IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• precakanoto, какво ти е мнението за акцията на база финансовите коефициенти?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ами нали я нокаутирахме. Сега викам да си продължим по пътя
      Mоже да се изправи пак. Нахитрели са тези мечки, от многото бой който им раздаде и са станали още по-тъмни субекти. Даже и батката спря да пише, може и той да се е мечкосал
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Ще я гониш ли или ще се снишим, да отмине бурята, както са обичали да имитират и Тато по "бай-Тошово" време ))
        Ами нали я нокаутирахме. Сега викам да си продължим по пътя

Коментар

Тук мечката е доста упорита
          Ще я гониш ли или ще се снишим, да отмине бурята, както са обичали да имитират и Тато по "бай-Тошово" време ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Тук мечката е доста упорита
            Подготвя се за зимен сън!

Коментар

• Тук мечката е доста упорита

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Нищо. Ако излезе по-добра инвестиция ще отиде там. Ако не, ще изчакам такава. Ти какво ми препоръчваш
                Да не осираш всички теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  И какво ще се случи с този кеш от 30%, ако цената не падне до 2,10?
                  Нищо. Ако излезе по-добра инвестиция ще отиде там. Ако не, ще изчакам такава. Ти какво ми препоръчваш

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Ще си напълни резервоара

Коментар

• ще го набута в хима кво ще го прави

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Да имаше очакване за влошаване на компанията. Аз лично даже очаквах 2 лв., но се задържа по-нависоко. Решила съм, че падне ли на 2-2.1 влизам смело с 30% от портфейла си. За съжаление май много се лакумя тук и няма да ме огрее. Какво да се прави, не може всеки път да се печели я
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          как кой, пазарът го очакваше. Цената се сурна от 4,40 на 2,58.
                          Да имаше очакване за влошаване на компанията. Аз лично даже очаквах 2 лв., но се задържа по-нависоко. Решила съм, че падне ли на 2-2.1 влизам смело с 30% от портфейла си. За съжаление май много се лакумя тук и няма да ме огрее. Какво да се прави, не може всеки път да се печели я

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            - Джиткай си ти , ще се върнеш тъдява
                            На 99 гущерцента - идвам, и нито стинка повече

Остай ги, по добре кажи ти га ще дойдеш на 3-на преварена ...ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                              Извинявайте, но кой точно очаква тотален крах. "Майката" се разболя малко покрай Русия, но децата са здрави, а и татко й е тарикат. Още година и нещата ще си дойдат на мястото.
                              как кой, пазарът го очакваше. Цената се сурна от 4,40 на 2,58.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

предвид очакванията за тотален крах, отчета е повече от доБър. Мисля, че борсовата цена предполага по-лош отчет, дори ако извадим финансовите приходи.
                                Извинявайте, но кой точно очаква тотален крах. "Майката" се разболя малко покрай Русия, но децата са здрави, а и татко й е тарикат. Още година и нещата ще си дойдат на мястото.

Коментар

Working...
                                X