If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
++ Батенка - чичето има интересни мисли за борсовите заигравки Но ... 2 месеца - почивка ))) А дотогава - флагмана е акцията (y) (според мен печеливашата стратегия стана селл фармата бай флагмана - поне това виждам което правят играчите, даже са го крашнали на 4,26, а и видино е че в темата на фармата се пукат да пишат за хима !?! Що така !?!?)
Според обемите на продажба,нещо не продават фарма.
Днеска го направих.Арбитрирах с CCB,мислих и стигнах до извода,че съм загубил време и пари с това забавяне.Времето ще покаже дали съм бил прав или не.P.S.Препоръки никакви разбира се.Все пак 4К и половина SFARM-и ще има и след месец на 4,27 надявам се.
Аз си имам и там и тук, нищо не арбитрирам.
40% за миналата година тук е повече от добре!
Понеже темата е за сфарм, да видим какво може да очакваме тук...
Съдейки по продажбите за 2017 - отчета ще е добър, дали това не чака някой голям фонд и да отнесе пакета?
Въпреки че тук Юнкер пари няма да даде за двата предстоящи завода, предполагам че дивидент ще има, а защо не и малко по-голям от м.г.?
За цялата 2017г. оборота е 90.5млн, а за 2016 е около 20млн. , при малко помощ от инсайдърите има шанс чисто статистически да мине пакета, в помощ ни идва силния ръст на индекса от началото на годината, както и евентуално осребряване на инвестициите на фондовете в ЧЕЗ...ще видим.
Надявам се след годишния отчет - февруари, март да видим някаква развръзка в подкрепа на ръстовете на индексите и обемите на бфб!
Успех на всички!
п.п. мен чичо Данчо от Хасково ме е учил, че на БФБ нямаш ли Софарма и Хим все едно не си на БФБ. Имам си винаги от двете, е хим-а с умерзение го държа но си ги имам
п.п.п. и само да добавя инвестициите в БГ акции на най-големия ни УПФ управляващ 2,7млрд.лева. Изводите всеки да си прави сам.
Днеска го направих.Арбитрирах с CCB,мислих и стигнах до извода,че съм загубил време и пари с това забавяне.Времето ще покаже дали съм бил прав или не.P.S.Препоръки никакви разбира се.Все пак 4К и половина SFARM-и ще има и след месец на 4,27 надявам се.
+ (yes) За това говрим - не си само ти. - то играта е за бързите и смелите - (така наречения умен кеш) според мен правилна стратегия (y)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
++ Батенка - чичето има интересни мисли за борсовите заигравки Но ... 2 месеца - почивка ))) А дотогава - флагмана е акцията (y) (според мен печеливашата стратегия стана селл фармата бай флагмана - поне това виждам което правят играчите, даже са го крашнали на 4,26, а и видино е че в темата на фармата се пукат да пишат за хима !?! Що така !?!?)
Аз като говоря не приказвам Грешно се изигра това с ромите! Сделката задължително трябваше да е "всичко или нищо"!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
по-капитализация винаги може да я мине, все пак има 7-8 пенсионни фонда и десетки взаимни фондове, които харчат парите на шараните!
Като я мине по откритост и прозрачност, тогава ще се притеснявам...
За съжаление из магазините ни искат левчета, а не откритости... Сега левчетата идат от Хима.
Скоро и Хима ще изпревари Софарма по капитализация.
по-капитализация винаги може да я мине, все пак има 7-8 пенсионни фонда и десетки взаимни фондове, които харчат парите на шараните!
Като я мине по откритост и прозрачност, тогава ще се притеснявам...
Интересно нещо е сантименталността. Вижда се къде е играта ,обачe стискат тук и не искат да правят профит на друго място.Чака се някой /друг/ да ни отпуши.....
Коментар