If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние сме дебелокожи - свикнал съм тук на всякакви подхвърляния.... ама ей го СФАРМ пак е над 4лв
Значи викаш тука ония ден чичо Оги е искал да продава, а сега купува?
Може да стане, може да хвърли 100К в Елана и да каже - Камене купувайте фарми, ама за последните 3месеца имаме 7млн оборот! Ти наистина ли мислиш че ще заделя такъв обем за да манипулира цената? И защо му точно от началото на 2017 да расте? Обясни ми не схващам защо да хвърли 3млн шефа инкогнито за да вдигне цената?
Не са 100К - само 30-ина трябват за оборот от 7 млн. Ти наистина ли мислиш, че по 10 на месец са му проблем!? За кеф се плаща, а чичо Оги никога не играе само за кеф, си мисля пък аз...
И аз кибича инта)))) отвреме на време по някоя дребна рибка изпада)))) Ти беше доста смел в първоначалния етап с голям профит и затова сега ти се струва че се изпилява профита. Според мен борсата е като бягане на дълго разстояние, - бавно славно, упорито и методично. Всяко нещо с времето. Ето и бикът в атака излезе и влезе по бързата процедура, (има опита да се усети) но сега пък дано не докара наистина мецата))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мисля, че по-добре го играете без таблица Инта. Затова няма таблица)))) Ако вземе та се появи - току виж дори и тате щърк се разпродал))))))) Не е епрепоръка еййййй)))) Говриме за таблица с числа!!!!!)))) Самата таблица е по-скъпа от картонЪт))))
Дума да няма - за стойноста на ТАБЛИЦАТА !!!
Аз се изгубвам в доста от движенията , но за сега удържам, а и нали все ги изпилявам ! Питам за нови таргети, но ни вопъл ни стон !
За последно в средата на януари ми се отвори апетита през поредно репо . Е свърши си работата - за масраф 300 - докара чисти 2500.
За сега кибик и от време време со кютек !
Мисля, че по-добре го играете без таблица Инта. Затова няма таблица)))) Ако вземе та се появи - току виж дори и тате щърк се разпродал))))))) Не е епрепоръка еййййй)))) Говриме за таблица с числа!!!!!)))) Самата таблица е по-скъпа от картонЪт))))
Не е препоръка... !!!
E, ako мецата реши да подпре и тука, няма да има значение кой с таблица или кой без таблица)))) Дори и тате Щърк може да се учуди какво става)))) Хайде бабо Мецо, ела малко на гости и покажи ловкост)))))
-Айде сега ,- пак кръщянка ще ни спретваш !
Всеизвестно е , че си на първо колянна връзка с баш Мечата таблица ;- та покани го и си уредила не само форума!
А Т. Щърк едва ли можеш изненада, търпелив и от високо съблюдава "прецакани и прецакващи"
E, ako мецата реши да подпре и тука, няма да има значение кой с таблица или кой без таблица)))) Дори и тате Щърк може да се учуди какво става)))) Хайде бабо Мецо, ела малко на гости и покажи ловкост)))))
Не е препоръка... !!!
М-да, отдавна го мисля, но се притеснявах да не накърня самочувствието на някои "вътрешари"
Ние сме дебелокожи - свикнал съм тук на всякакви подхвърляния.... ама ей го СФАРМ пак е над 4лв
Значи викаш тука ония ден чичо Оги е искал да продава, а сега купува?
Може да стане, може да хвърли 100К в Елана и да каже - Камене купувайте фарми, ама за последните 3месеца имаме 7млн оборот! Ти наистина ли мислиш че ще заделя такъв обем за да манипулира цената? И защо му точно от началото на 2017 да расте? Обясни ми не схващам защо да хвърли 3млн шефа инкогнито за да вдигне цената?
Коментар