If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами нали я нокаутирахме. Сега викам да си продължим по пътя
Mоже да се изправи пак. Нахитрели са тези мечки, от многото бой който им раздаде и са станали още по-тъмни субекти. Даже и батката спря да пише, може и той да се е мечкосал
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Да имаше очакване за влошаване на компанията. Аз лично даже очаквах 2 лв., но се задържа по-нависоко. Решила съм, че падне ли на 2-2.1 влизам смело с 30% от портфейла си. За съжаление май много се лакумя тук и няма да ме огрее. Какво да се прави, не може всеки път да се печели я
И какво ще се случи с този кеш от 30%, ако цената не падне до 2,10?
как кой, пазарът го очакваше. Цената се сурна от 4,40 на 2,58.
Да имаше очакване за влошаване на компанията. Аз лично даже очаквах 2 лв., но се задържа по-нависоко. Решила съм, че падне ли на 2-2.1 влизам смело с 30% от портфейла си. За съжаление май много се лакумя тук и няма да ме огрее. Какво да се прави, не може всеки път да се печели я
Извинявайте, но кой точно очаква тотален крах. "Майката" се разболя малко покрай Русия, но децата са здрави, а и татко й е тарикат. Още година и нещата ще си дойдат на мястото.
как кой, пазарът го очакваше. Цената се сурна от 4,40 на 2,58.
предвид очакванията за тотален крах, отчета е повече от доБър. Мисля, че борсовата цена предполага по-лош отчет, дори ако извадим финансовите приходи.
Извинявайте, но кой точно очаква тотален крах. "Майката" се разболя малко покрай Русия, но децата са здрави, а и татко й е тарикат. Още година и нещата ще си дойдат на мястото.
Коментар