If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Според Иван Хиновски, ако се стигне до криза, тя ще бъде преодоляна, включително и с доставки на втечнен газ от Гърция. "Би могло да се организира доставка на втечнен газ през гръцките терминали, което изисква сериозна дипломатическа работа и инженерна от Българския енергиен холдинг", смята той.
"Газохранилището в Чирен е запълнено на 40% от капацитета, но резервите трябва да се ползват разумно", каза още Хиновски. Намаляване на синьото гориво би засегнало торовите заводи, които доскоро искаха уверения от "Булгараз" за доставките."
Не си избързал, даже напротив - малко си купил. Газта от Русия няма да спре, а даже и да стане (шансът е под 5%) има алтернативи. Никой няма интерес да спира доставките на газ - нито Русия, нито ние. Погледни цените на торовете само - пак са яко нагоре.... има недостиг на пазара и всичко, което се произведе от Неохим се купува ВЕДНАГА даже искат предплащане на доставките. Следващите 3-4 месеца ще е така, после планов ремонт през Q3 и т. н. Междувременно ще си вземем хубавия дивидент Прогнозирай печалба за 2022г., аз мисля, че ще е по-голяма от 2021г. Някъде 60-65 милиона....
"Според Иван Хиновски, ако се стигне до криза, тя ще бъде преодоляна, включително и с доставки на втечнен газ от Гърция. "Би могло да се организира доставка на втечнен газ през гръцките терминали, което изисква сериозна дипломатическа работа и инженерна от Българския енергиен холдинг", смята той.
"Газохранилището в Чирен е запълнено на 40% от капацитета, но резервите трябва да се ползват разумно", каза още Хиновски. Намаляване на синьото гориво би засегнало торовите заводи, които доскоро искаха уверения от "Булгараз" за доставките."
Айде честито.
Русия е изключена вече от Суифт. резервите в Чирен стигат за няколко дни след това дирижаблите започват да скрибуцат из въздуха. Някой ще спуснат кепенците а други ще разкопчеят тирантите.
Лоша работа
Мечо рано се радваш суйфта остава за банките през които се правят разплащанията... а и гледам руските телевизии казват, че отдавна имат изготвен план.. да му мислят нашите тъпаци, че газта отива не на 2000 евра а на доста повече,.На . Централната им банка резервите са и основно в юани.. нищо няма да стане с Неохим вървим към 100тичката..
Връзката с Гърция ще е готова до лятото.. ще имаме 100-110 мил по сметките ще направиме малко по -дълга профилактика и края на годината.ще има Яхооо Няма да спрат нищо.. Германците ще носят пари с куфари в Русия да си плащат газта ли??? и не само те.. а и мисля, че през Китайската система ще тръгне всичко още на другия ден.. те европейците са тъпунгери ама чак толко.. тяхното е като все едно аз да налагам санкции на Чез и да стоя без ток )
Айде честито.
Русия е изключена вече от Суифт. резервите в Чирен стигат за няколко дни след това дирижаблите започват да скрибуцат из въздуха. Някой ще спуснат кепенците а други ще разкопчеят тирантите.
Лоша работа
Ако руснаците спрат газа в отговор на Суифт изключването - какво правим? Имам акции
Връзката с Гърция ще е готова до лятото.. ще имаме 100-110 мил по сметките ще направиме малко по -дълга профилактика и края на годината.ще има Яхооо Няма да спрат нищо.. Германците ще носят пари с куфари в Русия да си плащат газта ли??? и не само те.. а и мисля, че през Китайската система ще тръгне всичко още на другия ден.. те европейците са тъпунгери ама чак толко.. тяхното е като все едно аз да налагам санкции на Чез и да стоя без ток )
Коментар