Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАу-у-у-у - каква хубава фабрика !!!!
А ако някой иска - в паузата мога да го заведа до жабешката централа, която е наблизо до могъщите кули... даже по едно време помислих, че сборищата са в един ден - щеше да е забавно - от кулите - в криптата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз тук го помня и на 9 лева....така че......дето е текло пак ще тече !
Януари верно , но сега се освобождават някои позиции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОчаквам до 2-3 год дивидентът да се увеличи значително.
Трудна дилема имаш
Ако нещата стоят така, както си ги описал раздели 40-60% на 60-40% - нещо такова.
ееххххххххх, къде останаха цените от януари ........
Януари верно , но сега се освобождават някои позицииНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Ау-у-у-у - каква хубава фабрика !!!!
А ако някой иска - в паузата мога да го заведа до жабешката централа, която е наблизо до могъщите кули... даже по едно време помислих, че сборищата са в един ден - щеше да е забавно - от кулите - в криптата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеискате да пиете бира без най-големия земеделец в България ли???
Пък и щом си само на бира сигурно ще те главят за чийф драйвър.
То зер бирата - кладенчова вода...
ПС Ма ти сериозно ли от земевладелец се превръщаш в земеделец или само лапсус на езика
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПС Скоро ще ви сбирам с алонсо да черпя аче ще имам добър повод.
Он рекъл че си образ, де е задължителен за маса
искате да пиете бира без най-големия земеделец в България ли???
Коментар
� -
Не съм в темата , и затова изтрих ;- Аз не съм булиш, нищо не ми харесва в новото раздадено тесте.....
февруари 2009 беше паниката , от април до юли бяха рипаниято на котака, ,, и 18месеца реанимация , иии ха да вземе и да се прероди дет се вика и... ;- кой се хвана с заразата си легна !!!
а СЕГА Е ПО РАЗЛИЧНО !
Има и по вещи, по патили а и с повече пари , как да им се вържеш ? На дигат се компаниите по единично , това пък е различното и по за вярване , но ще те върна на тестето ,,,,,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53ееххххххххх, къде останаха цените от януари ........[/QUOTE]
Споко, не се кахъри. Пак ще ги има. Току виж и по доле даже.
Сега бул маркет, а и тука покрай еуфорията сега с новия завод ....не си направил лошо че си продал една част.
ПС Скоро ще ви сбирам с алонсо да черпя аче ще имам добър повод.
Он рекъл че си образ, де е задължителен за маса
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеФорти тук очакваш в бъдеще увеличение на дивидента ли.
Аз се чудя тук да допълвам или да си взема и от треидинга.
Мисля че тук вероятността за капиталов ръст е по голяма но треидинга пък дивидента по го бива. Ако обаче и тук дивидента порасне , съмнения няма да има никакви за позицията
Трудна дилема имаш
Ако нещата стоят така, както си ги описал раздели 40-60% на 60-40% - нещо такова.
ееххххххххх, къде останаха цените от януари ........
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеФортисов, при желание това е осъществимо. Пелагия ще покани и на обяд тези, които ще са на 2-3 ОС.- благодаря че се вслушвате в нас!
Коментар
�
Коментар