If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.Вярно ли е г-н Донев това ,което се изнесе в медиите,че лекарства производство на "Софарма" се продават извън България в пъти по-ефтино.Ако е така,къде остава разликата в цената,в производителя,в дистрибуцията или в крайните търговци(аптеките).Не е ли по-логично да е налице обратният вариант.
2.Г-н Донев,срещу Вас са повдигнати много сериозни обвинения.Лично за мен вече това с продажбата на акции на "Софарма" и дълженето на данъци ,е безпочвено.Все пак е повдигнато от Прокуратурата.Има ли според Вас започната война от Държавата и определени политически и икономически кръгове срещу Вас и Вашия бизнес.
3.Г-н Донев защо обявихте увеличение на капитала пи "Доверие" ,а не записахте вашите дялове.Правите ли си сметка колко изгубихте от това.
Кой би отказал такава покана? В други държави, някои хора плащат милиони да обядват с хора били на първа страница на "Форбс" Поздрави
Няма безплатен обяд, за съжаление!
Бъди внимателен, все пак, защото ти неслучайно си поканен! Ще ти бъде загатнато, предполагам, че можеш да мислиш както искаш, но е неправилно да го споделяш на всеослушание, защото може и да си прав, но това си е твой проблем!
Надявам се да не бъдеш компенсиран или притиснат приятелски за мнението си!
Прецаканото, няма неудобни въпроси. Материалът на Пламен Дерменджиев го прочетох още когато излезе. Съжалявам че той не дойде на срещата ни с инвеститорите за да се запознаем. По принцип повечето написано от него е правилно. Мисля че прави и една мисловна аналогия типа "Мултигруп на входа и изхода на Кремиковци". Какво мога да коментирам - той е прав, че винаги трябва да се анализира и преценява. А отговора дали една фирма се източва или не се вижда във времето. Нескромно мога да подчертая, че досега сме инвестирали във фирми, където сме прекратявали "порочните" практики.
Забележете езиковата еквилибристика - написаното от него(Пл. Дерменджиев) е "правилно"! Да не помислите, че това е признание?!? Не, Донев не казва, че това е самата истина, но не казва и че е лъжа, защото Той самия в такъв случай ще излъже!
Следва еквилибристика от сорта "всеки може да си говори каквото иска, но аз съм си прав за себе си"!
"Нескромно" може също да се подчертае, че инвестициите в нови и нови фирми, които се поставят в ъгъла с редица хватки, също са от отклонените пари от групата Софарма! Защото, ако не беше така, представете си само колко щяха да са доволни акционерите там!!?
Прецаканото, няма неудобни въпроси. Материалът на Пламен Дерменджиев го прочетох още когато излезе. Съжалявам че той не дойде на срещата ни с инвеститорите за да се запознаем. По принцип повечето написано от него е правилно. Мисля че прави и една мисловна аналогия типа "Мултигруп на входа и изхода на Кремиковци". Какво мога да коментирам - той е прав, че винаги трябва да се анализира и преценява. А отговора дали една фирма се източва или не се вижда във времето. Нескромно мога да подчертая, че досега сме инвестирали във фирми, където сме прекратявали "порочните" практики.
Г-н Донев, бях там и се запознахме но не можахме да поговорим, твърде много екзалтирани Ваши фенове, управляващи чужди пари, "пърхаха" около Вас Иначе не бих си загубил втори път времето предвид отговорите, които получих.
И най-важното, в статията ми всичко е истина, а заключенията логични.
Поздрави на колегите, които се съмняват във всичко... дори и в смисъла на тези редове
Коментар