Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеДивидент ще има, пише го в поканата, ако искате да бъдете полезни за себе си, препоръчвам ви да питате ДВИ-то защо е намалял капацитета за тримесечието и докога ще е така, много е любезен, народен човек е, всичко ще каже, а ако нещо не знае, ще ви насочи с кого да говорите, преди година бях акционер и го питах защо намалява износа, насочи ме към директора, който отговаря за износа, той каза, че не е запознат и не може да коментира краткосрочните резултати, но е е спокоен за бъдещето на износа и не вижда проблеми....
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Дивидент ще има, пише го в поканата, ако искате да бъдете полезни за себе си, препоръчвам ви да питате ДВИ-то защо е намалял капацитета за тримесечието и докога ще е така, много е любезен, народен човек е, всичко ще каже, а ако нещо не знае, ще ви насочи с кого да говорите, преди година бях акционер и го питах защо намалява износа, насочи ме към директора, който отговаря за износа, той каза, че не е запознат и не може да коментира краткосрочните резултати, но е е спокоен за бъдещето на износа и не вижда проблеми....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
за над 1.50лв./акция ще я завърти такъв тайфун...- че жал ще зажялят последните продавци, но и аз невярвам да развържат кесията, по важно е да направят предприятието рентабилно. Поел съм премерен риск и остисквам за сегис
Един дивидент пролет не прави. А след него, какво може да се очаква при спекулативни позиции освен стъпка надолу?. Ясно е само това, че ще опитвате да се освобидите от книжата в пика, който очаквате хсртишката да направи малко преди дивидента. И в това виждате засега спасителната сламка.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Козе, успокой се, имаш възможност да купиш читава акция на евтина цена.... не се отваря всеки ден такъв шанс!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Това е твое решение. Не мога да се бъркам.
Коментар
� -
Това е твое решение. Не мога да се бъркам.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз мога да ти кажа - за твърдение три, ако не беше анонимен форум, можех да те съдя и така да ти го набия, че да се чудиш откъде ти е дошло! Удивен съм как уж реномирана медия като Инвестор.бг търпи подобни тролове, но все някога идва Видовден.
За такива като теб важи максимата (вероятно не сте я чували във Варна, не е разпространена сред малцинствените групи) - досега само родителите ти знаеха колко си "интелигентен", чрез форума на Инвестор "интелигентността" ти стана достояние на целия свят. Наистина съжалявам, че форумът е анонимен!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ще съм ти благодарен да ги споделиш, че влезнах символично и се чудя дали да не понакупя по-сериозно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеИма само препис-извлечение от заседанието и е свързано с приемането на дневния ред за ОСА. Материалите за ОСА - след като мине вписването...
за над 1.50лв./акция ще я завърти такъв тайфун...- че жал ще зажялят последните продавци, но и аз невярвам да развържат кесията, по важно е да направят предприятието рентабилно. Поел съм премерен риск и остисквам за сегис
Коментар
� -
Има и още 3-4 причини за настоящите нива.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Бих се изненадал /приятно/ ако предложат дивидент. Аз разчетох търговията така - спада до 32 лева породен от по-слабите пподажби, от 32 до днешни нива заради липса на дивидент. Но вероятно съм сбъркал, знае ли човек...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Супер, дано си прав. да видим и дали ще е символичен
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеДивидент ще има, вижте поканата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар