If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За информация на всички акционери и колеги - Каним ви при желание и възможност на откриването на новия ни завод на 13.06.2013 г. Ние от ръководството се гордеем с това, което сътворихме и смятаме, че това е една от най-модерните високотехнологични производствени мощности в България. Оценката нека бъде ваша, защото ние, разбира се, сме субективни ...
Супер, браво за фабриката, ако мога - може и да отскоча...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За информация на всички акционери и колеги - Каним ви при желание и възможност на откриването на новия ни завод на 13.06.2013 г. Ние от ръководството се гордеем с това, което сътворихме и смятаме, че това е една от най-модерните високотехнологични производствени мощности в България. Оценката нека бъде ваша, защото ние, разбира се, сме субективни ...
Браво!
И аз бих гледал ако има запис на сайта!
Живи и здрави!
Браво за завода!!! Такива новини искам да чувам за България!!!
+1+1+1
аз имам желание, но нямам възможност да присъствам
но с удоволствие бих гледал запис ако се направи !!!!!!!!!!
Така и така свем се събрали на ОС, някои като мен ще пътуват от далеч, дали няма да може да хвърлим по един поглед поне на офисите на групата Софарма в кулите?
Поне аз съм в размисъл за покупка, така ще ми се повлияе директно
Фортисов, при желание това е осъществимо. Пелагия ще покани и на обяд тези, които ще са на 2-3 ОС.
Коментар