IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано съм зарадвал някого, сутринта аз ги хвърлих , за да чакам на химпривилегия , арбитража ще е на по късен етап - може би ама дали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      какво ти казва боба......
      Каза че дивидент няма да видиме
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Да на 30.
        какво ти казва боба......това днес май беше намек....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Пък ако си хванал дневен връх и дъно.
          Абе, къде е Ченалова?
          ОСА на 30 ли беше, гледам ТР - мълчанието на агнетата.
          Да на 30.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Някой ще ходи ли на ОС? Мислех да ходя, ама вече май нямам нерви и за там.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              +26% ... ти да видиш ....

Пък ако си хванал дневен връх и дъно.
              Абе, къде е Ченалова?
              ОСА на 30 ли беше, гледам ТР - мълчанието на агнетата.

Коментар

• +26% ... ти да видиш ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Тук май имаш известен уклон за размисъл.
                  Е ли този кредитор и акционер и ако да - има ли вариант при падане на обезпечението той да се окаже и с доста по-голям %? Респективно АКО прас седи отзад - ще ли изпадне зад борда?
                  Нямам никакви препоръки!
                  И аз нямам препоръки, но е възможно Опитвам се да разсъждавам, а се ядосвам че ни правят на маймуни

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Кой купи Булгартабак?
                    С кредит ли е купено?
                    Какво е обезпечението по кредита?
                    Са ли самите акции някакво обезпечение?
                    До каква пазарна стойност те са надеждно обезпечение?
                    Тук май имаш известен уклон за размисъл.
                    Е ли този кредитор и акционер и ако да - има ли вариант при падане на обезпечението той да се окаже и с доста по-голям %? Респективно АКО прас седи отзад - ще ли изпадне зад борда?
                    Нямам никакви препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Паника е обзела тълпата ...някой обаче ще спечели от този гейм ..убеден съм ...
                      Дано сриването на цената не е лош сценарии за търгово или нещо подобно за да купи някой златната рибка на безценица

Не е препоръка за ПК на ЦК
                      Г-н "КЕШ" ще спечели играта ....

като инвеститори по позицията в тези моменти трябва подкрепа и отпор, иначе ... ще купят златната рибка на безценица, както сподели ...

Мнението ми не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Паника е обзела тълпата ...някой обаче ще спечели от този гейм ..убеден съм ...
                        Дано сриването на цената не е лош сценарии за търгово или нещо подобно за да купи някой златната рибка на безценица

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Нямаше ли някой пакетен купувач?

Влизам ти в положение и ако е утеха, знай, че доста хора сме в подобно положение, макар аз лично да съм с доста по-малки загуби като абсолютна стойност.
                          Очаквах с малка подкрепа и колеги общо да подкрепим, но пакетния купувач ще чака по-ниските нива за покупка при този падащ пазар ....

Мнението ми е разсъждение и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции ...

Коментар

• Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение
                            СЕРИОЗНО Е ...

не пиша празни думи ...

На няколко сделки на покупка се постарах да поддържам цената над нивото, но са упорити от отсрещната страна да я сринат много...., не знам докъде ще стигне като за 20 дни падна с близо 40% ...

Мнението ми е споделяне и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.
                            Нямаше ли някой пакетен купувач?

Влизам ти в положение и ако е утеха, знай, че доста хора сме в подобно положение, макар аз лично да съм с доста по-малки загуби като абсолютна стойност.
                            Last edited by 15%; 27.06.2014, 00:46.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от shareman Разгледай мнение
                              Аз разпродадох 500бр, защото репото удари margin call, пропуснати ползи около 26 000лв

До тук ни докараха ХИПЕРПРАСЬОКА, ДПС И ОСТАВКАШАРСКИ ЗА ЕДНА ГОДИНА!!!

"Доган е наредил пълно мълчание по темата за финансовата криза, „Булгартабак” ".

"В действителност вече втора седмица, след като избхнаха скандалите, около бившите партньори – ДПС не са проронили и дума, въпреки че техен депутат е замесен в поръчка за убийства, освен това е бил поръчан за отстрел, а дългата му ръка е забъркана в прокуратурата, съдебната система, източване на дружество и рухване на банка. Пред медиите говорят единствено Четин Казак, Йордан Цонев, и Алиосман Имамов и то по странични теми, за отклоняване на вниманието. След наруганите от Доган били и Данчо Ментата, който бил принуден да направи бързи промени в закона за офшорките.

http://alarmanews.com/?p=19208
                              Last edited by shareman; 27.06.2014, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Това сериозно ли е?
                                СЕРИОЗНО Е ...

не пиша празни думи ...

На няколко сделки на покупка се постарах да поддържам цената над нивото, но са упорити от отсрещната страна да я сринат много...., не знам докъде ще стигне като за 20 дни падна с близо 40% ...

Мнението ми е споделяне и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X