IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
    Трябва да се поеме риска
    - тук риска при тия нива и обстоятелства.....май става повечко!

Коментар

• Трябва да се поеме риска
      Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Аз искам да ми ги наплати в брой чичото на Тони - полагащите ми се 4828бр/акц. - НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ АКЦИОНЕР по задължение !

Коментар

• Аз искам да ми ги наплати в брой чичото на Тони - полагащите ми се 4828бр/акц. - НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ АКЦИОНЕР по задължение !

Коментар

• Тук съвсем замря.
          Ето нещо интересно:

На извънредното Общо събрание на акционерите на "Софарма" АД, проведено на 09.01.2015 г. в гр. София, е взето решение за увеличаване капитала на дружеството от 132 000 000 (сто тридесет и два милиона) лв. на до 134 798 527 (сто тридесет и четири милиона седемстотин деветдесет и осем хиляди петстотин двадесет и седем) лв. чрез издаването на до 2 798 527 (два милиона седемстотин и деветдесет и осем хиляди и петстотин двадесет и седем) нови акции с номинална стойност 1 лев всяка и емисионна стойност 4.14 лв., равна на справедливата цена на една акция на „Софарма" АД. Това съобщи дружеството чрез сайта infostock.bg.

На проведеното ОСА е одобрено и преобразуването на „Софарма" АД чрез вливането в него на търговското дружество „Българска роза - Севтополис"АД, със седалище в гр. Казанлък, ЕИК: 123007916. В резултат на вливането цялото имущество на „Българска роза - Севтополис"АД ще премине към „Софарма" АД при условията на общо правоприемство.

Последната сделка засега с акции на фармацевтичната компания е сключена на 9 януари, към 16:42 ч., като бяха прехвърлени 100 лота за 375 лева, от което цената им достигна до 3.75 лева за брой.

От началото на годината книжата на Софарма са понижили стойността си с 3.35% до 495 млн. лв. пазарна капитализация.
          Last edited by mibova; 12.01.2015, 15:17.

Коментар

• Бау

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Което мен много ме радва.
              Нещо такова Взеха го на половин цена тарикатите хитри
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                ...Глътнаха севтополис и цената подскача
                Което мен много ме радва.

Коментар

• Kaкво казваше чичо Митко: Яхоoоо-oоо
                  Глътнаха севтополис и цената подскача
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Честито на всички спечелили

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
                      Влошаването на руския и украинския пазар в комбинация с падащите им валути не вещаят добри месеци тук. Доколкото знам износът за тези страни е почти замразен а те са основен пазар.Чудя се дали ще има какво да компенсира спада следващите месеци, като се има в предвид, че и обратното изкупуване почти спря. Дали ще могат да компенсират продажбите с износ към други страни? Или пък ще продължат с придобивания...Сигурен съм, че "хората" работят по въпроса, но се питам дали някой знае или предполага нещо....
                      Ако се сети да прекара рублите през Московската фондова борса може и да
                      нулира загубите,най-вероятно и да го прави.

Коментар

• Влошаването на руския и украинския пазар в комбинация с падащите им валути не вещаят добри месеци тук. Доколкото знам износът за тези страни е почти замразен а те са основен пазар.Чудя се дали ще има какво да компенсира спада следващите месеци, като се има в предвид, че и обратното изкупуване почти спря. Дали ще могат да компенсират продажбите с износ към други страни? Или пък ще продължат с придобивания...Сигурен съм, че "хората" работят по въпроса, но се питам дали някой знае или предполага нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          +1
                          +1

Коментар

• +1
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                              Това с камиона на Оргахим го бях пуснал аз. Тогава акцията беше паднала от 900лв на около 100лв и имаше някакъв форумец, който се жалваше как под 100лв никого не го чакало нищо добро и се молеше акционерите да си държат акциите и да не разпродавали.
                              аз тогава си продадох акциите от Оргахим - на 870-890лв, нещо такова беше
                              но това е единствената акция, на която съм хванал върха

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Оставете чешмата поне. Най-култовата снимка е ! Имаше подобни снимки някога с камиони на девин и оргахим ))
                                Дайте да намажем и други чешми с боя и да ги пускаме в темата. Може да стане световно репродуциране, като обливането с кофите студена вода
                                Това с камиона на Оргахим го бях пуснал аз. Тогава акцията беше паднала от 900лв на около 100лв и имаше някакъв форумец, който се жалваше как под 100лв никого не го чакало нищо добро и се молеше акционерите да си държат акциите и да не разпродавали.

Коментар

Working...
                                X