Бъдете мили. Рядко се среща мажоритар който да отговаря на въпроси на дребните акционери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Благодаря за отговора. А за ЛС предположих че предпочитате да отговаряте от тук за да има публичност на дискутираните въпроси.
Относно това:Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение...така вливането на БРС, Унифарм и т.н. ще струва по-евтино.
. ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеФорекс, не искам да помислиш, че се оправдавам. Нито управлявам вестници, нито организирам кампании. Относно въпросната банка не съм правил изказвания, поне до момента. Разбира се имам лично мнение. Не смятам, че на колегата там, с когото сме завършили една и съща специалност, му се вдига авторитета, когато разправя колко пари е похарчил да разбие авторитета ми, както и да "убие" компанията Софарма. За жалост при други се получава, а напоследък много колеги хвърлят "пешкира".
Вие не сте тук заради нас (това с паролата и възстановяването й беше като за деца в детската градина), тук сте, за да ни кажете пак как мислите Вие и да ни го натрапите, но това си е Вашата истина и аз, разбира се, че не очаквам тук да говорите за друга, освен за Вашата истина!!!
За много от тукпишещите сте или бяхте пример за подражаване, поне като инвеститор! За мен не сте - който гази лука, независимо кой е и колко пари има, трябва да носи отговорност за това! И сега какво, с Любо пъпката ще го играете лошото и доброто ченге, така ли?!? Ако не искате да управлявате вестници и да манипулирате чрез тях, то за какво харчите толкова пари?!? Или това го прави в общото благо съдружника Ви? Който може и да е лошото ченге, но поне не е толкова надменен, ще се спре от време навреме и ще каже нещо на медиите! А Вие сте им сърдит, защото Ви надничат в купичката и в далаверката!??
Много ще пиша и имам да питам, но не наведнъж! Само не се опитвайте да ме убеждавате, че сте света вода ненапита или просто това ще е в потвърждение на това, че сте тук пак заради това - да ни промиете мозъците и да ни отклоните вниманието! И никой не може да говори, че Софарма е виновна за каквото и да било, това е много тъпо дори и да го помисли човек! Но Софарма има собственици, дребните от които са редовно залъгвани с трохи, за да се имитира добра корпоративна практика и отношение към инвеститорите, а дори Вие самия я източвате както намерите за добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеБатя, правилно си ме разбрал. Разбира се, ще се допитаме и до МИЕТ. Извинявай, но не успях да се справя с личните съобщения, затова моля задавай въпросите си тук.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение...
Често се задава въпроса за бъдещето на БРС - тук изменение няма, най-вероятно в края на годината ще се влее в Софарма, за което ще се използват и обратно изкупените акции на Софарма, както винаги сме съобщавали.
Коментар
-
Форекс, не искам да помислиш, че се оправдавам. Нито управлявам вестници, нито организирам кампании. Относно въпросната банка не съм правил изказвания, поне до момента. Разбира се имам лично мнение. Не смятам, че на колегата там, с когото сме завършили една и съща специалност, му се вдига авторитета, когато разправя колко пари е похарчил да разбие авторитета ми, както и да "убие" компанията Софарма. За жалост при други се получава, а напоследък много колеги хвърлят "пешкира".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеКампанията, която тече вече близо година срещу нас е брутална и нискоинтелигентна - нормално е всеки човек да изпита притеснение.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеДа не забравя - това за дерматологичните лекарства приемам като шега
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеОтносно обратното изкупуване - не смятам, че влияе на пазара.
Поне засега не виждам други въпроси ...
Коментар
-
Относно коментара на Монти:
Не е приятно, но трябва да призная, че си прав. Акционерите не са виновни, че направих грешката да мисля, че медиите са бизнес като всеки друг. Макар и като миноритарен акционер ми се вмениха всякакви вини ... Да не говорим, че някои започнаха да забелязват успехите на Софарма като функция от тази инвестиция ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеOтговори ще получите след 3 годиниПри следващото включване на г-н Донев
Респект!
Коментар
Коментар