IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.banker.bg/?Issue=935&Sect...2ddb3b84371cb9

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Нали съм мисирка....... поех обещание пред модерато да спазвам правилата ..досега не бях го правила ..
      нарича се опит за примирие......
      .
      щом си водила война, то няма лошо да сключиш примирие с модито

и ника не съм аз регистрирала ..
      че кой има нещо против ника ти???

щом си го харесваш - то си го носи със здраве

................... ще взема и аз да ти регистрирам един ник

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        след разговор с оторизиран орган си променям мнението за 4 лв.....
        дано някой не е взел под внимание глупостите ти, че тук е пълно с мисирки

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          след разговор с оторизиран орган си променям мнението за 4 лв....
          Ами почти прав си , малко под 7 ще е дивидента според ДВИ....
          Но всеки ден до ОСА може може да има нови изненади...
          Да де прав си, че има някои отчисления от печалбата за 2010 г. Грубо към 7 лева трябва да е

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            съществена промяна няма, брутният дивидент остава около 7.3 на акция
            след разговор с оторизиран орган си променям мнението за 4 лв....
            Ами почти прав си , малко под 7 ще е дивидента според ДВИ....
            Но всеки ден до ОСА може може да има нови изненади...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Иначе вече и за БЛАБТ има нова точка в дневния ред.
              Пусни я че не ми се търси...
              Моля!

Коментар

• Иначе вече и за БЛАБТ има нова точка в дневния ред.

Коментар

• съществена промяна няма, брутният дивидент остава около 7.3 на акция

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    тълкуването на цветето не е точно.
                    Тъй като т.6 визира разпределяне на неразпределената печалба само,
                    Може и да греша ,но т.6 е алабалистика..
                    Дивидента се определя от точни цифри а не от пожелания...
                    Такива са т.5 и т. 16.
                    Преди две години идотите от министерството правиха събрание като определиха да дават дивидент един път 25 милиона и после втори път 40 милиона ...
                    На събранието се разбра че не могли да сметнат тантиемите на директорите към общата сума и внесли допълнителна точка за 40 милиона а КФН забрани точката за 25 милиона ..... Сега тази сума от 54 милиона не са само печалби а има и други пера според ДВИ ...така че според мен правят корекция на дивидента върху 30 милиона а не върху 54 ..Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      според теб освен , че ще се гласуват за разпределяне на дивиденти от печалбата за 2010 г. и от неразпределената печалба, като двете общо са 54,6 млн. лв. към тази сума ще се прибави и още 30 млн. ...................... така ли да те разбирам ?
                      Не, просто тези 30... млн. са част от 54-те в статията от баланса.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                        Току-що говорих с ДВИ-то. Причина за новата точка в дневния ред била изписаното по медиите че печалбата за 2010 г. плюс неразпределената печалба били над 50 млн.лв.
                        Всъщност неразпределената печалба била около 18 млн.лв, която ще се разпредели като дивидент заедно с резервите по новата точка, плюс 80% от печалбата за 2010 след отчисленията за фонд "Резервен" както е по стария дневен ред. Накратко, споко, ножа е дървен, дивидента пак идва малко на 7 лв.
                        мерси за информацията

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          Тъй като т.6 визира разпределяне на неразпределената печалба само,
                          според теб освен , че ще се гласуват за разпределяне на дивиденти от печалбата за 2010 г. и от неразпределената печалба, като двете общо са 54,6 млн. лв. към тази сума ще се прибави и още 30 млн. ...................... така ли да те разбирам ?

Коментар

• Току-що говорих с ДВИ-то. Причина за новата точка в дневния ред била изписаното по медиите че печалбата за 2010 г. плюс неразпределената печалба били над 50 млн.лв.
                            Всъщност неразпределената печалба била около 18 млн.лв, която ще се разпредели като дивидент заедно с резервите по новата точка, плюс 80% от печалбата за 2010 след отчисленията за фонд "Резервен" както е по стария дневен ред. Накратко, споко, ножа е дървен, дивидента пак идва малко на 7 лв.
                            Last edited by equal; 01.06.2011, 10:15.
                            |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                            |___________||__|___|)
                            (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
                              И аз клоня към мнението на мечето.
                              Видяли са, че както е формулирана т.6 трябва да раздадат цялата неразпределена печалба, а всъщност най-вероятно нямат толкова пари. Нищо чудно и да има ново писмо от Министерството.
                              как няма да имат толкова пари?

нали трайчо я предложи тази сума да се раздаде като дивидент?

остава да са подали грешна информация на трайчо, ако наистина няма толкова пари

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Други тълкувания на новите 2 точки в дневния ред няма ли някой, тезата на meche_cveti93 е възможна, но на мен все пак ми се струва че тези 30 млн ако са от неразпределена печалба (а не от резервите) можеха да се гласуват и по т.6, не беше необходима нова т.16. Не знам
                                Тъй като т.6 визира разпределяне САМО на неразпределената печалба, Министерството е видяло пропуска и е вкарало новата точка. Причината е, че в балансовата статия "натрупани печалби" влизат още и допълнителни резерви и разни преоценъчни резерви. Вижте пояснителните бележки към годишния отчет.

Принципалът просто иска да е сигурен, че формално няма да има пречка да разпредели по-голямата част от т.нар статия "натрупани печалби".
                                Last edited by SubZero; 01.06.2011, 10:14.

Коментар

X