IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    На водопой в кръчмите край морето.

Коментар

• бързаш ли за някъде?

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Тъжен ли си?
          рехави купувачи, а аз още не съм получил дивиденти!

п.п. някой разбра ли последно юни подобравяме ли продажбите както смята Инта или?

Коментар

• http://m.capital.bg/specialni_izdani...ii_v_bulgariia

Коментар

Тъжен ли си?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                  Тук ще купя само под 2,60
                  Иначе не ме интересува как си я играят.
                  Не е препоръка
                  и нас не ни интересува ти на колко ще купуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    малки пакети, големи пакети - ако се двоумиш дали да увеличиш или запазиш "пакета" тоя разход на време и средсва не е ли оправдан
                    Тук ще купя само под 2,60
                    Иначе не ме интересува как си я играят.
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Много се закучи тук положението! Няма ли някоя мечка или бик да се появи най-накрая?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        малки пакети, големи пакети - ако се двоумиш дали да увеличиш или запазиш "пакета" тоя разход на време и средсва не е ли оправдан
                        ами ако тези допълнителни разходи ми вдигнат цената на придобиване над мая таргет, не виждам смисъл да ги правя, защото ще си е чиста загуба, а пари, за да гледам секретарки не ми се дават, не виждам смисъл в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          моят въпрос не беше заяждане. Явно във форума стигнахме до етап, при който всеки въпрос се приема за форма на заяждане. Аз исках да видя гледната ти точка относно разходите, свързани с портфейла. Аз например не ходя на доста оса, където имам малки пакети, тъй като си калкулирам разходите в портфейла и това ми повишава цената на придобиване, но това си е моя поглед на дребен спекулант. По тази причина се кефя на компании, които правят уебинари или дават възможност на дистанционно присъствие (такива обаче все още няма тука). Успех с фармата. и аз имам, дори повече от твоите
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Много се закучи тук положението! Няма ли някоя мечка или бик да се появи най-накрая?
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Не знам защо броите стотинките на Тони и колко бил изхарчил за ходене на ОСА и как това било вдигнало стойността на инвестициите му. Някой ден всички ще свършим на едно и също място, а нали казват, че след катафалките ремаркета няма. Важно е какви емоции сме получили от живота, какви преживявания, какво сме възпитали у себе си, колко нюанса на цветовете сме познали. Стотинките и левчетата не са най-важното. Докато Тони е бил на ОСА, преживял е някакви важни за него емоции, пътуване, срещи с хора, какво правиха останалите и задължително ли е правеното от тях е увеличило богатството им. Всеки избира как да си прекарва свободното време. За някои хора инвестирането е занимание, също толкова интересно, както за друг да ходи да гледа футболен мач, да отиде на кино, да си полежи, гледайки тавана или звездите, да съзерцава плувка на брега на язовир (това май е най-близко до нашата борса, плувката почти не мърда, само дето потапянето й не е особено радващо ). Така че всеки преследва собствената си визия за това как да насити живота си с преживявания и според мен е абсурдно да калкулирате това като стойност на инвестиция.

Не знам дали разбирате какво искам да кажа, не твърдя, че имам право, а и не се опитвам всички да сте съгласни. Далеч не твърдя, че човек трябва да бъде безотговорен към инвестициите и парите си, но просто всеки сам избира как да ги харчи. И аз не мога да разбера защо някой обича колата си повече от всичко и гледа състезания, но разни хора, разни идеали, както бе казал Алеко. Акции на Софарма нямам в момента, но следя групата с интерес. Не твърдя, че съм прав в разсъжденията си, те са просто гледна точка. Притежавам акции на БФБ, но търговията с акции носи финансов риск, затова препоръки нямам никакви за нищо.

Поздрави на всички! Усмихвайте се повече 
                              Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

Синът на собственика миналата година бе дошъл на оса с 10 000бр това голям пакет ли е?

Прецаканото пак ли си ти с нова самоличност? 100бр са много повече от тези които държат всичките ми колеги така че зависи от гледната точка.
                                дали е прецаканото!?!?. Подобни глупости като това на долния цитат, който си показал, - кога съм писало.!?? Освен това спрях и да пиша. Този е някакъв комплексар и лаладжия, според мен. Ако се представя за прецаканото - не му вярвайте! Не съм си сменяло и ника
                                Last edited by precakanoto; 05.07.2016, 11:51.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

X