Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПак тръгнахте в друга плоскост и лични нападки, защо все на там ви влече не знам?
Просто искам да попитам колегата колко голям трябва да ти е пакета за да даваш авторитетни мнения във форума според него и дадох пример че Иван Донев миналата година бе на оса с 10К акции - такъв размер авторитетен ли е за да слушаш мъдрите мисли на някой?
Иначе и на теб ще отговоря - Не не ми оскъпява инвестициите. Аз като отида там наглеждам офиса, секретарката Марчето да видя да не се е подхлъзнала на оная вода до кафето, хонорари взимам от Мариян и Пелагия за дето пиша тук, а и кой е казал че ходя с лични средства?
Хайде по-сериозно!
Бъдете здрави и успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеискам да те попитам дали ежегодното ти пътуване до оса на фармата не ти оскъпява допълнително инвестицията и ако си сложиш и тези разходи, то цената ти сугурно ще стане 200-500 лева на бройка?
Просто искам да попитам колегата колко голям трябва да ти е пакета за да даваш авторитетни мнения във форума според него и дадох пример че Иван Донев миналата година бе на оса с 10К акции - такъв размер авторитетен ли е за да слушаш мъдрите мисли на някой?
Иначе и на теб ще отговоря - Не не ми оскъпява инвестициите. Аз като отида там наглеждам офиса, секретарката Марчето да видя да не се е подхлъзнала на оная вода до кафето, хонорари взимам от Мариян и Пелагия за дето пиша тук, Фортис ме компенсира за дето влизам като таен клиент в аптеките, а и кой е казал че ходя с лични средства?
Хайде по-сериозно!
Бъдете здрави и успех на всички!Last edited by tony1975; 05.07.2016, 10:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеА писането с цел заяждане във форума не ви ли губи ценното време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеискам да те попитам дали ежегодното ти пътуване до оса на фармата не ти оскъпява допълнително инвестицията и ако си сложиш и тези разходи, то цената ти сугурно ще стане 200-500 лева на бройка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСинът на собственика миналата година бе дошъл на оса с 10 000бр това голям пакет ли е?
Прецаканото пак ли си ти с нова самоличност? 100бр са много повече от тези които държат всичките ми колегитака че зависи от гледната точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСинът на собственика миналата година бе дошъл на оса с 10 000бр това голям пакет ли е?
Прецаканото пак ли си ти с нова самоличност? 100бр са много повече от тези които държат всичките ми колегитака че зависи от гледната точка.
Жената изгоря, сега и колегите
! Хубавото е, че акционерите се увеличават поне
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПо-добре е човек да взима акъл от хора с по-голям пакет. На Тони пакетът е под средния размер. А бе направо си му е малък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНяма да намериш кой знае колко полезна информация. Освен хвалебствия в стил от комунистическо време, всичко останало е публично достъпна информация.
Сериозно - нито един малък акционер не може да ти даде нещо повече от това, което вече е било публикувано!
И все пак размерът има значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеБлагодаря. Ще му разгледам мненията в темата.
Сериозно - нито един малък акционер не може да ти даде нещо повече от това, което вече е било публикувано!
Коментар
-
Всеки си чете "Евангелието" от коята страница си иска !!!
само преди месец !
- http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-mai-218390/
- Според мен чашата се пълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеБеше на 2 лв. поради други причини, сега не ми се вярва да слезе под 2.5, но знае ли човек. Тони може да ти бъде полезен, защото следи изкъсо акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПо-добре е човек да взима акъл от хора с по-голям пакет. На Тони пакетът е под средния размер. А бе направо си му е малък!тук пакета няма значение, защото посрещат всички добре и малки и големи. Колко трябва да е средния пакет само за инфо?
Last edited by tony1975; 04.07.2016, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеБеше на 2 лв. поради други причини, сега не ми се вярва да слезе под 2.5, но знае ли човек. Тони може да ти бъде полезен, защото следи изкъсо акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеС други думи, викаш да чакам 2-та лева тук. Гледах, че и преди е била на тези нива, даже и на по-ниски е слизала акцията.
Коментар
Коментар