IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Така и така свем се събрали на ОС, някои като мен ще пътуват от далеч, дали няма да може да хвърлим по един поглед поне на офисите на групата Софарма в кулите?
    Поне аз съм в размисъл за покупка, така ще ми се повлияе директно
    За информация на всички акционери и колеги - Каним ви при желание и възможност на откриването на новия ни завод на 13.06.2013 г. Ние от ръководството се гордеем с това, което сътворихме и смятаме, че това е една от най-модерните високотехнологични производствени мощности в България. Оценката нека бъде ваша, защото ние, разбира се, сме субективни ...

Коментар

• Така и така свем се събрали на ОС, някои като мен ще пътуват от далеч, дали няма да може да хвърлим по един поглед поне на офисите на групата Софарма в кулите?
      Поне аз съм в размисъл за покупка, така ще ми се повлияе директно

Коментар

Ще правя ремонт нас по това време. Ако искаш а се чуем юли - за по бира и да обсъдим инвестиците??? при тези отчети явно ще има какво да обсъждаме
        Охоо, тука стана съседска седянка.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Форти по Джулая пак ли си на Бялата лагуна ..... аз тоя път нагоре към Шабла мисля да ида на дивотия.
          Ще правя ремонт нас по това време. Ако искаш а се чуем юли - за по бира и да обсъдим инвестиците??? при тези отчети явно ще има какво да обсъждаме

Коментар

• На първо четене резултатите са доста добри за Q1 Тук цената има на къде да ръсте

Вземанията са се увеличили доста и това си е притеснително!
            Паричните потоци изглеждат по добре!

Коментар

• EBITDA за тримесечието е 24.017 млн. лева при 17.270 миналата година.
              Ако продължава така за годината EBITDA ще бъде 96 млн. лева. Дори и около 90 млн лв да е - пак е добре.
              Нещата се обръщат бързо.
              Да вземем да направи анализите отново ???

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
                56% ръст на конс. печалба за Q1 до 17 680 000
                Това добре, сега ша чакаме да се отрази в цената
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Императорът е точен мъж, приятел ми е и не лъже като много от форума тук.
                  Не се крие зад анонимността, всички го знаят кой е.
                  Форти по Джулая пак ли си на Бялата лагуна ..... аз тоя път нагоре към Шабла мисля да ида на дивотия.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• 56% ръст на конс. печалба за Q1 до 17 680 000

Коментар

Императорът е точен мъж, приятел ми е и не лъже като много от форума тук.
                      Да живее Императора !

Коментар

• Императорът е точен мъж, приятел ми е и не лъже като много от форума тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Ей сега вече ще те зачатка Императора с червения меч
                          Аааа, няма
                          Я виж го там - наредил цели 77 бройки отдясно ... сигурно това е сичко де има тук

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            От моя гледна точка не е особено булиш сигнал за акцията...ма да видим.
                            Ей сега вече ще те зачатка Императора с червения меч

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              Здравейте,за пьрви път пиша тук,но следя акцията и форума съответно.Акцията е добра,мажоритаря е уважителен,има и фундамент.Но ме притеснява едно нещо за да инвестирам тук.На тезгяха за продан е един ПФ със сериозни експозиции тук,а един от двамата потенциални купувачи не "се има" с мажоритаря тук.Ако Огнян Донев успее и купи въпросният ПФ тук всичко ще е цветя и рози за години напред,но ако не успее ще трябва доста кеш да задържите позиции или просто няма растете-нещо като Артио и Химимпорт в през последните 18 месеца
                              За първи път пишеш, ама доста правилно размишляваш според мен. Респект !
                              За мене оня има доста по голям шанс да спечели надреварата с главния мажо тук за тоя ПФ, има си и бол парасъ, а и изглежда че ще е дупе и гащи и с идващата нова власт.
                              От моя гледна точка не е особено булиш сигнал за акцията...ма да видим.
                              Че имам малко.
                              Last edited by pipbel; 29.05.2013, 15:38.

Коментар

ти защо смекч тона тук?
                                а и не мога повярвам, че си толкова недоволен акционер и все още не си продал
                                какво ли щеше да бъде ако си доволен поне малко??????? ами много ????????
                                "Обърнете се, обърнете се, не се правете!"

Коментар

Working...
                                X