Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Брей, Мапа, признавам ти го, веднъж и ти да познаеш. Да видим докъде ще иде акцията, все си мисля, че е дет кет баунс - това предприятие е комунистически мастодонт, обречено без много инвестиции за нова инфраструктура. Апропо, може пък новата власт да е повлияла - това, дето го очаквахме за Кю2, беше опапано от гербавата калинка, сега може пък да излизат реалните резултати?
Успех на държащите тук, успех и на инта, че с него имаме бас - вече шансовете му да познае се увеличиха доста
Само да ти кажа, че тук движението едва сега започва, тепърва ще влизат и големи играчи и ще има още по-голям глад за акции...... все още е супер евтина артията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеСега колко дивидент ще разпределите - 40 или 80 ст. Имам, но не съм доволен от дивидентната политика
P/E с тази печалба е 1.5. Ясно е, че в България всичко над 7 е прекомерен риск, но този борсов дядо тук доста незаслужен бой изяде.
П.П. Имам и съм много доволен от този факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеГолямата печалба май е от това,че завода AZOMURES а вероятно и други Румъния е затворен. още от Декември. Това сигурно ще продължи още поне 2-3 месеца и Q1 също ще е много силно,още повече че Булгаргаз ще намали цената на газа от Февруари.Странно,но май се очертава светло бъдеще
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИскам да питам, защо се избивате да купувате, като дружеството е пред фалит???
Дори и аз повярвах ... та едвам си оставих 440бр., а и бас си имамдо средата на август да е над 46,+
- 2 Харесвания
Коментар
-
Голямата печалба май е от това,че завода AZOMURES а вероятно и други Румъния е затворен. още от Декември. Това сигурно ще продължи още поне 2-3 месеца и Q1 също ще е много силно,още повече че Булгаргаз ще намали цената на газа от Февруари.Странно,но май се очертава светло бъдеще
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Брей, Мапа, признавам ти го, веднъж и ти да познаеш. Да видим докъде ще иде акцията, все си мисля, че е дет кет баунс - това предприятие е комунистически мастодонт, обречено без много инвестиции за нова инфраструктура. Апропо, може пък новата власт да е повлияла - това, дето го очаквахме за Кю2, беше опапано от гербавата калинка, сега може пък да излизат реалните резултати?
Успех на държащите тук, успех и на инта, че с него имаме бас - вече шансовете му да познае се увеличиха доста
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИскам да питам, защо се избивате да купувате, като дружеството е пред фалит???
Успех на държащите тук, успех и на инта, че с него имаме бас - вече шансовете му да познае се увеличиха достаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар