Дайте да говорим за резултати, пазари, продукти, перспективи и други подобни неща! Лично на мен ми е през оная работа кой колко акции има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениетук нещата стават все по несигурни добре че е доброто управление на мениджмънта но нищо чудно да видим и по-ниски нива на акцията и ново дъно около 2.10-2.20
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее защо с лошото пак ни почвате, ей лигльовци
Толкова готини събрания правят и се държат така човешки!
За сега преди СФАРМ съм ходил на М+С и съм ви разказвал как събираха вилиците от един шублер в работническата столова и сложиха два фикуса за фон докато почне събранието. Не съм ходил нито на Монбат нито на Бреф и искам да отида и да сравня, но съм сигурен че в момента в БГ няма друго такова ОСА, като на СОФАРМА и СФТРД
Още веднъж благодаря на г-н Донев, г-жа Виячева и всички други отговорни и безотговорни(като нас) за организацията, гостоприемството, страхотното отношение и приятелската атмосфера!!!
п.п. мога и снимки да кача, но нямам разрешение от хората в кадър
за мен този ден в годината е празник
присъствам девета поредна година на събранията на групата
от мен имаш съгласие за публикуване
Коментар
-
е защо с лошото пак ни почвате, ей лигльовци
Толкова готини събрания правят и се държат така човешки!
За сега преди СФАРМ съм ходил на М+С и съм ви разказвал как събираха вилиците от един шублер в работническата столова и сложиха два фикуса за фон докато почне събранието. Не съм ходил нито на Монбат нито на Бреф и искам да отида и да сравня, но съм сигурен че в момента в БГ няма друго такова ОСА, като на СОФАРМА и СФТРД
Още веднъж благодаря на г-н Донев, г-жа Виячева и всички други отговорни и безотговорни(като нас) за организацията, гостоприемството, страхотното отношение и приятелската атмосфера!!!
п.п. мога и снимки да кача, но нямам разрешение от хората в кадърLast edited by tony1975; 18.06.2016, 16:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеУникално ОСА. Уникално отношение към малките акционери. Благодарско и от мен.Майтап си правя. Надявам се и аз да присъствам някой път
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене мога да Ви разбера защо такова отношение???
Коментар
Коментар