Монти, поставяш доста въпроси, които предполагам са интересни и за другите във форума. По ред на задаването - не смятам до отговарям на такава кампания. Не можеш да спориш с 80% от печатните медии, особено когато обвиненията се сипят едно след друго и то не за да получат отговор, а за да те опетнят. Кое според теб е по-безпочвено от следните три - 200 млн. кражба от болниците, 300 млн. от онко и 100млн. от износ? Наистина е безмислено да се отговаря на безмислени коментари. За мен единствено се потвърди факта, че с този монопол могат да се вършат доста нечисти неща.
Относно Доверие - мисля, че тази година достигнахме състояние, което е повратен момент. Не смятам че бягат акционери, а смятам че и ти ще се обедиш. Такъв фонд е нееднороден и ни костваше доста труд да направим така, че всяка фирма да не губи, респ. да се разделим с ненужните активи. Разбира се ситуацията тук - като естество на бизнеса - е несъпоставима с фармацията.
Нормата на печалба е нормално да спадне малко в икономическата ситуация, в която се намира целия свят. Оптимист съм, че с намаляване на някой разходи ще съумеем да запазим в общи линии размера на печалбата.
Относно Доверие - мисля, че тази година достигнахме състояние, което е повратен момент. Не смятам че бягат акционери, а смятам че и ти ще се обедиш. Такъв фонд е нееднороден и ни костваше доста труд да направим така, че всяка фирма да не губи, респ. да се разделим с ненужните активи. Разбира се ситуацията тук - като естество на бизнеса - е несъпоставима с фармацията.
Нормата на печалба е нормално да спадне малко в икономическата ситуация, в която се намира целия свят. Оптимист съм, че с намаляване на някой разходи ще съумеем да запазим в общи линии размера на печалбата.
Коментар