IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Май избързах с покупката на 5те акции...

"Според Иван Хиновски, ако се стигне до криза, тя ще бъде преодоляна, включително и с доставки на втечнен газ от Гърция. "Би могло да се организира доставка на втечнен газ през гръцките терминали, което изисква сериозна дипломатическа работа и инженерна от Българския енергиен холдинг", смята той.

"Газохранилището в Чирен е запълнено на 40% от капацитета, но резервите трябва да се ползват разумно", каза още Хиновски. Намаляване на синьото гориво би засегнало торовите заводи, които доскоро искаха уверения от "Булгараз" за доставките."
    Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидент Прогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      https://btvnovinite.bg/predavania/ta...roden-gaz.html

Министърът: Няма затруднения в доставките на природен газ

Машината за пари си работи..
      Ще работи докато им дръпнат шалтера.
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Май избързах с покупката на 5те акции...

"Според Иван Хиновски, ако се стигне до криза, тя ще бъде преодоляна, включително и с доставки на втечнен газ от Гърция. "Би могло да се организира доставка на втечнен газ през гръцките терминали, което изисква сериозна дипломатическа работа и инженерна от Българския енергиен холдинг", смята той.

"Газохранилището в Чирен е запълнено на 40% от капацитета, но резервите трябва да се ползват разумно", каза още Хиновски. Намаляване на синьото гориво би засегнало торовите заводи, които доскоро искаха уверения от "Булгараз" за доставките."
        Нищо не може да се прогнозира, но към момента няма затруднения в доставките на природен газ, заяви Александър Николов

Коментар

https://btvnovinite.bg/predavania/ta...roden-gaz.html

Да му мислят агропроизводителите... парите напред и да се въоръжат с търпение, съшо и да се молят да не вдигнем много цените.

Коментар

• https://btvnovinite.bg/predavania/ta...roden-gaz.html

Last edited by Eminem; 27.02.2022, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Айде честито.
              Русия е изключена вече от Суифт. резервите в Чирен стигат за няколко дни след това дирижаблите започват да скрибуцат из въздуха. Някой ще спуснат кепенците а други ще разкопчеят тирантите.
              Лоша работа
              Мечо рано се радваш суйфта остава за банките през които се правят разплащанията... а и гледам руските телевизии казват, че отдавна имат изготвен план.. да му мислят нашите тъпаци, че газта отива не на 2000 евра а на доста повече,.На . Централната им банка резервите са и основно в юани.. нищо няма да стане с Неохим вървим към 100тичката..

Коментар

• Спират Суйфта само за част от банките, оставят възможност явно за заплащане на газа

Коментар

https://finance.yahoo.com/news/brazi...180549912.html

Мдааа, прав си. Аз дори съм съгласен да спрат продажбите за 1-2 седмици, след това ще са с още 20-30% ъп
                  А газ за производство ще има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Мечо с 50-100 акции танцува инстината е,че тор няма.. агропроизводителите масово реват.... в момента всичко сочи, че сме машина за пари!
                    https://finance.yahoo.com/news/brazi...180549912.html

Мдааа, прав си. Аз дори съм съгласен да спрат продажбите за 1-2 седмици, след това ще са с още 20-30% ъп

Коментар

Връзката с Гърция ще е готова до лятото.. ще имаме 100-110 мил по сметките ще направиме малко по -дълга профилактика и края на годината.ще има Яхооо Няма да спрат нищо.. Германците ще носят пари с куфари в Русия да си плащат газта ли??? и не само те.. а и мисля, че през Китайската система ще тръгне всичко още на другия ден.. те европейците са тъпунгери ама чак толко.. тяхното е като все едно аз да налагам санкции на Чез и да стоя без ток )
                      Айде честито.
                      Русия е изключена вече от Суифт. резервите в Чирен стигат за няколко дни след това дирижаблите започват да скрибуцат из въздуха. Някой ще спуснат кепенците а други ще разкопчеят тирантите.
                      Лоша работа
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ако руснаците спрат газа в отговор на Суифт изключването - какво правим? Имам акции
                        Връзката с Гърция ще е готова до лятото.. ще имаме 100-110 мил по сметките ще направиме малко по -дълга профилактика и края на годината.ще има Яхооо Няма да спрат нищо.. Германците ще носят пари с куфари в Русия да си плащат газта ли??? и не само те.. а и мисля, че през Китайската система ще тръгне всичко още на другия ден.. те европейците са тъпунгери ама чак толко.. тяхното е като все едно аз да налагам санкции на Чез и да стоя без ток )

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ако руснаците спрат газа в отговор на Суифт изключването - какво правим? Имам акции
                          Няма да го спрат

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

60+ моля те, бъди малко по-точен в прогнозите си

Коментар

Мечо с 50-100 акции танцува инстината е,че тор няма.. агропроизводителите масово реват.... в момента всичко сочи, че сме машина за пари!
                              Време е земеделците да научат повече за биологичното земеделие
                              Last edited by съни(тя); 26.02.2022, 20:55.

Коментар

• Единственото нещо, за което ме е яд, е, че имам по-малко акции, отколкото ми се иска да имам!

Коментар

Working...
                                X