Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЩе правя ремонт нас по това време. Ако искаш а се чуем юли - за по бира и да обсъдим инвестиците??? при тези отчети явно ще има какво да обсъждаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеФорти по Джулая пак ли си на Бялата лагуна ..... аз тоя път нагоре към Шабла мисля да ида на дивотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение56% ръст на конс. печалба за Q1 до 17 680 000Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмператорът е точен мъж, приятел ми е и не лъже като много от форума тук.
Не се крие зад анонимността, всички го знаят кой е.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмператорът е точен мъж, приятел ми е и не лъже като много от форума тук.
Не се крие зад анонимността, всички го знаят кой е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕй сега вече ще те зачатка Императора с червения меч
Я виж го там - наредил цели 77 бройки отдясно ... сигурно това е сичко де има тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОт моя гледна точка не е особено булиш сигнал за акцията...ма да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЗдравейте,за пьрви път пиша тук,но следя акцията и форума съответно.Акцията е добра,мажоритаря е уважителен,има и фундамент.Но ме притеснява едно нещо за да инвестирам тук.На тезгяха за продан е един ПФ със сериозни експозиции тук,а един от двамата потенциални купувачи не "се има" с мажоритаря тук.Ако Огнян Донев успее и купи въпросният ПФ тук всичко ще е цветя и рози за години напред,но ако не успее ще трябва доста кеш да задържите позиции или просто няма растете-нещо като Артио и Химимпорт в през последните 18 месеца
За мене оня има доста по голям шанс да спечели надреварата с главния мажо тук за тоя ПФ, има си и бол парасъ, а и изглежда че ще е дупе и гащи и с идващата нова власт.
От моя гледна точка не е особено булиш сигнал за акцията...ма да видим.
Че имам малко.Last edited by pipbel; 29.05.2013, 15:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениети защо смекч тона тук?
а и не мога повярвам, че си толкова недоволен акционер и все още не си продал
какво ли щеше да бъде ако си доволен поне малко??????? ами много ????????
Коментар
Коментар