If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук май имаш известен уклон за размисъл.
Е ли този кредитор и акционер и ако да - има ли вариант при падане на обезпечението той да се окаже и с доста по-голям %? Респективно АКО прас седи отзад - ще ли изпадне зад борда?
Нямам никакви препоръки!
И аз нямам препоръки, но е възможно Опитвам се да разсъждавам, а се ядосвам че ни правят на маймуни
Кой купи Булгартабак?
С кредит ли е купено?
Какво е обезпечението по кредита?
Са ли самите акции някакво обезпечение?
До каква пазарна стойност те са надеждно обезпечение?
Тук май имаш известен уклон за размисъл.
Е ли този кредитор и акционер и ако да - има ли вариант при падане на обезпечението той да се окаже и с доста по-голям %? Респективно АКО прас седи отзад - ще ли изпадне зад борда?
Нямам никакви препоръки!
Паника е обзела тълпата ...някой обаче ще спечели от този гейм ..убеден съм ...
Дано сриването на цената не е лош сценарии за търгово или нещо подобно за да купи някой златната рибка на безценица
Не е препоръка за ПК на ЦК
Г-н "КЕШ" ще спечели играта ....
като инвеститори по позицията в тези моменти трябва подкрепа и отпор, иначе ... ще купят златната рибка на безценица, както сподели ...
Мнението ми не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.
Паника е обзела тълпата ...някой обаче ще спечели от този гейм ..убеден съм ...
Дано сриването на цената не е лош сценарии за търгово или нещо подобно за да купи някой златната рибка на безценица
Влизам ти в положение и ако е утеха, знай, че доста хора сме в подобно положение, макар аз лично да съм с доста по-малки загуби като абсолютна стойност.
Очаквах с малка подкрепа и колеги общо да подкрепим, но пакетния купувач ще чака по-ниските нива за покупка при този падащ пазар ....
Мнението ми е разсъждение и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции ...
На няколко сделки на покупка се постарах да поддържам цената над нивото, но са упорити от отсрещната страна да я сринат много...., не знам докъде ще стигне като за 20 дни падна с близо 40% ...
Мнението ми е споделяне и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.
Нямаше ли някой пакетен купувач?
Влизам ти в положение и ако е утеха, знай, че доста хора сме в подобно положение, макар аз лично да съм с доста по-малки загуби като абсолютна стойност.
Аз разпродадох 500бр, защото репото удари margin call, пропуснати ползи около 26 000лв
До тук ни докараха ХИПЕРПРАСЬОКА, ДПС И ОСТАВКАШАРСКИ ЗА ЕДНА ГОДИНА!!!
"Доган е наредил пълно мълчание по темата за финансовата криза, „Булгартабак” ".
"В действителност вече втора седмица, след като избхнаха скандалите, около бившите партньори – ДПС не са проронили и дума, въпреки че техен депутат е замесен в поръчка за убийства, освен това е бил поръчан за отстрел, а дългата му ръка е забъркана в прокуратурата, съдебната система, източване на дружество и рухване на банка. Пред медиите говорят единствено Четин Казак, Йордан Цонев, и Алиосман Имамов и то по странични теми, за отклоняване на вниманието. След наруганите от Доган били и Данчо Ментата, който бил принуден да направи бързи промени в закона за офшорките.
На няколко сделки на покупка се постарах да поддържам цената над нивото, но са упорити от отсрещната страна да я сринат много...., не знам докъде ще стигне като за 20 дни падна с близо 40% ...
Мнението ми е споделяне и не представлява препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар