Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТони , а при Трейда колко е профита от 1,65-;-1,70 до тези нива, аз лично продадох 85% от Фармата , но от трейда само 18% и ако не сипят обратно , само ша местя с по 30ст. нагоре от аска !
подведе ме ти - не дойде на великото м+С!
много позиции си заредил
Успех!
п.с е добре де - ти къде преля или стоиш на кеш и чакаш корекция?Last edited by tony1975; 31.05.2013, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДръж жабата бе - три години - ного време...
Мене там ми е трудно да си сметна средната - щото допълвал ногократно там - включително до около миналата година. Софарма няма да ни носи такава сосна дивидентна доходност - уви. Но аз си имам Софарми от около Трета година и никога няма да откажа от.
Дивидентната доходност не е всичко - СФАРМ донесе 50% на тези които повярваха в нея в началото на тази годинаи то преди да раздаде дивидент!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, запомни си думите за дивидента.
Аз лично не мога да сравнявам двата бизнеса от една страна, а от друго двете компании. Много са различните неща.
Аз се чудя тук да допълвам или да си взема и от треидинга.
Мисля че тук вероятността за капиталов ръст е по голяма но треидинга пък дивидента по го бива. Ако обаче и тук дивидента порасне , съмнения няма да има никакви за позициятаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДръж жабата бе - три години - ного време...
Мене там ми е трудно да си сметна средната - щото допълвал ногократно там - включително до около миналата година. Софарма няма да ни носи такава сосна дивидентна доходност - уви. Но аз си имам Софарми от около Трета година и никога няма да откажа от.
Импе, запомни си думите за дивидента.
Аз лично не мога да сравнявам двата бизнеса от една страна, а от друго двете компании. Много са различните неща.
Коментар
-
Дръж жабата бе - три години - ного време...
Мене там ми е трудно да си сметна средната - щото допълвал ногократно там - включително до около миналата година. Софарма няма да ни носи такава сосна дивидентна доходност - уви. Но аз си имам Софарми от около Трета година и никога няма да откажа от.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда продам
Бих затворил част на печалба, но сега(след 3 години на БФБ) не бих продал изцяло позицията си в СФАРМ(тя не че мойта е кой знае колко де). Просто искам да имам трошичка от този бизнес мисля че има бъдеще не само в БГ, а докато чичо Оги е зад волана съм спокоен и за коректността и лоялността
Виж дори днес се бях замисли дали вече да не махам жабите. средната ми там е 4,3 , а след 3 годинки дивидент няма, печалбата пада и въобще не бих разчитал на дългогодишни доходи от заложни къщи.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТ.е. закачката е била между теб и Пип. То всъщност като знаем пристрастията и на двамата не е било трудно да се сетя, честито
Тони, да те питам един хипотетичен въпрос: Ако приемем, че печалбата и въобще всички числа и финансово положение останат през следващите години както през тази, на каква цена би продал тук?
Бих затворил част на печалба, но сега(след 3 години на БФБ) не бих продал изцяло позицията си в СФАРМ(тя не че мойта е кой знае колко де). Просто искам да имам трошичка от този бизнес мисля че има бъдеще не само в БГ, а докато чичо Оги е зад волана съм спокоен и за коректността и лоялността
Виж дори днес се бях замисли дали вече да не махам жабите. средната ми там е 4,3 , а след 3 годинки дивидент няма, печалбата пада и въобще не бих разчитал на дългогодишни доходи от заложни къщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТой Пиб ще ме почерпи като мина през Варна и без бас, както и аз него в зарата!!!
Живи издрави на всички, както казах до ОСА цената ще е такава че ще ме засърбят ръцете!
Поздрави и на чичо Оги гледах го тази сутрин - много кратко бе интервюто(или аз хванах само края?)
Тони, да те питам един хипотетичен въпрос: Ако приемем, че печалбата и въобще всички числа и финансово положение останат през следващите години както през тази, на каква цена би продал тук?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмаше тук някакъв бас, не помня между кой, но гласеше: кой пръв ще стигне 3лв. - Атера или Софарм!Той Пиб ще ме почерпи като мина през Варна и без бас, както и аз него в зарата!!!
Живи издрави на всички, както казах до ОСА цената ще е такава че ще ме засърбят ръцете!
Поздрави и на чичо Оги гледах го тази сутрин - много кратко бе интервюто(или аз хванах само края?)
Коментар
Коментар