If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе пичУИ, акцията прави баси оборота днес, а темата й стои на 3-та страница
Я кажете има ли някой идея какви са тия сделки днес? Дали са реални или местене по крачолите
Щото ако са на вчерашния купувач на ЕРП-тата, ще е много як сигнал за скорошна жега на БФБ
Явно всички са продали тук и няма кой да отговори
Иначе сериозно погледнато вчера бяха ЕРП-тата,днес софарма и Адванса интересно е кои са следващите качествени компании които ще бъдат на мушка на инвеститорското полезрение
Не е препоръка!!!
днес наред бяха Биовет и Агрия....явно че има интерес към широк кръг от компании и може би кризата или спадът до голяма степен ще се окажат абстрактно понятие
Абе пичУИ, акцията прави баси оборота днес, а темата й стои на 3-та страница
Я кажете има ли някой идея какви са тия сделки днес? Дали са реални или местене по крачолите
Щото ако са на вчерашния купувач на ЕРП-тата, ще е много як сигнал за скорошна жега на БФБ
Разбира се, Не е като случая с Андрешко, когато се освободил от спътника си за да опази капиталовото състояние на своите съселяни, но все пак сме в друго време
Хахаха добре казано. И аз си имам едно на ум при Оги.
само ще ти кажа, че чичо Оги не забравя хората които са в неговия отбор!
Бъди здрава!
Това е неточно твърдение и мисля, че в твоя случай, зависи от това че имаш чичов-папир.
Ако попиташ обаче "съотборниците" в Българска Роза Севтополис ще си разочарован от отговора, защото може да са се почувствали "прелъстени и изоставени"...
Разбира се, Не е като случая с Андрешко, когато се освободил от спътника си за да опази капиталовото състояние на своите съселяни, но все пак сме в друго време
Еми ако цената спадне до по-изгодни нива, ще се появят бидове. Освен това, с тези изкупувания от мажоритарите се изкривява доста картината на БФБ-то /предвид слабата ликвидност/. Иначе не знам защо толкова го крепите и плашите от нивата на Софикс? Аз лично никога не бих продал Монбат например /или която и да е друга харесвана от мен компания/, само защото Донев е спрял обратните изкупувания или има по-голям продавач при Фармата.
Хаха видяхте ли снощи какво стана. Оказа се, че Мавродиев е глобил Икономедиа и за невярна публикация за дивидент на Софарма, а Прокопиева първо отричаше, а после почна да се обяснява, че то всъщност била свършила вече борсовата сесия и нямало вреда на инвеститорите. Жалка картинка станаха.
Като няма читави бидове какво да прави човека.
Дано не се яви някой по-голям и спешен продавач, че и акцията и Софикса отидоха доста надолу
Еми ако цената спадне до по-изгодни нива, ще се появят бидове. Освен това, с тези изкупувания от мажоритарите се изкривява доста картината на БФБ-то /предвид слабата ликвидност/. Иначе не знам защо толкова го крепите и плашите от нивата на Софикс? Аз лично никога не бих продал Монбат например /или която и да е друга харесвана от мен компания/, само защото Донев е спрял обратните изкупувания или има по-голям продавач при Фармата.
Коментар