IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Тук днес ще минем 3 лв

Май все пак Софарма купи изгодно акциите от г-н Донев през последните няколко месеца
    3-те лева са факт!!!

Коментар

• Тук днес ще минем 3 лв

Май все пак Софарма купи изгодно акциите от г-н Донев през последните няколко месеца

Коментар

• Интересна ми е цената на кооперирането в този епизод.
        Мога да го нарека епизода на "Софарма".

http://play.novatv.bg/play/312465/?autostart=true

Коментар

• Тъкмо се изкефих, че г-н Донев спомена за спечелени дела и журналята дори не се поинтересуваха за кои дела говори той?!

Коментар

• ПРЕД ТВОЯ ФУНДАМЕНТ DER KING кой може да откаже ???

до Б. Грахам
            Last edited by inta53; 31.05.2013, 09:54.

Коментар

• Днес май ще мине 3.00 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                За информация на всички акционери и колеги - Каним ви при желание и възможност на откриването на новия ни завод на 13.06.2013 г. Ние от ръководството се гордеем с това, което сътворихме и смятаме, че това е една от най-модерните високотехнологични производствени мощности в България. Оценката нека бъде ваша, защото ние, разбира се, сме субективни ...
                Супер, браво за фабриката, ако мога - може и да отскоча...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Гости приемате ли на тоя купон дето заформяте?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• nova tv

31/05/2013 08:07 ч.
                    Огнян Донев: Поевтиняването на лекарствата е възможно
                    Здраве с пари не се купува, а с добро здравеопазване, смята бизнесменът....

Коментар

За информация на всички акционери и колеги - Каним ви при желание и възможност на откриването на новия ни завод на 13.06.2013 г. Ние от ръководството се гордеем с това, което сътворихме и смятаме, че това е една от най-модерните високотехнологични производствени мощности в България. Оценката нека бъде ваша, защото ние, разбира се, сме субективни ...
                      Браво!
                      И аз бих гледал ако има запис на сайта!
                      Живи и здрави!

п.с. Чичо Оги днес е в Новатв!
                      Last edited by tony1975; 31.05.2013, 07:00.

Коментар

Браво за завода!!! Такива новини искам да чувам за България!!!

Коментар

• аперитивка

Коментар

Фортисов, при желание това е осъществимо. Пелагия ще покани и на обяд тези, които ще са на 2-3 ОС.

супер
                            нещо като оперативка с акционерите !!

Коментар

+1+1+1
                              аз имам желание, но нямам възможност да присъствам
                              но с удоволствие бих гледал запис ако се направи !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Така и така свем се събрали на ОС, някои като мен ще пътуват от далеч, дали няма да може да хвърлим по един поглед поне на офисите на групата Софарма в кулите?
                                Поне аз съм в размисъл за покупка, така ще ми се повлияе директно
                                Фортисов, при желание това е осъществимо. Пелагия ще покани и на обяд тези, които ще са на 2-3 ОС.

Коментар

Working...
                                X