Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Вчера пишеш че не продаваш а само купуваш, а днес ни обясняваш че си продал на 40. Кое е истина? Сега се надявам, че си ме разбрал.Last edited by Агресивен бик; 14.09.2021, 22:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Това ли е вярното или мнението ти малко по-надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не продавам, само купувам тук..... не очаквам неприятни изненади, защото: цената на продукцията им - торовете расте всеки месец със същите темпове, както газта. На всички е ясно, че Q3 ще е на загуба заради годишния планов ремонт. Както и Q4 може би също. Но със сигурност 2021г. ще има голяма печалба - между 12-15 млн.лв. (около 5-6 лв/акция) и надявам се приличен дивидент да вземем догодина. Разковничето ще е H1 на 2022г. и ако продължи да прави по 10-15 млн. годишна печалба, то ще е ясно, че е супер подценено. Все още мисля, че под 30 е евтино...... не разбирам защо са тези разпродажби, но всеки си знае и си решава сам какво да прави с парите/акциите си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБаси, то остана ли някой, дето да не е продал на 40?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
И акцията беше 40 а сега е 26
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАМОНИЕВ НИТРАТ (34.4% азот) НЕОХИМ - 636 лв/т. без ДДС - франко Дим-д НОВА ЦЕНА!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Това е цена от 2 седмици.
Предишната беше 630.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАМОНИЕВ НИТРАТ (34.4% азот) НЕОХИМ - 636 лв/т. без ДДС - франко Дим-д НОВА ЦЕНА!
Предишната беше 630.
Коментар
-
А днес вече е 65!АМОНИЕВ НИТРАТ (34.4% азот) НЕОХИМ - 636 лв/т. без ДДС - франко Дим-д НОВА ЦЕНА!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Имам и такива позиции - Доверие, ЧЕЗ и др., които са ми с много голяма тежест в портфейла и по всяко време може да ги продам с голяма печалба!
А Неохима последните 2 години си се развива супер и ще си го държа докато ми стигне таргета от 40+
Как не влезе поне в софикс, а Мапа ? Да може се освободиш поне ...
Коментар
-
Мдаа,
Цената на газа тази сутрин мина 60 Е на холандския TTF.
Д*пе да ни е яко...
Коментар
Коментар