Първоначално изпратено от EquityPrivate
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепрочел си цялото ми интервю - от - до
и си го запомнил
не съм очаквал от теб да го направиш
Предполагам знаеш поговорката, че обикновенно по дрехите посрещат! После ти прочетох интервюто и, поне у мен, не успя да се промени представата за това, че едва ли работиш в сферата на финансите (т.е. професионално да се занимаваш с инвестиции и като такъв да коментираш), а по-скоро навя мисли за нещо свързано със селското стопанство.
Това не го казвам нападателно, а с най-голямо уважение към селяните, без които хората в градовете нямаше да има какво да ядем!
Аз приберно избягвам да си изказвам мнението в някой земеделски форум относно средния млеконадой от една фуражна крава, не защото няма да ми е интересно да участвам в дискусията, а просто защото не съм запознат с материята.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЕ, ти нали си инвестирал тук, защото си чел много интервюта на Донев и ти бил направил добро впечатление!
За това още дълго време на БФБ няма да има никакъв corporate governance, защото инвеститорите не си отстояват правата и не питат неудобните въпроси, а мажоритарите обещават каквото си искат, а после правят само това, което по принцип са си решили.
и си го запомнил
не съм очаквал от теб да го направиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато отидеш пак на гости на г-н Донев - питай, да не забравиш !!!!!!!!!
За това още дълго време на БФБ няма да има никакъв corporate governance, защото инвеститорите не си отстояват правата и не питат неудобните въпроси, а мажоритарите обещават каквото си искат, а после правят само това, което по принцип са си решили.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа, то е ясно, че дивидент сигурно няма да има за 2015, но е редно да се попита отново за какво беше биенето в гърдите преди години при листинга във Варшава, че занапред фирмата щяла да излаща 60% от печалбата на акционерите! Още тогава беше ясно, че това няма как да стане и сега фантазиите на мениджмънта се сблъскаха с реалноста.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоволен съм!
Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни,..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа, то е ясно, че дивидент сигурно няма да има за 2015, но е редно да се попита отново за какво беше биенето в гърдите преди години при листинга във Варшава, че занапред фирмата щяла да излаща 60% от печалбата на акционерите! Още тогава беше ясно, че това няма как да стане и сега фантазиите на мениджмънта се сблъскаха с реалноста.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоволен съм!
Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни, ама освен коефициенти и ебитда, тази компания е от малкото на бфб при които на най-големия акционер му пука за цената!
Иначе имам една молба към чичо Оги!
г-н Донев, като гледам резултатите ми е почти ясно че и догодина, еталона на БФБ - СФАРМ няма да раздаде част от печалбата! Искам да Ви напомня, че за хубаво или лошо в следствие на поглъщането на Медика и тази малка но коректна компания спря да споделя печалба на акционерите си!
Така, че се надявам след 2016година(когато проблемите с продажбите са минало - дано) да коригирате тази неправда
С Вас сме - поздрави и успех!
Коментар
� -
доволен съм!
Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни, ама освен коефициенти и ебитда, тази компания е от малкото на бфб при които на най-големия акционер му пука за цената!
Иначе имам една молба към чичо Оги!
г-н Донев, като гледам резултатите ми е почти ясно че и догодина, еталона на БФБ - СФАРМ няма да раздаде част от печалбата! Искам да Ви напомня, че за хубаво или лошо в следствие на поглъщането на Медика и тази малка но коректна компания спря да споделя печалба на акционерите си!
Така, че се надявам след 2016година(когато проблемите с продажбите са минало - дано) да коригирате тази неправда
С Вас сме - поздрави и успех!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеуще малце
ще го преживеете
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПФБК ми намаза филията! абе стига си купувал бе, нали взе - остави и на нас!
ще го преживеетеНе-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКупи ли? Застанал си пред мен значи, а
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе-заслужил инвеститор
Коментар
�
Коментар