IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Напред и нагоре!

Коментар

• ромфармата още ли държат дял !?!?))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Форти, няколко пъти се каня да те питам и все забравям: Аз съм свидетел, как доста отдавна написа, че Сфарма ще бъде ракета през 2017 г., а не разбрах да си си купил. Купи ли си и ако не - защо? Не ти давам акъл, а просто искам да те разбера, тъй като не си от хората, които пишат за ръст на акции ден през ден, а и звучеше доста категорично тогава /може би Q4 2016 г./
        Имам много малко акции в Софарма. Лятото може да купя - зависи каква ще е цената. В края на годината не съм купувал Софарма, защото купих Софарма трейдинг. Това не пречи да преценявам, че акцията ще се повишава.
        Правилно си забелязал, че аз не съм любител на високите цени - те просто ми пречат да купувам повече на по-ниска цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Точно тук няма инвеститор, който може дългосрочно да влияе на цената в която си иска посока. Тук обемите са достатъчно големи!!!!
          Резултатите са отлични !!!!!!!!!!!
          Нали написах - ракетата за 2017 година, а и за 2018 година!!!!!!!!!!!!!!
          Форти, няколко пъти се каня да те питам и все забравям: Аз съм свидетел, как доста отдавна написа, че Сфарма ще бъде ракета през 2017 г., а не разбрах да си си купил. Купи ли си и ако не - защо? Не ти давам акъл, а просто искам да те разбера, тъй като не си от хората, които пишат за ръст на акции ден през ден, а и звучеше доста категорично тогава /може би Q4 2016 г./
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Точно тук няма инвеститор, който може дългосрочно да влияе на цената в която си иска посока. Тук обемите са достатъчно големи!!!!
            Резултатите са отлични !!!!!!!!!!!
            Нали написах - ракетата за 2017 година, а и за 2018 година!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

И през кое дружество го прави в момента?
              О, аз самият не съм посветен и го съзнавам напълно. Но шестото ми чувство го подсказва

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                Тука чичо ви Оги ви купува и продава както си иска.
                И през кое дружество го прави в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

открил си топлата вода.
                  М-да, отдавна го мисля, но се притеснявах да не накърня самочувствието на някои "вътрешари"

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                    Тука чичо ви Оги ви купува и продава както си иска.
                    открил си топлата вода.

Коментар

• Тука чичо ви Оги ви купува и продава както си иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Това чукане чакам!!!!!

Уведомяваме Ви , че за първо тримесечие на 2017 година приходите от продажби на продукция на “Софарма” АД се увеличават с 12% спрямо същия период за 2016 година, в т.ч. 4% спад на продажбите за вътрешен пазар и 24% ръст на продажбите за износ.

“Продажбите на руския пазар през март месец затвърждават възходящия тренд от началото на годината и са реален индикатор за подобряването на икиномическата ситуация в страната. Към момента нашите прогнози са, че продажбите ще се развиват във възходяща посока и през следващите няколко месеца.”, коментира д.и.н. Огнян Донев, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на “Софарма.
                        да не се налага да се бракува пак стока след време...??

Коментар

• Yes

Коментар

• 4ката трябва да я минем тия дни

Коментар

• Това чукане чакам!!!!!

Уведомяваме Ви , че за първо тримесечие на 2017 година приходите от продажби на продукция на “Софарма” АД се увеличават с 12% спрямо същия период за 2016 година, в т.ч. 4% спад на продажбите за вътрешен пазар и 24% ръст на продажбите за износ.

“Продажбите на руския пазар през март месец затвърждават възходящия тренд от началото на годината и са реален индикатор за подобряването на икиномическата ситуация в страната. Към момента нашите прогнози са, че продажбите ще се развиват във възходяща посока и през следващите няколко месеца.”, коментира д.и.н. Огнян Донев, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на “Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Хубаво нещо е дивидента със сигурност. Но не трябва да очакваме при такава експанзия на Софарма с поглъщания и придобивания на компании, дивидент от 60-70%. Аз бих му простил на Донев. Все пак се случват и неща, които не зависят от компанията, като кризата в Украйна, санкциите на Русия, които повлияха доста негативно. Въпреки всички тези трудности, вместо да се свие, компанията започна да придобива дружества, да търси нови пазари. Общо взето, който се свие, рано или късно умира. Това Донев го знае явно и постъпи доста мъдро в тези нелеки времена. А дивидентите рано или късно ще дойдат, стига компанията да продъли да се развива в правилната посока.
                                Екофарм, от провинциалния град Ботевград, реално стартира своята дейност към 2005 година.... Без гръмки медийни изяви, без велик мениджмънт, без да има 80 годишна история и най-успешните български медикаменти в своето портфолио, вече изнася продукцията си в повече от 40 държави по света. Не ги интересува ни кризата в Украйна, ни в Русия, защото отдавна са се установили на стабилни пазари в Европа и по света. С каква "лампа" ги търси тези пазари Софарма не ми е ясно, но ако се опита да възстанови поне част от пазарите на които е изнасяла преди 2000 година ще е голяма крачка напред....

Коментар

Working...
                                X