IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Не съм обръщал внимание каква му е колата, но не ми се вижда от тия дето обикалят с кортежи, бентлита и прочие. Едва ли бръмчи с Голф 2, де
    Не съм следил скоро с каква кола е, но преди няколко години служебната му кола беше черен мерцедес Е класа. Имаше естествено шофьор.
    ОД никога не е парадирал с пари или коли, така че не може да се очаква да се вози на Бентли и с кортеж.

Коментар

• Днес Софармацевтите имат повод да почерпят

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
        Ей това най-го мразя на нашата борсичка, мине някой и направи ръста за 20-30 минути и после цял ден умряла работа.

Иначе фармата си е куул!
        Абе то да не се появи ЛП с голямата кошница, че съвсем умряла ще стане работата

Коментар

• Ей това най-го мразя на нашата борсичка, мине някой и направи ръста за 20-30 минути и после цял ден умряла работа.

Иначе фармата си е куул!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Виждал ли си личните автомобили на ОД...впечатляващи са.Със стара бричка кой ще те вземе на сериозно..
            Не съм обръщал внимание каква му е колата, но не ми се вижда от тия дето обикалят с кортежи, бентлита и прочие. Едва ли бръмчи с Голф 2, де

Коментар

Абе знам, че си с железни нерви, пошегувах се... Пък и за к'во ти е втори джип, само оборот на тия германци ше им прайм
              Виждал ли си личните автомобили на ОД...впечатляващи са.Със стара бричка кой ще те вземе на сериозно..

Коментар

От какво да подскочи адреналина??От само една позиция с покачване от няколко стотинки??Не звучи сериозно..Няма да стигнат за нов джип.
                Абе знам, че си с железни нерви, пошегувах се... Пък и за к'во ти е втори джип, само оборот на тия германци ше им прайм

Коментар

Нещо ти се е качил адреналина старши - или имаш бая обем по таз позиция, или не си си пил Табекса (който толкоз и помага, ама как да е)
                  От какво да подскочи адреналина??От само една позиция с покачване от няколко стотинки??Не звучи сериозно..Няма да стигнат за нов джип.

Коментар

• Софка спрЕ

Коментар

Не е необичайно за тази акция цената да е 2,90 - 3,00.За какво се разкудкудякаха тия недоизрасли пиленца??Сякаш хванаха Мойсей за *уя.
                      Нещо ти се е качил адреналина старши - или имаш бая обем по таз позиция, или не си си пил Табекса (който толкоз и помага, ама как да е)

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        Някой знае ли защо цената на хартията тук е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
                        Прочети малко назад във темата. Имаше доста голям спор за цената на акциията, анализи и различни оценки, и тя до вчера за най - гласовитите беше висока. Днес ти изглежда ниска, но това е поради предположението, а вероятно вече проверен факт вчера от по големите купувачи, че основният продавач който натискаше цената от месеци вече е продал нужното му количество в понеделник.

Просто натиска изглежда временно свърши и цената ще се върне по - нагоре, но там вероятно ще сработят негативните анализи и ще подтискат растежа на цената докато не се покаже подобрение в дейността на Софарма. Моля, изказването ми да не се брои за прогноза и най - вече да не се записва с цел да ми бъде припомняно после
                        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                          15-20 стинки и "Хвръкна". Не хвръкна, излетя ракетата и забрави да кацне, космоса я глътна...
                          Сега като започнат да се мятат и спекулантчетата и я забалончат на 3 лв, пъпката с кеф ще ви я върне после на 2 кинта и който избегАл навреме - избегАл...
                          Не е препоръка
                          Не е необичайно за тази акция цената да е 2,90 - 3,00.За какво се разкудкудякаха тия недоизрасли пиленца??Сякаш хванаха Мойсей за ...
                          Last edited by X_Y; 23.01.2013, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                            15-20 стинки и "Хвръкна". Не хвръкна, излетя ракетата и забрави да кацне, космоса я глътна...
                            Сега като започнат да се мятат и спекулантчетата и я забалончат на 3 лв, пъпката с кеф може да я върне после на 2 кинта ако иска и който избегАл навреме - избегАл...
                            Не е препоръка
                            Небето къс коприна.
                            Изведнъж видях
                            отлитащо хвърчило
                            и чух забравен смях.

Припев:
                            Ти лети, лети
                            детски спомен жив,
                            връщаш ни отново
                            в онзи чуден свят.
                            Ти лети, лети
                            миг отне щастлив,
                            връщаш ни години,
                            минали назад.

Коментар

• Яхууууу
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Хвръкна!
                                Май се повтаря случката при Хим.
                                Продавача има още, но може би е закърпил бюджета и ще се оттегли за неопределено време и равнище .... ще видим
                                Сега като започнат да се мятат и спекулантчетата и я забалончат на 3 лв, пъпката с кеф може да я върне после на 2 кинта ако иска и който избегАл навреме - избегАл...
                                Не е препоръка
                                Last edited by zlatna treska; 23.01.2013, 11:27.

Коментар

Working...
                                X