IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Дивидентчето е в сметката ми
    и аз имам мейл

Коментар

• Дивидентчето е в сметката ми
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Да вкарам малко жълтини в темата /то не че повечето коментари струват повече /:
        Току-що, прибирайки се към вкъщи забелязах нова аптека Софармаси, която явно скоро ще отвори врати. Това се намира близо до кулите, буквално на 3-4 м. от комплекс ЕСТЕ в Изток.
        тая въпросна аптека работи вече 2 или 3 месеца

ама кво от тва
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• и на мен

Коментар

• много ми е гот!

Коментар

• Да вкарам малко жълтини в темата /то не че повечето коментари струват повече /:
              Току-що, прибирайки се към вкъщи забелязах нова аптека Софармаси, която явно скоро ще отвори врати. Това се намира близо до кулите, буквално на 3-4 м. от комплекс ЕСТЕ в Изток. Взели са част от вече затворения магазин на Карфур, която обаче част всъщност е доста голяма на площ. В тази връзка, аз си намерих аптеката и винаги ще пазарувам от там, но има проблем- в самото ЕСТЕ има 2 доста лачени аптеки, а на 300-400 метра има и още 2, които се славят в квартала като по-евтинки.

Желая успех и наздраве !
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                Флегматична, ама не се знае къде може да иде ако запали мотора ! А какви времена бяха само преди има няма 8, 9 години
                Няма мотор - пари нямате а мотор сънувате. Мотора е заровен при пенсионните и Ипетата. Обаче са препарирани като ловни трофеи - главите им са окачени заедно с дипломите по стените. Да видим докога ще изтърпи народа да му ручат от пенсията Математиката куца и едва се държи на един крак, някои я влачат и на патерица

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Как да не я обича човек нашата флегматична борса
                  Флегматична, ама не се знае къде може да иде ако запали мотора ! А какви времена бяха само преди има няма 8, 9 години

Коментар

• Как да не я обича човек нашата флегматична борса

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      много неща забелязвам и затова сме ортаци тук
                      Докато тенденцията при продажбите не се обърне аз съм пас тук, само при щерката на сигурно

Коментар

• много неща забелязвам и затова сме ортаци тук

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          а за отчета нещо ще кажете ли? а за продажбите? или пак ще пропуснете да коментирате нещата които не ви отърват?!
                          добро утро!
                          Наистина продажбите намаляват още и силно се надявам, че 3 и 4-то трим, най-накрая и тази тенденция ще се обърне!
                          Забеляза ли обаче как намаляват несъбраните вземания? И рентабилноста доста се подобрява.

Коментар

• За тези условия в Русия и Украйна продажбите също са добре. Рентабилността също.
                            По-добре сигурно събрани пари от продажби, отколкото вземания.

Коментар

• а за отчета нещо ще кажете ли? а за продажбите? или пак ще пропуснете да коментирате нещата които не ви отърват?!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Задълженията падат доста - добре е.
                                Акациите - за мен ще се продава доста в дългосрочен период.
                                Цветът на акацията се използва за създаване на лекарства против рака.Тези които
                                имат катаракта на очите за облекчаване ги мажат с акациев мед.
                                Last edited by Grosss; 28.07.2016, 17:34.

Коментар

Working...
                                X