If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бях , но имаше непредвидени събития, а бях уговорил и среща с ДВИто на Севто за което най много съжелявам - извинявай ! И видя се че без мен решения няма за дивидента на МСХто.
Не бях , но имаше непредвидени събития, а бях уговорил и среща с ДВИто на Севто за което най много съжелявам - извинявай ! И видя се че без мен решения няма за дивидента на МСХто.
Тони , а при Трейда колко е профита от 1,65-;-1,70 до тези нива, аз лично продадох 85% от Фармата , но от трейда само 18% и ако не сипят обратно , само ша местя с по 30ст. нагоре от аска !
+1
подведе ме ти - не дойде на великото м+С!
много позиции си заредил
Успех!
п.с е добре де - ти къде преля или стоиш на кеш и чакаш корекция?
Тони , а при Трейда колко е профита от 1,65-;-1,70 до тези нива, аз лично продадох 85% от Фармата , но от трейда само 18% и ако не сипят обратно , само ша местя с по 30ст. нагоре от аска !
Мене там ми е трудно да си сметна средната - щото допълвал ногократно там - включително до около миналата година. Софарма няма да ни носи такава сосна дивидентна доходност - уви. Но аз си имам Софарми от около Трета година и никога няма да откажа от.
много е да , а при покачващ се пазар да не ти се види още по-дълго времето
Дивидентната доходност не е всичко - СФАРМ донесе 50% на тези които повярваха в нея в началото на тази година и то преди да раздаде дивидент!
Импе, запомни си думите за дивидента.
Аз лично не мога да сравнявам двата бизнеса от една страна, а от друго двете компании. Много са различните неща.
Форти тук очакваш в бъдеще увеличение на дивидента ли.
Аз се чудя тук да допълвам или да си взема и от треидинга.
Мисля че тук вероятността за капиталов ръст е по голяма но треидинга пък дивидента по го бива. Ако обаче и тук дивидента порасне , съмнения няма да има никакви за позицията
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мене там ми е трудно да си сметна средната - щото допълвал ногократно там - включително до около миналата година. Софарма няма да ни носи такава сосна дивидентна доходност - уви. Но аз си имам Софарми от около Трета година и никога няма да откажа от.
Импе, запомни си думите за дивидента.
Аз лично не мога да сравнявам двата бизнеса от една страна, а от друго двете компании. Много са различните неща.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
да продам
Бих затворил част на печалба, но сега(след 3 години на БФБ) не бих продал изцяло позицията си в СФАРМ(тя не че мойта е кой знае колко де). Просто искам да имам трошичка от този бизнес мисля че има бъдеще не само в БГ, а докато чичо Оги е зад волана съм спокоен и за коректността и лоялността
Виж дори днес се бях замисли дали вече да не махам жабите. средната ми там е 4,3 , а след 3 годинки дивидент няма, печалбата пада и въобще не бих разчитал на дългогодишни доходи от заложни къщи.
Тони, кажи все пак някакво число - на колко би продал част от акциите си. Това е много голям проблем за мен - значи докато пада нещо е лесно - усредняваш си и това е. После обаче като ти самия виждаш, че не си струва как да продадеш и най-важното - какво да правиш с парите ако не виждаш каква алтернатива да избереш?
Т.е. закачката е била между теб и Пип. То всъщност като знаем пристрастията и на двамата не е било трудно да се сетя, честито
Тони, да те питам един хипотетичен въпрос: Ако приемем, че печалбата и въобще всички числа и финансово положение останат през следващите години както през тази, на каква цена би продал тук?
да продам
Бих затворил част на печалба, но сега(след 3 години на БФБ) не бих продал изцяло позицията си в СФАРМ(тя не че мойта е кой знае колко де). Просто искам да имам трошичка от този бизнес мисля че има бъдеще не само в БГ, а докато чичо Оги е зад волана съм спокоен и за коректността и лоялността
Виж дори днес се бях замисли дали вече да не махам жабите. средната ми там е 4,3 , а след 3 годинки дивидент няма, печалбата пада и въобще не бих разчитал на дългогодишни доходи от заложни къщи.
Той Пиб ще ме почерпи като мина през Варна и без бас, както и аз него в зарата!!!
Живи издрави на всички, както казах до ОСА цената ще е такава че ще ме засърбят ръцете!
Поздрави и на чичо Оги гледах го тази сутрин - много кратко бе интервюто(или аз хванах само края?)
Т.е. закачката е била между теб и Пип. То всъщност като знаем пристрастията и на двамата не е било трудно да се сетя, честито
Тони, да те питам един хипотетичен въпрос: Ако приемем, че печалбата и въобще всички числа и финансово положение останат през следващите години както през тази, на каква цена би продал тук?
Коментар