Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Въпросът е дали отчета ще излезе преди или след Великден... хубаво е преди отчета да сме над 60 кинта, а след него да се доближим или защо не да минем кота 100
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Въпросът е дали отчета ще излезе преди или след Великден... хубаво е преди отчета да сме над 60 кинта, а след него да се доближим или защо не да минем кота 100
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Публиката ще гледа ето така:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ок, не споря. Само отбелязвам че КФН бие лошо и да се внимава с инфото.
Премерно линк към сериозен и проверен сайт с новина щеше да е супер.. А все още никой да не е писал новина за подобно събитие ми е странно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Ако разчиташ на комините на пещи, работещи на газ, при топло време наистина "нищо не излиза", защото продукти от изгаряне на метан са СО2 и Н2О.
Последното кондензира само при температури около нулата и по ниски - затова се вижда като "пушек", но е кондензирала вода.))) разсмях се истински
Коментар
-
Първоначално изпратено от spooky Разгледай мнение
Обадете се и проверете, проверката е висша форма на довериенямам намерение да споря.
Опашка от камиони наистина има но от комините нищо не излиза. Ако имам време следобяд ще мина от там да направя някоя снимка.
Премерно линк към сериозен и проверен сайт с новина щеше да е супер.. А все още никой да не е писал новина за подобно събитие ми е странно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Преди да излезе рекордният отчет за Q4 също нямаше движение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Интересно, няма движение, което поне за мен означава и е странно, че все още липсва "вътрешна информация" за отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Чакаме отчета в следващите 2 седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от spooky Разгледай мнениеОт 5 - 6 дни заводът е спрян поради авария. Интересното е колко бързо ще я отстранят и кога ще успеят да го пуснат. Защото търсене явно има.
Коментар
Коментар