Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Много ''стойностно'' мнение, което е добре модераторите да изтрият.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Малък е дивидента, но по-добре от нищо..... аз лично не продавам, даже допълвам по-малко, няма смисъл да продавам акции от компания, която след 3 месеца ще влезе в Софикс. Много неща зависят от отчета за Q2 - ако увеличат печалбата даже и с малко ще е ОК. Иначе мисля, че Неохима ще е на хубава печалба за 2021г. въпреки очакването за по-слабото второ полугодие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Зависи, може да си има приказка,... и сбира за края на септемврииий
Груец, знам че си широко скроен Печен и носиш този зер черен умор
П.С. Някои мнения не ги виждам, защото са ми в игнор листата, освен ако някой не ги цитира, така че няма как да се обиждам и от тяхNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Според мен, неохимци като са видяли, че ти си купил акции и са решили, че не искат да са ортаци с теб и са намалили дивидента, хохо
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
40 стинки бруто - около милион лева. Смех и пак смех. А какво се очакваше, но така е, да ми е обица на ухото - с гербави калинки ортак да не ставам.Last edited by top; 18.05.2021, 20:27.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ аз я отиграх като последния идиот...
Не, всъщност Груев я отигра по-зле.
Коментар
� -
Мислех си че като има 3 независими групи от акционери в ръководството, компанията ще се управлява много по-угодно за всички, но явно съм се лъгал..
Ще е хубаво да разберем мотивите за толкова малкия дивидент при толкова много кеш в баланса.. Ако ще се правят някакви супер рентабилни инвестиции ОК, но.. малко ми е трудно да повярвам..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ аз я отиграх като последния идиот...
Груец, знам че си широко скроен Печен и носиш този зер черен умор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА какъв "дивидент" бих реализирал, ако не бързах да допълвам след продажбите над 39,00 до 41,0...
пишем го в графата пропуснати ползи от над 3000слава
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
40 стинки бруто - около милион лева. Смех и пак смех. А какво се очакваше, но така е, да ми е обица на ухото - с гербави калинки ортак да не ставам.
А какъв "дивидент" бих реализирал, ако не бързах да допълвам след продажбите над 39,00 до 41,0...
пишем го в графата пропуснати ползи от над 3000слава
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеСамо за сравнение, м+с дава по 0.30 лв дивидент и цената на една акция е 7.80.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tio Разгледай мнение
Откъде го видя това 0,40 ? В поканата пише, че е по предложение на СД.хаха
След поканата има няколко файла "материали", в които е описано предложението им.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Предложението е за 0,40 лв.“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
�
Коментар