If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малък е дивидента, но по-добре от нищо..... аз лично не продавам, даже допълвам по-малко, няма смисъл да продавам акции от компания, която след 3 месеца ще влезе в Софикс. Много неща зависят от отчета за Q2 - ако увеличат печалбата даже и с малко ще е ОК. Иначе мисля, че Неохима ще е на хубава печалба за 2021г. въпреки очакването за по-слабото второ полугодие.
Зависи, може да си има приказка,... и сбира за края на септемврииий
Груец, знам че си широко скроен Печен и носиш този зер черен умор
А, няма ядове, знаеш, не се сърдя на дружески закачки, пък и сам съм си виновен - така или иначе исках да правя спекулация, но не ми се получи. Вече продадох половината акции и си кеширах 5+ бона загуба. Другата половина са на 29 кинта средна и могат да почакат, а може и да ги продам, не съм решил. Продадох и 1000 спидита в последните дни - и там няма смисъл да държа, макар че имам още много. парите излизат от бфб, още не съм решил дали да ги вкарам в чужбина, или да задържа известно време и да чакам спад, който е неизбежен. А и не виждам нещо, дето да си заслужава цената и да има някакъв потенциал, освен атера и бреф. Е, мога да си взема пибчета, но ми стигат загуби от спекулации, а второ спиди на хоризонта не виждам, за съжаление. Успехи и все нагоре!
П.С. Някои мнения не ги виждам, защото са ми в игнор листата, освен ако някой не ги цитира, така че няма как да се обиждам и от тях
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мислех си че като има 3 независими групи от акционери в ръководството, компанията ще се управлява много по-угодно за всички, но явно съм се лъгал..
Ще е хубаво да разберем мотивите за толкова малкия дивидент при толкова много кеш в баланса.. Ако ще се правят някакви супер рентабилни инвестиции ОК, но.. малко ми е трудно да повярвам..
нищо де, кажете колко е дивидента, не се срамувайте ... да не го търсиме! Ами за дружество дето март месец си е било приготвили документите за фалит - всякакъв дивидент е добре. Друг е въпроса, че и тук се наду балона ... все пак е рисково дружество
40 стинки бруто - около милион лева. Смех и пак смех. А какво се очакваше, но така е, да ми е обица на ухото - с гербави калинки ортак да не ставам.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар