IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
    Няма да намериш кой знае колко полезна информация. Освен хвалебствия в стил от комунистическо време, всичко останало е публично достъпна информация.

Сериозно - нито един малък акционер не може да ти даде нещо повече от това, което вече е било публикувано!
    Ако заслужават, няма лошо да ги хвали човек. Ориентирам се в позицията в момента, че мисля и тук да взема едни 1000 бройки. Изглеждат уж че поддържат някакъв диалог с миноритарите и са сякаш по-публични от други компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Пак тръгнахте в друга плоскост и лични нападки, защо все на там ви влече не знам?
      Просто искам да попитам колегата колко голям трябва да ти е пакета за да даваш авторитетни мнения във форума според него и дадох пример че Иван Донев миналата година бе на оса с 10К акции - такъв размер авторитетен ли е за да слушаш мъдрите мисли на някой?
      Иначе и на теб ще отговоря - Не не ми оскъпява инвестициите. Аз като отида там наглеждам офиса, секретарката Марчето да видя да не се е подхлъзнала на оная вода до кафето, хонорари взимам от Мариян и Пелагия за дето пиша тук, а и кой е казал че ходя с лични средства?
      Хайде по-сериозно!
      Бъдете здрави и успех на всички!
      моят въпрос не беше заяждане. Явно във форума стигнахме до етап, при който всеки въпрос се приема за форма на заяждане. Аз исках да видя гледната ти точка относно разходите, свързани с портфейла. Аз например не ходя на доста оса, където имам малки пакети, тъй като си калкулирам разходите в портфейла и това ми повишава цената на придобиване, но това си е моя поглед на дребен спекулант. По тази причина се кефя на компании, които правят уебинари или дават възможност на дистанционно присъствие (такива обаче все още няма тука). Успех с фармата. и аз имам, дори повече от твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
        искам да те попитам дали ежегодното ти пътуване до оса на фармата не ти оскъпява допълнително инвестицията и ако си сложиш и тези разходи, то цената ти сугурно ще стане 200-500 лева на бройка?
        Пак тръгнахте в друга плоскост и лични нападки, защо все на там ви влече не знам?
        Просто искам да попитам колегата колко голям трябва да ти е пакета за да даваш авторитетни мнения във форума според него и дадох пример че Иван Донев миналата година бе на оса с 10К акции - такъв размер авторитетен ли е за да слушаш мъдрите мисли на някой?
        Иначе и на теб ще отговоря - Не не ми оскъпява инвестициите. Аз като отида там наглеждам офиса, секретарката Марчето да видя да не се е подхлъзнала на оная вода до кафето, хонорари взимам от Мариян и Пелагия за дето пиша тук, Фортис ме компенсира за дето влизам като таен клиент в аптеките, а и кой е казал че ходя с лични средства?
        Хайде по-сериозно!
        Бъдете здрави и успех на всички!
        Last edited by tony1975; 05.07.2016, 10:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
          А писането с цел заяждане във форума не ви ли губи ценното време?
          ти сега заяждаш ли се с мене или не ти е ценно времето?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            искам да те попитам дали ежегодното ти пътуване до оса на фармата не ти оскъпява допълнително инвестицията и ако си сложиш и тези разходи, то цената ти сугурно ще стане 200-500 лева на бройка?
            А писането с цел заяждане във форума не ви ли губи ценното време?

Коментар

Синът на собственика миналата година бе дошъл на оса с 10 000бр това голям пакет ли е?

Прецаканото пак ли си ти с нова самоличност? 100бр са много повече от тези които държат всичките ми колеги така че зависи от гледната точка.

Коментар

Синът на собственика миналата година бе дошъл на оса с 10 000бр това голям пакет ли е?

Прецаканото пак ли си ти с нова самоличност? 100бр са много повече от тези които държат всичките ми колеги така че зависи от гледната точка.
                Оооо, Тонката и колегите си е набутал тук ! Жената изгоря, сега и колегите ! Хубавото е, че акционерите се увеличават поне

Коментар

По-добре е човек да взима акъл от хора с по-голям пакет. На Тони пакетът е под средния размер. А бе направо си му е малък!

Коментар

Няма да намериш кой знае колко полезна информация. Освен хвалебствия в стил от комунистическо време, всичко останало е публично достъпна информация.

Сериозно - нито един малък акционер не може да ти даде нещо повече от това, което вече е било публикувано!
                    Така е, защото нямаме вътрешно инфо, независимо дали търгуваш с 1 или 100 к лв.
                    И все пак размерът има значение

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                      Благодаря. Ще му разгледам мненията в темата.

BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Всеки си чете "Евангелието" от коята страница си иска !!!

само преди месец !
                        - http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-mai-218390/

- Според мен чашата се пълни

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                          Беше на 2 лв. поради други причини, сега не ми се вярва да слезе под 2.5, но знае ли човек. Тони може да ти бъде полезен, защото следи изкъсо акцията.
                          Благодаря. Ще му разгледам мненията в темата.

Коментар

По-добре е човек да взима акъл от хора с по-голям пакет. На Тони пакетът е под средния размер. А бе направо си му е малък!
                            тук пакета няма значение, защото посрещат всички добре и малки и големи. Колко трябва да е средния пакет само за инфо?
                            Last edited by tony1975; 04.07.2016, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                              Беше на 2 лв. поради други причини, сега не ми се вярва да слезе под 2.5, но знае ли човек. Тони може да ти бъде полезен, защото следи изкъсо акцията.
                              BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
                                С други думи, викаш да чакам 2-та лева тук. Гледах, че и преди е била на тези нива, даже и на по-ниски е слизала акцията.

Коментар

Working...
                                X