IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз клоня към мнението на мечето.
    Видяли са, че както е формулирана т.6 трябва да раздадат цялата неразпределена печалба, а всъщност най-вероятно нямат толкова пари. Нищо чудно и да има ново писмо от Министерството.

Коментар

• Други тълкувания на новите 2 точки в дневния ред няма ли някой, тезата на meche_cveti93 е възможна, но на мен все пак ми се струва че тези 30 млн ако са от неразпределена печалба (а не от резервите) можеха да се гласуват и по т.6, не беше необходима нова т.16. Не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Ами ето годишния отчет и най-новите материали за ОСА - това е официалната информация.
        http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=49280

http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=52153
        А другото вече са наши предположения и разсъждения.

Не е препоръка. Акции нямам!
        Здравей,
        може и да греша но т. 6 сигурно е сбъркана и е поправена грешката в т. 16....там ще се разпределя 30 милиона и 193 хиляди лева ....като се сложи и годишният дивидент може да се направи сметка колко ще се даде ....около 4 лв....
        Не е препоръка ....
        Поздрави!

Коментар

• Ами ето годишния отчет и най-новите материали за ОСА - това е официалната информация.
          http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=49280

http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=52153
          А другото вече са наши предположения и разсъждения.

Не е препоръка. Акции нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Какво мислите за новата т.16 предложена от Трайчо Трайков? След новата т.6, сега и нова т.16

Натрупаната печалба - резервите ли означава или това си е неразпреелената печалба? Ако е неразпределената печалба, нямаше смисъл да се вкарва новата т.16, а ако се има предвид резервите - то доколкото гледам са законови резерви и преоценъчен резерв и те не знам дали могат да се разпределят.
            Ще те помоля малко по просто ,по точки и с действителни цифри ...нали съм си аматьор да не се подведа с нещо защото и аз имам въпроси за тази печалба,каква е, коя е и колко е ......
            колко е неразпределената ...
            колко са резервите ...
            колко е така нареченият преоценъчен резерв...
            Когато говорих с един от помощничките на Христов *ДВИ* та госпожата ми обясни че тези в отчета не са всичките за разпределение ,но не може да каже колко са засега ...
            не е препоръка...
            Поздрави!

Коментар

• Какво мислите за новата т.16 предложена от Трайчо Трайков? След новата т.6, сега и нова т.16

Натрупаната печалба - резервите ли означава или това си е неразпреелената печалба? Ако е неразпределената печалба, нямаше смисъл да се вкарва новата т.16, а ако се има предвид резервите - то доколкото гледам са законови резерви и преоценъчен резерв и те не знам дали могат да се разпределят.
              Last edited by BSEtrader; 31.05.2011, 18:36.

Коментар

• "Акционерите на Булгартабак холдинг АД ще гласуват за дивидент от неразпределената печалба, като стойността му може да достигне 7,41 лв./акция."

Ето това ни интересува нас, миноритарните акционери.
                Да получаваме възнаграждения за нашите вложени средства.
                А що се отнася дали да е държавно или частно, зависи от купувача, пример Солвей Соди, там съм доволен инвеститор също, защото се развива, а и си получавам моето, докато Златев е типичен правешки селянин.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Е както казва колега Хайрсъзов бил съм в детската градина преди десетки години да споря с теб ... а аз бих добавил а ти още си там и няма никакъв шанс да я завършиш успешно.......
                  ................. или както пишеш

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  аз и сега съм си в кенефа

и по-лошо не може да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    тежко е да си мисирка и да знаеш, че ще минеш през фурната и ще свършиш в тоалетната
                    Е както казва колега Хайрсъзов бил съм в детската градина преди десетки години да споря с теб ... а аз бих добавил а ти още си там и няма никакъв шанс да я завършиш успешно.......

Коментар

• тежко е да си мисирка и да знаеш, че ще минеш през фурната и ще свършиш в тоалетната

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        О, господин Иван Вазов....
                        Мунчо е персонаж от нашата литератиура и е типаж на такива наивни олигофрени, като теб както се проявяваш на борсата......

Ама и аз съм едина ....в Столипиново и литература...Достатъчно е тука има ,тука нема и да краде наемателите си с непосилни условия .... Мангал става по точно...
                        радвам се, че съм спомогнал за повишаване на образованието ти защото преди няколко години съм посочил кой е мунчо за олигофрени като теб, но ти явно си го разбрала едва мината седмица и то само защото си ми прочела старите постове

Коментар

• Ама и аз съм един ....в Столипиново и литература...Достатъчно е тука има ,тука нема и да краде наемателите си с непосилни условия .... Мангал става по точно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            мисирко, това МУНЧО го научи миналата седмица когато четеше старите ми постове в стремежа ти за нови знания

мисирко, МУНЧО е запазена марка за остап бендер и цар симеон велики

мисирко, измисли нещо само и стига ме копира - толкова ли си тъпа, че само нищо не измисля тиквата ти?
                            О, господин Иван Вазов....
                            Мунчо е персонаж от нашата литератиура и е типаж на такива наивни олигофрени, като теб както се проявяваш на борсата......

Коментар

• мисирко, това МУНЧО го научи миналата седмица когато четеше старите ми постове в стремежа ти за нови знания

мисирко, МУНЧО е запазена марка за остап бендер и цар симеон велики

мисирко, измисли нещо само и стига ме копира - толкова ли си тъпа, че само нищо не измисля тиквата ти?

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              Мунчо ,
                              Да не забравиш ,да го напишеш че си го спечелил, както останалите ...
                              Кога ще постнеш условията на басовете който твърдиш че си спечелил ........
                              Условия и срок за БТН ,
                              Условия и срок за ССВ
                              Условия и срок за ЕУБГ...

Знаеш ли трудно ще ми е да ти измисля друго име освен МУНЧО за идиотизма и невменяемостта и Дракула заради арогантността и жестокостта..... а заслужаваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                                това се опитвам да ти обесня - управлява се така нарочно - за да се приватизира !!!
                                я ми кажи -каква е гаранцията ,че следващия собственик ще го управлява по-добре ако е частник??? НИКАКВА .даже видяхме с ЕРП-тата какво стана - падна качеството на тока . само че държавата ще изгуби нов източник на приходи , това е нещото , което вие не можете да вденете .
                                Ти сериозно ли ги говориш тези глупости

Коментар

Working...
                                X