If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги е облечен в костюм, но и на доста срещи вътре в Софарма ходи неформално - без вратовръзка.
На мен лично не ми допадна, че си носи запалка и цигари на срещите и си пали от време на време. Не знам защо не пие Табекс. Може и вече да не пуши, наблюденията са ми от преди време.
Винаги е облечен в костюм, но и на доста срещи вътре в Софарма ходи неформално - без вратовръзка.
На мен лично не ми допадна, че си носи запалка и цигари на срещите и си пали от време на време. Не знам защо не пие Табекс. Може и вече да не пуши, наблюденията са ми от преди време.
А каква марка беше запалката? Според мен трябва да бъде по-хардкор и да ползва кибрит "Zebra".
Един изпълнителен директор и/или собственик на голяма фирма трябва винаги да е облечен с костюм на бизнес среща, а не да ходи с анцунг. А и костюма и обувките не може да са евтини, а трябва да отговорят на твоето положение.
Моите уважения към всички шопинг маниаци! Моля ви, не си губете времето като ни занимавате с дрехите и обувките на О.Д. ! Тука го обрънахте на време за губене...Аре ресто сега...
сега остава да кажеш и с какво бельо ти е парадирал
Е там вече сме по твоята част. Ти ще можеш да отговориш.
Това парадирането с обувките беше шега естствено. Просто докато разправяше за новия завод в Румъния човека просто вметна по някакъв начин, че обувките му били BOSS.
По мое скромно мнение черен Мерцедес е добър избор, защо не и Ес Класа, все пак на тази позиция се изисква ниво на представителност.
А що се отнася до обувките - нали не очаквате да носи обувки Мейд ин Пещера? Впрочем според мои познати, които са ценители, обувки Бос е малко като кола Самсунг, ама това е друга тема, на мен ми харесват моделите им...
За твоя информация има дрехи точно на Boss, които са Мейд ин Пещера! И те са доста висококачествени и се продават из цяла западна Европа и Китай
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Да де но е парадирал с обувки на BOSS на една среща на инвестора преди години.
Един изпълнителен директор и/или собственик на голяма фирма трябва винаги да е облечен с костюм на бизнес среща, а не да ходи с анцунг. А и костюма и обувките не може да са евтини, а трябва да отговорят на твоето положение.
Не съм следил скоро с каква кола е, но преди няколко години служебната му кола беше черен мерцедес Е класа. Имаше естествено шофьор.
ОД никога не е парадирал с пари или коли, така че не може да се очаква да се вози на Бентли и с кортеж.
По мое скромно мнение черен Мерцедес е добър избор, защо не и Ес Класа, все пак на тази позиция се изисква ниво на представителност.
А що се отнася до обувките - нали не очаквате да носи обувки Мейд ин Пещера? Впрочем според мои познати, които са ценители, обувки Бос е малко като кола Самсунг, ама това е друга тема, на мен ми харесват моделите им...
Е и аз нося обувки и дрехи Boss, това означава ли че парадирам с тях? Вие не можахте да разберете, че това си е съвсем нормално облекло на запад. И не е никакво парадиране а стил на обличане, това че в нас са малко по-скъпи дрехи не ги прави такива с които да парадираш ?
Дрехите и обувките с които се парадира са дизайнерските, правени специално по поръчка и които вече наистина са скъпи... Ако носи такива обувки, тогава парадира...
Да де но е парадирал с обувки на BOSS на една среща на инвестора преди години.
Е и аз нося обувки и дрехи Boss, това означава ли че парадирам с тях? Вие не можахте да разберете, че това си е съвсем нормално облекло на запад. И не е никакво парадиране а стил на обличане, това че в нас са малко по-скъпи дрехи не ги прави такива с които да парадираш ?
Дрехите и обувките с които се парадира са дизайнерските, правени специално по поръчка и които вече наистина са скъпи... Ако носи такива обувки, тогава парадира...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар