IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Целия Гагарин набих тук.Миналата година мисля, че беше в началото на август дивидента беше вече раздаден.И тази година би следвало да са експедитивни.ДО края на март вероятно ще обявят дата за ОСА.
    Не изглежда лошо за краткосрочна врътка и 10-15%, пък после те чакаме пак в Гагарина като дойде време за отчета. Дано съм прав!
    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Аз очаквам запазване на дивидентната политика за 2014, дивидент около 10% от текущата цена... Очакваните добри резултати на дъщерите означава и евентуален подобен дивидент за 2015. Иначе стратегията ми е като направя бързи спекулативни 10-15% набивам Кеша в БТХ...
      И аз така мисля.Дано да сме прави
      Life won't wait for you.

Коментар

• БИЗЗЗЗЗИЕЕЕЕИЕС

ДОН --3ЛВ МЕРЛИН(малко на сигански ама е далвера( 3лв бойко мен 3лв....ева всеква с югославки бандерол може и без бандерол 3лв за големо количество премия само в LAFKA

Коментар

До края на следващия месец трябва да насочат ОСА и да разберем, какви дивиденти ще дават.Евентуално.
          Аз очаквам запазване на дивидентната политика за 2014, дивидент около 10% от текущата цена... Очакваните добри резултати на дъщерите означава и евентуален подобен дивидент за 2015. Иначе стратегията ми е като направя бързи спекулативни 10-15% набивам Кеша в БТХ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            B.Graham,
            излезна ли от Гагарина....

защо до следващия ..може и до края на април,май ....
            Целия Гагарин набих тук.Миналата година мисля, че беше в началото на август дивидента беше вече раздаден.И тази година би следвало да са експедитивни.ДО края на март вероятно ще обявят дата за ОСА.
            Life won't wait for you.

Коментар

До края на следващия месец трябва да насочат ОСА и да разберем, какви дивиденти ще дават.Евентуално.
              B.Graham,
              излезна ли от Гагарина....

защо до следващия ..може и до края на април,май ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                тая или следващата седмица ще подминем 110, а консолидирания ще потвърди това ниво, като минимално
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Защо да сме мълчали ви...
                  Истината е че устискахме с акциите .....тук и не ги продадохме..
                  Сега ще берем урожая....при конс. отчета...
                  тая или следващата седмица ще подминем 110, а консолидирания ще потвърди това ниво, като минимално

Коментар

Такава тишина, че човек да си помисли, че всички мразят Lafka
                    Мразим Lafka, но обичаме дивиденти...

Коментар

• Такава тишина, че човек да си помисли, че всички мразят Lafka
                      Life won't wait for you.

Коментар

Кажете нещо,де.Тука сте много мълчаливи.
                        Защо да сме мълчали ви...
                        Истината е че устискахме с акциите .....тук и не ги продадохме..
                        Сега ще берем урожая....при конс. отчета...

Коментар

• Кажете нещо,де.Тука сте много мълчаливи.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Споко ще има надолу...
                            е..какво движение е това

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              тука няма ли да има развитие или ще си кибичим на 100-така още дълго време...
                              Споко ще има надолу...
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• тука няма ли да има развитие или ще си кибичим на 100-така още дълго време...

Коментар

Working...
                                X