Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеФеноменално е, че можеш да обвиниш някого за взетите от теб инвестиционни решения.
П.С. "Кой ми ср@ в гащите?!"Last edited by iezuita; 05.06.2021, 04:12.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГрепките за инвестиране в кухи бг компании, ръководени от гербави калинки, винаги се заплащат, обикновено скъпо!
П.С. "Кой ми ср@ в гащите?!"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Зад Никито, колега ще мине пакета у лево
Искам да питам другия колега - Груйка, държиш ли още пакета ?Ако става въпрос за акциите тук - продадох 500 и си реализирах 5 бона загуби. От останалите 500 разкарах още 200 (те бяха на 29 средна) - реализирах си и там загубата. Грепките за инвестиране в кухи бг компании, ръководени от гербави калинки, винаги се заплащат, обикновено скъпо! Да са живи и здрави Спиди, че ми избиха всички дивотии, които правих на бфб в последните няколко години, затова и не се разпилявам в булшити по 15 позиции, а купувам до 3 макс, а Спиди ми бяха над 90%. Успех на хората тук, определено ще им трябва много късмет (и на мен, маакр и с дребните 300 бройки - също)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
С тази акция от много години не съм търгувал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
И вие ли колега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЯвно бая народ изквича на умряло
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеБюджета на ЕС за преминаване към водород е много голям, ако Неохим успее да се докопа ще стане мега.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар