IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ок, не споря. Само отбелязвам че КФН бие лошо и да се внимава с инфото.
    Премерно линк към сериозен и проверен сайт с новина щеше да е супер.. А все още никой да не е писал новина за подобно събитие ми е странно.
    Има ли някой санкционират за споделяне на манипулативна информация от КФН?

Коментар

• Леко бе, аз тук се надявам на някакви си 70 лв с този отчет
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Въпросът е дали отчета ще излезе преди или след Великден... хубаво е преди отчета да сме над 60 кинта, а след него да се доближим или защо не да минем кота 100
        Много малко работни дни за бфб има до края на месеца. Има два велкидена да отбележим, - католишкия и православния, през което време борсата почива.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Въпросът е дали отчета ще излезе преди или след Великден... хубаво е преди отчета да сме над 60 кинта, а след него да се доближим или защо не да минем кота 100
          Няма да е преди Великден. След това ще е за да може да се порадваме пълноценно на ралито

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Бруталното рали тепърва предстои!
            Публиката ще гледа ето така:

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!
              Публиката ще гледа ето така:

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Премерно линк към сериозен и проверен сайт с новина щеше да е супер.. А все още никой да не е писал новина за подобно събитие ми е странно.
                Аз също смятам, че е добре да се проверява информацията

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение

Ако разчиташ на комините на пещи, работещи на газ, при топло време наистина "нищо не излиза", защото продукти от изгаряне на метан са СО2 и Н2О.
                  Последното кондензира само при температури около нулата и по ниски - затова се вижда като "пушек", но е кондензирала вода.
                  хахахах абсолютно логично ))) разсмях се истински

Коментар

• Това някой да го постне за четвърти път.

Коментар

• Посоката е яко нагоре!
                      А който иска, да пикае срещу вятъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от spooky Разгледай мнение

Обадете се и проверете, проверката е висша форма на доверие нямам намерение да споря.
                        Опашка от камиони наистина има но от комините нищо не излиза. Ако имам време следобяд ще мина от там да направя някоя снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

Преди да излезе рекордният отчет за Q4 също нямаше движение.
                          Вярно, прави си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Интересно, няма движение, което поне за мен означава и е странно, че все още липсва "вътрешна информация" за отчета
                            Преди да излезе рекордният отчет за Q4 също нямаше движение.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Чакаме отчета в следващите 2 седмици
                              Интересно, няма движение, което поне за мен означава и е странно, че все още липсва "вътрешна информация" за отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от spooky Разгледай мнение
                                От 5 - 6 дни заводът е спрян поради авария. Интересното е колко бързо ще я отстранят и кога ще успеят да го пуснат. Защото търсене явно има.
                                Интересно, мерси. Аварии се случват сигурно не рядко, в коя част от производството и колко дни отнема ремонта са важните въпроси. Много условности има при такива големи производства. Чакаме отчета в следващите 2 седмици

Коментар

Working...
                                X