Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Утре ЪП ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fancy Bear Разгледай мнениеНу друзя ! Ей, тия западняци дават им 15К, те пък викат че не ги искат. Нали се крият, че са империалисти.
"От протокола се вижда, че Инго Рендел изрично е заявил, че не желае да получава заплащане като член на Надзорния съвет на „Неохим“, но всъщност в българското законодателство няма такава разпоредба."
Ще свикне и да взема (има си поговорки- да ги спазва!) щом е в бг територия и бг-имрериализма ще изучи!
Коментар
-
Ну друзя ! Ей, тия западняци дават им 15К, те пък викат че не ги искат. Нали се крият, че са империалисти.
"От протокола се вижда, че Инго Рендел изрично е заявил, че не желае да получава заплащане като член на Надзорния съвет на „Неохим“, но всъщност в българското законодателство няма такава разпоредба."
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеГотов съм пак да вляза тука , ама тор за земеделците трябва на пролет а той мисля е нетраен за съхранение, пък и цената на газа само врачка може да я каже. Та май да изчакам още барем месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук имаме 2 новини:
- наш Стефко, завършилият магнаурската школа на винс-а гербав кадър, не влиза
- ПП са популисти и няма да позволят това димитровградско кремиковци да фалира, щото те хората и ала-бала
Остава да видим кеша как е в годишния отчет - с оглед на ниския брой преференции за наш Стефко (под 2 000), има голяма вероятност да не е отишъл по предназначение. Ми гледаме мача
Коментар
-
Тук имаме 2 новини:
- наш Стефко, завършилият магнаурската школа на винс-а гербав кадър, не влиза
- ПП са популисти и няма да позволят това димитровградско кремиковци да фалира, щото те хората и ала-бала
Остава да видим кеша как е в годишния отчет - с оглед на ниския брой преференции за наш Стефко (под 2 000), има голяма вероятност да не е отишъл по предназначение. Ми гледаме мачаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Спокойно и Неохим може да се добави, пазарната му капитализация е малка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение
А Лашперко 100тачка) хаха , че то скоро ще стане по-скъпо от хима , цкб и монбат заедно
луд човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВзех малко акции и тръгнахте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Двайсетачка.) хаха , че то скоро ще стане по-скъпо от хима , цкб и монбат заедно
луд човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМного сериозен пауър днес!!! Според мен скоро ще гоним кота 30......
Коментар
Коментар