If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а сега кажи за 16 т която измисли . в поканата на Благоевград БТ....за и всичко друго си веж но само не по същество...от кой е спусната ... и колко ще е дивидента ..
дай да видим въпросния пост --- момчето си взе бележка и престана с манипулациите си
а сега кажи за 16 т която измисли . в поканата на Благоевград БТ....за и всичко друго си веж но само не по същество...от кой е спусната ... и колко ще е дивидента ..
запазил съм си поста ти за колегата Стоилов и ССВ ....много е интересен и поучител за това че е много важно отбора ,а твоят е на аутсайдерите и доносниците и дегенератите /виж в речника дали правилно съм я написал../ ........
дай да видим въпросния пост --- момчето си взе бележка и престана с манипулациите си
ще перефрацирам известната поговорка - "доносничката вика - дръжте доносника"
хахаххахааа
признай си колко пъти си писала срещу мен да ме баннат в инвестора
запазил съм си поста ти за колегата Стоилов и ССВ ....много е интересен и поучител за това че е много важно отбора ,а твоят е на аутсайдерите и доносниците и дегенератите /виж в речника дали правилно съм я написал../ ........
Сега в момента е излязло в Екстри как беше 16 т. на Благоевград БТ...Казах ти четииииии и не се навирай при батковците моето момче...ще дойде и твоето време !
Ревеме срещу начина а не срещу приватизацията ...ама с доносник на КФН какво да спориш или вече си доносник и на полицията станал...
ЧЕТИ малко полицайче ,чети !
хахаххахахаа
ще перефрацирам известната поговорка - "доносничката вика - дръжте доносника"
хахаххахааа
признай си колко пъти си писала срещу мен да ме баннат в инвестора
много ревете срещу тази приватизация, бе, комунистически мисирки
Ревеме срещу начина а не срещу приватизацията ...ама с доносник на КФН какво да спориш или вече си доносник и на полицията станал...
ЧЕТИ малко полицайче ,чети !
като гледам как комунистите подскачат срещу приватизацията ми се струва, че именно комунистите точат толкова години БТХ и сега усещат как кокала им се изплъзва....
струва ми, че до сега ДПС не са казали нито дума за приватизацията
как да излъже ББ като протоколите от заседанията на Министерски съвет са публична информация и всеки може да види на кой ден какво се е обсъждало!!!!
това, че ББ е извикал и се е информирал как върви подготовката за приватизация е съвсем естествено ............... решението се е взело от Надзорния съвет на агенцията за приватизация където има член на БСП
тези хора от БКП не правят разлика от заседания на Министерски съвет и решение за приватизация от Надзорния съвет на агенцията за приватизация
Престани да спамиш....
Чети !
лично шефа на АП каза че решението е взето на най високо място ..
Коментар