IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    ...
    ...

3.Г-н Донев защо обявихте увеличение на капитала пи "Доверие" ,а не записахте вашите дялове.Правите ли си сметка колко изгубихте от това.

...
    Aaa, защо му вменяваш загуба??? Човекът може да се е отказал от увеличението, за да спечели, а не да загуби
    Не е препоръка

Коментар

• И аз да задам няколко въпроса на г-н Донев

1.Вярно ли е г-н Донев това ,което се изнесе в медиите,че лекарства производство на "Софарма" се продават извън България в пъти по-ефтино.Ако е така,къде остава разликата в цената,в производителя,в дистрибуцията или в крайните търговци(аптеките).Не е ли по-логично да е налице обратният вариант.
      2.Г-н Донев,срещу Вас са повдигнати много сериозни обвинения.Лично за мен вече това с продажбата на акции на "Софарма" и дълженето на данъци ,е безпочвено.Все пак е повдигнато от Прокуратурата.Има ли според Вас започната война от Държавата и определени политически и икономически кръгове срещу Вас и Вашия бизнес.
      3.Г-н Донев защо обявихте увеличение на капитала пи "Доверие" ,а не записахте вашите дялове.Правите ли си сметка колко изгубихте от това.

Благодаря Ви предварително за отговорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Dermendzhiev Разгледай мнение
        Кой би отказал такава покана? В други държави, някои хора плащат милиони да обядват с хора били на първа страница на "Форбс" Поздрави
        Няма безплатен обяд, за съжаление!
        Бъди внимателен, все пак, защото ти неслучайно си поканен! Ще ти бъде загатнато, предполагам, че можеш да мислиш както искаш, но е неправилно да го споделяш на всеослушание, защото може и да си прав, но това си е твой проблем!
        Надявам се да не бъдеш компенсиран или притиснат приятелски за мнението си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
          Прецаканото, няма неудобни въпроси. Материалът на Пламен Дерменджиев го прочетох още когато излезе. Съжалявам че той не дойде на срещата ни с инвеститорите за да се запознаем. По принцип повечето написано от него е правилно. Мисля че прави и една мисловна аналогия типа "Мултигруп на входа и изхода на Кремиковци". Какво мога да коментирам - той е прав, че винаги трябва да се анализира и преценява. А отговора дали една фирма се източва или не се вижда във времето. Нескромно мога да подчертая, че досега сме инвестирали във фирми, където сме прекратявали "порочните" практики.
          Забележете езиковата еквилибристика - написаното от него(Пл. Дерменджиев) е "правилно"! Да не помислите, че това е признание?!? Не, Донев не казва, че това е самата истина, но не казва и че е лъжа, защото Той самия в такъв случай ще излъже!
          Следва еквилибристика от сорта "всеки може да си говори каквото иска, но аз съм си прав за себе си"!
          "Нескромно" може също да се подчертае, че инвестициите в нови и нови фирми, които се поставят в ъгъла с редица хватки, също са от отклонените пари от групата Софарма! Защото, ако не беше така, представете си само колко щяха да са доволни акционерите там!!?

Коментар

През 2013 г. Софарма ще навърши 80 г. Поръчали сме доста неща, слава богу и нов модел шапки
            Да, наистина, така докато си говорите сладко с идола си, ви се кроят шапките!!! И не само за 80-тата годишнина! Всяка година, всеки месец и всеки ден!

Коментар

• много готино. Милиардерът който стана мултимилионер.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Г-н Дермензжиев, прав сте, наистина имаше много хора. Ако имате желание може да се видим "на спокойствие" през септември.
                Кой би отказал такава покана? В други държави, някои хора плащат милиони да обядват с хора били на първа страница на "Форбс" Поздрави

Коментар

• Г-н Дермензжиев, прав сте, наистина имаше много хора. Ако имате желание може да се видим "на спокойствие" през септември.

Коментар

Прецаканото, няма неудобни въпроси. Материалът на Пламен Дерменджиев го прочетох още когато излезе. Съжалявам че той не дойде на срещата ни с инвеститорите за да се запознаем. По принцип повечето написано от него е правилно. Мисля че прави и една мисловна аналогия типа "Мултигруп на входа и изхода на Кремиковци". Какво мога да коментирам - той е прав, че винаги трябва да се анализира и преценява. А отговора дали една фирма се източва или не се вижда във времето. Нескромно мога да подчертая, че досега сме инвестирали във фирми, където сме прекратявали "порочните" практики.
                    Г-н Донев, бях там и се запознахме но не можахме да поговорим, твърде много екзалтирани Ваши фенове, управляващи чужди пари, "пърхаха" около Вас Иначе не бих си загубил втори път времето предвид отговорите, които получих.

И най-важното, в статията ми всичко е истина, а заключенията логични.

Поздрави на колегите, които се съмняват във всичко... дори и в смисъла на тези редове

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Отнася се за загубилия на форекс много пари Forex Master - много голям карък и масрер на загубите. Не знам ти защо помисли, че е свързано с Фортис
                      грешка, извинявай..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Ако беше сериозен щеше да инвестираш в банкови депозити и щеше да живееш без да работиш!
                        времето ще покаже....
                        от настояща гледнаточка мисля, че съм взе правилно решение

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ако беше сериозен щеше да инвестираш в банкови депозити и щеше да живееш без да работиш!
                          ....ще живееш....ама като остарееш ;

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            сериозно по темата - разчитам на дивидента от компаниите, за да мога да живея без да рботя, но засега работя....
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Отнася се за загубилия на форекс много пари Forex Master - много голям карък и масрер на загубите. Не знам ти защо помисли, че е свързано с Фортис

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                форексов търсят те от Форекса да си внесеш пенсията. Жена ти ще те бие момче стига с този форекс- хазарт
                                хаххахах

Коментар

Working...
                                X