я държиш поне 10 години
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
Коментар