IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Мечо, да не купуваш после на 50+
    Мечо с 50-100 акции танцува инстината е,че тор няма.. агропроизводителите масово реват.... в момента всичко сочи, че сме машина за пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

60+ моля те, бъди малко по-точен в прогнозите си
      За да стигнем до 60, трябва първо през 50 да минем. Иначе моя таргет е доста по-висок от 60. Както съм посочвал и по-долу, имат кеш за 27 лева на акция. (а някой хора разпродават на 35-37 лева)

Коментар

60+ моля те, бъди малко по-точен в прогнозите си

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Аха, точно откакто купи и мажоритарят стана коректен. Ей четете се малко след като излеете душата, хаха
          и какъв отчет...този който ще гледаме в края на месец Април....ми я камилата я камиларя дотогава

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Имам достатъчно, но съм много далеч от тези %. Аз гоня % печалба, а не % дялово участие. Мажоритарят вече се доказа като достатъчно коректен през последната 1 година и нещо, откакто купувам аз. Ясно е, че Q1 ще е феноменално. Ясно е, че ще има голям дивидент с този огромен кеш....... какво повече можем да искаме от такова дружество?!
            Аха, точно откакто купи и мажоритарят стана коректен. Ей четете се малко след като излеете душата, хаха
            и какъв отчет...този който ще гледаме в края на месец Април....ми я камилата я камиларя дотогава
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение

Той, както купува постоянно, отдавна е минал 10%!
              Имам достатъчно, но съм много далеч от тези %. Аз гоня % печалба, а не % дялово участие. Мажоритарят вече се доказа като достатъчно коректен през последната 1 година и нещо, откакто купувам аз. Ясно е, че Q1 ще е феноменално. Ясно е, че ще има голям дивидент с този огромен кеш....... какво повече можем да искаме от такова дружество?!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Мапи
                Той, както купува постоянно, отдавна е минал 10%!

Коментар

• Не се надпреварвайте еййй, вчера като купувах на 36-37 ми продавахте, а сега купувате над 40...... и пак евтино купувате!!! След отчета ще изригне МАШИНАТА ЗА ПАРИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Fertilizer prices are skyrocketing on concerns that Russia’s invasion of Ukraine will curtail global supplies.

Prices for the popular nitrogen fertilizer urea in New Orleans surged Thursday to $700 per short ton versus $560 earlier in the week, a 25% jump, according to Bloomberg’s Green Markets.
                    Чудесни новини за петък следобед. Отделно - останаха една шепа акции до 41 лева.

Коментар

• Fertilizer prices are skyrocketing on concerns that Russia’s invasion of Ukraine will curtail global supplies.

Prices for the popular nitrogen fertilizer urea in New Orleans surged Thursday to $700 per short ton versus $560 earlier in the week, a 25% jump, according to Bloomberg’s Green Markets.

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение

Не знам! Информация от земеделските производители: "търсме да закупим торове, но няма - Неохим, Агрополихим, вносителите, не продават. Дали пък не чакат да правят гуши
                        Няма, щото не могат да смогнат на износа.
                        Амоняка и той вървял, като топъл хляб.
                        Last edited by Три без коз; 25.02.2022, 14:09.

Коментар

А тези, които продадоха вчера - дали съжалявате?
                          Не знам! Информация от земеделските производители: "търсме да закупим торове, но няма - Неохим, Агрополихим, вносителите, не продават. Дали пък не чакат да правят гуши

Коментар

А тези, които продадоха вчера - дали съжалявате?
                            Ревът, яко!

Коментар

• Първоначално изпратено от veteran4 Разгледай мнение

Ми хайде да упълномощим представител на миноритарните акционери с 5%!
                              Мапи

Коментар

• А тези, които продадоха вчера - дали съжалявате?

Коментар

Working...
                                X