IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Дали пък няма от Фармата да тръгне този път събуждането на БФБ и на биковете!?
    Включих се и аз с някой хилка от упорития продавач на 2,65 оня ден.. хем да помогна на бичетата да преборим тая меца, хем да намажа и от медеца
    и аз се включих.

Коментар

Включих се и аз с някой хилка от упорития продавач на 2,65 оня ден.. хем да помогна на бичетата да преборим тая меца, хем да намажа и от медеца
      Откак те интервюираха почна на биче се правиш. Не се влияй от такива стимули. Вземи продай сега да тръгне надолу. Тогава ще усетиш Силата (тамън гледам поредицата). Искаме ниски цени за колебливи купувачи. Като се нагълтьотят и те, ще фръкне.

Коментар

Ти ли си бил ? Аз пък се надявах О.Д. да е почнал да купува.

Коментар

несъмнено хубаво като идея.....дано само мазането да не стане омазване
          Без препоръки
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Дали пък няма от Фармата да тръгне този път събуждането на БФБ и на биковете!?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Mоже да се изправи пак. Нахитрели са тези мечки, от многото бой който им раздаде и са станали още по-тъмни субекти. Даже и батката спря да пише, може и той да се е мечкосал
              Меца е тежко ранена и не може да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                precakanoto, какво ти е мнението за акцията на база финансовите коефициенти?
                Според мен се влошават някои koef. спрямо q2, но все пак годината не е приключила, имаме и консолидиран, а и q4 традиционно може да има някакво ускоряване. За мен е доста по-добра позиция от атерата. Но не чак толкова впечатляващо добро, че да си изсипя кеша в него Мисля, че има и други дружества с измерими и по-добри коеф. Да си призная - Повече бях впечатлено от q2
                (имам книги тук, засега няма да увеличавам броя)
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец октомври 2015 година „СОФАРМА” АД запази продажбите си спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. ръст на продажбите за вътрешен пазар с 2% и спад на продажбите за износ с 2%.
                  Приходите от продажби за десетте месеца на тази година намаляват с 16% спрямо същия период на миналата година, в т.ч. с 2% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 25% спад в продажбите за износ.

Коментар

• И на мен ми допада началото.

Коментар

• Радост за моите очи

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        За своя относително скромен опит съм разбрал, че и големите грешат. Тази според мен тяхна грешка /на големите продавачи/, мисля да осребря с около 30% за не повече от 2 г.!!!
                        Софарма е реализирала продажби за м. октомври 2015 г., колкото са били и за м. октомври 2014 г. Няма нагоре, но и вече няма надолу. Аз мисля като Вас, само че 50% за една година.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          http://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/

все пак е Софарма, не КТБ или нещо подобно ........
                          +1

Коментар

• За своя относително скромен опит съм разбрал, че и големите грешат. Тази според мен тяхна грешка /на големите продавачи/, мисля да осребря с около 30% за не повече от 2 г.!!!
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              http://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/

Затова ли беше повишения оборот днес ?
                              Да не би да почна пак обратното изкупуване ?

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/

Коментар

Working...
                                X