IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Ние сме дебелокожи - свикнал съм тук на всякакви подхвърляния.... ама ей го СФАРМ пак е над 4лв
    Значи викаш тука ония ден чичо Оги е искал да продава, а сега купува?
    Може да стане, може да хвърли 100К в Елана и да каже - Камене купувайте фарми, ама за последните 3месеца имаме 7млн оборот! Ти наистина ли мислиш че ще заделя такъв обем за да манипулира цената? И защо му точно от началото на 2017 да расте? Обясни ми не схващам защо да хвърли 3млн шефа инкогнито за да вдигне цената?
    Не са 100К - само 30-ина трябват за оборот от 7 млн. Ти наистина ли мислиш, че по 10 на месец са му проблем!? За кеф се плаща, а чичо Оги никога не играе само за кеф, си мисля пък аз...

Коментар

• И аз кибича инта)))) отвреме на време по някоя дребна рибка изпада)))) Ти беше доста смел в първоначалния етап с голям профит и затова сега ти се струва че се изпилява профита. Според мен борсата е като бягане на дълго разстояние, - бавно славно, упорито и методично. Всяко нещо с времето. Ето и бикът в атака излезе и влезе по бързата процедура, (има опита да се усети) но сега пък дано не докара наистина мецата))))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Мисля, че по-добре го играете без таблица Инта. Затова няма таблица)))) Ако вземе та се появи - току виж дори и тате щърк се разпродал))))))) Не е епрепоръка еййййй)))) Говриме за таблица с числа!!!!!)))) Самата таблица е по-скъпа от картонЪт))))

Дума да няма - за стойноста на ТАБЛИЦАТА !!!

Аз се изгубвам в доста от движенията , но за сега удържам, а и нали все ги изпилявам ! Питам за нови таргети, но ни вопъл ни стон !
        За последно в средата на януари ми се отвори апетита през поредно репо . Е свърши си работата - за масраф 300 - докара чисти 2500.
        За сега кибик и от време време со кютек !

Коментар

• Мисля, че по-добре го играете без таблица Инта. Затова няма таблица)))) Ако вземе та се появи - току виж дори и тате щърк се разпродал))))))) Не е епрепоръка еййййй)))) Говриме за таблица с числа!!!!!)))) Самата таблица е по-скъпа от картонЪт))))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

E, ako мецата реши да подпре и тука, няма да има значение кой с таблица или кой без таблица)))) Дори и тате Щърк може да се учуди какво става)))) Хайде бабо Мецо, ела малко на гости и покажи ловкост)))))

-Айде сега ,- пак кръщянка ще ни спретваш !
            Всеизвестно е , че си на първо колянна връзка с баш Мечата таблица ;- та покани го и си уредила не само форума!
            А Т. Щърк едва ли можеш изненада, търпелив и от високо съблюдава "прецакани и прецакващи"

Коментар

• Е как да съм спало!?!?))) Напротив - помагам на Софикс, да покани мецата на гости ))))))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

E, ako мецата реши да подпре и тука, няма да има значение кой с таблица или кой без таблица)))) Дори и тате Щърк може да се учуди какво става)))) Хайде бабо Мецо, ела малко на гости и покажи ловкост)))))
                аааааааааааа, свърши тая! къде спа до сега?

Коментар

• E, ako мецата реши да подпре и тука, няма да има значение кой с таблица или кой без таблица)))) Дори и тате Щърк може да се учуди какво става)))) Хайде бабо Мецо, ела малко на гости и покажи ловкост)))))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Къде остана един анализатор, който чакаше 1лв за акция?
                    сигурно прави поредната таблица
                    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Къде остана един анализатор, който чакаше 1лв за акция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

М-да, отдавна го мисля, но се притеснявах да не накърня самочувствието на някои "вътрешари"
                        Ние сме дебелокожи - свикнал съм тук на всякакви подхвърляния.... ама ей го СФАРМ пак е над 4лв
                        Значи викаш тука ония ден чичо Оги е искал да продава, а сега купува?
                        Може да стане, може да хвърли 100К в Елана и да каже - Камене купувайте фарми, ама за последните 3месеца имаме 7млн оборот! Ти наистина ли мислиш че ще заделя такъв обем за да манипулира цената? И защо му точно от началото на 2017 да расте? Обясни ми не схващам защо да хвърли 3млн шефа инкогнито за да вдигне цената?
                        Last edited by tony1975; 05.04.2017, 18:35.

Коментар

• ха ха ха Архитекта замлъкна май?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            къса софарма от бомбата на 4,07

абе тия софарма са мноу зле бе . само ви ментят . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяя
                            ОК !
                            Продавам ти 10 000 PUT SFARM 4.07 2017 SEPT за .20 ст на опция
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Много ми е гот!
                              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• къса софарма от бомбата на 4,07

абе тия софарма са мноу зле бе . само ви ментят . хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

Working...
                                X