Бай Грую няма да продаде в следващите 3 месеца, освен ако не качи над 50
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Абе бавни си бяха повечето.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Струва ми се,
че пичът е бил направил анализа си преди да бъде публикуван отчета
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Каква е тази яхта, човече?
и вече флагман става
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз нали съм по басовете - след 3 месеца тази акция ще е на по-висока цена от днешната. На бутилка хубаво уиски - 100-200 кинта, ако някой иска. Продавачите ще си купят пак акциите, след като обявят дивидентаа иначе всичко прилича ма координирана акция на Варненската яхта, за да събират кинти за подпиране на халтурко, ни нищо не може да предотврати предстояшият мега бърст там, какъвто бфб не е виждал от 13 години
Каква е тази яхта, човече?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз нали съм по басовете - след 3 месеца тази акция ще е на по-висока цена от днешната. На бутилка хубаво уиски - 100-200 кинта, ако някой иска. Продавачите ще си купят пак акциите, след като обявят дивидентаа иначе всичко прилича ма координирана акция на Варненската яхта, за да събират кинти за подпиране на халтурко, ни нищо не може да предотврати предстояшият мега бърст там, какъвто бфб не е виждал от 13 години
, какъв сценарий за холивуд, ще засенчи Мадоф
Коментар
� -
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Струва ми се,
че пичът е бил направил анализа си преди да бъде публикуван отчетаLast edited by aleks262; 30.04.2021, 20:32.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Зависи..... аз примерно под 34 бих купувал още.... според мен има потенциал отново за 40+ даже 45. Пак казвам - зависи от следващия отчет, дали ще има дивидент и дали ще влезе наесен в Софикс!а иначе всичко прилича ма координирана акция на Варненската яхта, за да събират кинти за подпиране на халтурко, ни нищо не може да предотврати предстояшият мега бърст там, какъвто бфб не е виждал от 13 години
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеОбаче евала на пича, който направи бърз анализ и започна да разпродава. Другите още се чудеха какво става. Браво за което.
че пичът е бил направил анализа си преди да бъде публикуван отчета
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеОбаче евала на пича, който направи бърз анализ и започна да разпродава. Другите още се чудеха какво става. Браво за което.
- 1 like
Коментар
� -
Мда, разочароващ отчет. Опеделено.
Вярно, само с няколкостотин броя съм тук// колкото за спорта/ основно съм в атера//, но е изненадващо слаб отчета.
При покупна малко над 30лв, не съм продавал вчера. Ще изчакам.
Да, разходите за въглеродни емисии ще продължават да натежават на дружеството все повече.
Шансът му е да бъде одобрен и да започне скорошната реализация на Планът за възстановяване и устойчивост. Тогава ще имаме "друга бира" тук...
/ А може и влизането на Ст Димитров в листите на ГЕРБ да е била по тази причина?!/
Last edited by abc; 30.04.2021, 10:42.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеГруйче, май купи от Батя. Лошо няма ако е така. С тия темпове на обороти може и на есен с песен в Софикс .
- 1 like
Коментар
� -
И аз започнах да влизам от вчера следобяд и днес продължих. Отиграх веднъж от 27 до 39 и сега съм отново в играта, даже с повече акции. Един дивидент и влизане в Софикс ще е добро развитие. Оачквам и добро Q2 също така!Last edited by mapadona; 30.04.2021, 10:54.
Коментар
�
Коментар