Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение"Гори една от административните сгради"
Може да са изгорели договорите с "клиент 1", но по-вероятно ...плакатите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПожар в химическия завод "Неохим" в Димитровград
Пожарни екипи от Хасково и Харманли пътуват към мястото
Коментар
-
Пожар в химическия завод "Неохим" в Димитровград
Пожарни екипи от Хасково и Харманли пътуват към мястото
Една от административните сгради на торовия завод "Неохим" в Димитровград гори, съобщи bTV.  Пожарът е далеч от производството.  Към мястото пътуват пожарни екипи от Хасково и Харманли.
- 1 like
Коментар
-
Мда, нашата гербава калинка този път си е опекла работата - трети в листата на гроб, като основният му опонент, който взе повече префернции от него, е бил помолен любезно да напуснеА знаем какво се случва напоследък с всеки, който се е заиграл с БХ и герп. Та се загледах в него, ма той мноу "кадърен" - кмет на Димитровград бил, председател на ОбС на града, водач на листа на Реформаторския блок, ма накрая припознал герП. А иначе и много "образован" - завършил е светая светих - ВИНС-а (разбрах и защо се харесва от кликата тук, ако се бях разровил по-рано, никога нямаше да сложа и една стинка). Абе великан - ми да ни е честит...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
Пакетът който държите с две ръце в джоба с нищо не впечатлява по-красивата част от човечеството
А относно хартишките - да, имате моето съжалениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пакетът който държите с две ръце в джоба с нищо не впечатлява по-красивата част от човечеството
А относно хартишките - да, имате моето съжаление
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Какво се разбира под пакета - моят си работи безотказно, поне такива са отзивите сред нежната част от обществотоАко става въпрос за акциите тук - продадох 500 и си реализирах 5 бона загуби. От останалите 500 разкарах още 200 (те бяха на 29 средна) - реализирах си и там загубата. Грепките за инвестиране в кухи бг компании, ръководени от гербави калинки, винаги се заплащат, обикновено скъпо! Да са живи и здрави Спиди, че ми избиха всички дивотии, които правих на бфб в последните няколко години, затова и не се разпилявам в булшити по 15 позиции, а купувам до 3 макс, а Спиди ми бяха над 90%. Успех на хората тук, определено ще им трябва много късмет (и на мен, маакр и с дребните 300 бройки - също)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеКойто го може, го може
- 1 like
Коментар
Коментар