Някой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Боба ми показва, а и звздите ми говрят, че промоцията тук свъши.
Аз пак ще си преглеждам аналзите - всички, не казвам, че са лоши,даже бих каал, че са добри. Но все някога трябва и да се приложат и да се купи.
Софарма се е доказала като най-дората позиция на БФБ и много инвеститори са я оценили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКазах ли Ви да не подценявате най-добрата компания на българският фондов пазар.
Само ще гледате сега и ще завиждате на умните инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТака ли е било 2007??? Аууу голям кеф!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЯвно един продава, друг купува, цената пак си расте. 2.5лв трябва да стане скоро!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДъщерята като си дойде от градината ми пее една песен: ".....Тръгва , тръгва влака никого не чака ...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПак изтървах да купя дстатъчно от най-добрата акция на борсата!!!!!!
Май май пазарът се обръща нещо!!! Сигурно повече от големите инвеститори са чели анализа на Елана.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар