IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    това се опитвам да ти обесня - управлява се така нарочно - за да се приватизира !!!
    я ми кажи -каква е гаранцията ,че следващия собственик ще го управлява по-добре ако е частник??? НИКАКВА .даже видяхме с ЕРП-тата какво стана - падна качеството на тока . само че държавата ще изгуби нов източник на приходи , това е нещото , което вие не можете да вденете .
    Добре, предавам се. Разчитах че здравия разум има почва, но явно няма. Всичко държавно да бъде ако може, да забранят приватизацията и като не могат да приватизират ще спрат да крадат

амин

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      веднага ти предлагам нов бас на 1000 бр. ЦКБ да покажеш този линк където съм купил дори една акция на 6 лева

давай , мисирке ---- слагам баса в съответната тема
      Мунчо ,
      Да не забравиш ,да го напишеш че си го спечелил, както останалите ...
      Кога ще постнеш условията на басовете който твърдиш че си спечелил ........
      Условия и срок за БТН ,
      Условия и срок за ССВ
      Условия и срок за ЕУБГ...

Знаеш ли трудно ще ми е да ти измисля друго име освен МУНЧО за идиотизма и невменяемостта и Дракула заради арогантността и жестокостта..... а заслужаваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        А за София БТ се радвах за големите ордери че са от ПФ а не от карък като теб и по име и по ник и по същност.... доказа го и почнах да продавам и който ме е послушал вече три месеца няма грешка въпреки големият дивидент там ....
        нали си мисирка --- как няма да се радваш

целия форум ти се смееше как уверено разправяше кои фондове по колко акции щели да купуват, а накрая се оказа, че ордерите били на полки

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          И все пак говорейки конкретно за Булгартабак - ще се съгласиш че нито се управялва особено добре (изкупувания на тютюни и обезценки след това, изчезващи печалби едно тримесечие в следващо, безумни курсови разлики при блабт Q4 ....примери бол), нито пък е в ключов отрасъл, който традиционно се управлява от държавата. Държавата трябва да регулира сектора, да се бори с контрабандата, да си събира акциза и да продължава общоевропейската политика по борба с тютюнопушенето! А че цената на акциите им не е никак висока (особено на дъщерните) спор няма, ама тя е ниска именно заради супер собственика.
          това се опитвам да ти обесня - управлява се така нарочно - за да се приватизира !!!
          я ми кажи -каква е гаранцията ,че следващия собственик ще го управлява по-добре ако е частник??? НИКАКВА .даже видяхме с ЕРП-тата какво стана - падна качеството на тока . само че държавата ще изгуби нов източник на приходи , това е нещото , което вие не можете да вденете .

Коментар

П.П. Хубаво е да се върнеш към някой от стотината ти никове да видиш как си купувал на шест лева...хиляди бройки по твой думи....
            веднага ти предлагам нов бас на 1000 бр. ЦКБ да покажеш този линк където съм купил дори една акция на 6 лева

давай , мисирке ---- слагам баса в съответната тема

Коментар

Абе Мунчо забравяш ,че купуваше над 1,6 и търсеше с вожда спор ,че няма да падне под 1,3.... а искаше снимки да правиме към 1,00-1,10 лв.....та имам такива снимки с продадените ти акции....
              нали загуби вече един такъв бас в който не можа да докажеш, че съм обявил цена от 1.70 ............ а сега пишеш за 1.60

напълно изкука, милата мисирка

Коментар

• И все пак говорейки конкретно за Булгартабак - ще се съгласиш че нито се управялва особено добре (изкупувания на тютюни и обезценки след това, изчезващи печалби едно тримесечие в следващо, безумни курсови разлики при блабт Q4 ....примери бол), нито пък е в ключов отрасъл, който традиционно се управлява от държавата. Държавата трябва да регулира сектора, да се бори с контрабандата, да си събира акциза и да продължава общоевропейската политика по борба с тютюнопушенето! А че цената на акциите им не е никак висока (особено на дъщерните) спор няма, ама тя е ниска именно заради супер собственика.

Коментар

Именно затова казват хората че държавата е лош стопанин - щото се краде, не щото на теория не може да бъде добър стопанин.

Но това са фактите, аз отдавна съм спрял да вярвам в чудеса, както и в добро управление на държавни компании.
                  +1

видяхме комунистите 45 години до къде я докараха и какъв стопанин са

=====================

Първоначално изпратено от meche_cveti93 --- на 06.04.2011год. в 10:00 часа в темата NYSE
                  Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... всичко това са действителни акции...
                  --- предложих ти бас на по 10 000 евро да докажеш думите си, но явно изпитваш трудност с доказателствата вече два месеца

виртуални героини колкото искаш по нашите земи

Коментар

нали ти се смееше, че купувах на 1.00-1.20 лв. при ЦКБ ............... когато ти купуваше БАКБ по 12-14 лева

в началото на месец март нали обявих, че ЦКБ повече няма сили да поскъпва над 1.80

нали всички сделки ги обявявам в същия ден след края на борсовата сделка за разлика от теб --- ти която обявяваш само виртуалните си печалби , а всичките ти сделки са "купила и вече продала", но никой не те знае кога и дали си купила

нали ти подскачаше когато видя ордерите от по 500 бройки при табаците и се радваше, а после искаше да ти показвам купените акции и искаше да ти доказвам, че не е отпаднал сетълмента Т+2

нали един път те накарах да си покажеш сделките и ти се скри за десетина дни като нямаш какво да докажеш --- само ВИРТУАЛНИ СДЕЛКИ ИМА В ГЛАВАТА ТИ .............. дори ти бях предложил бас на 10 000 евро -------------- или това го забрави?
                    Абе Мунчо забравяш ,че купуваше над 1,6 и търсеше с вожда спор ,че няма да падне под 1,3.... а искаше снимки да правиме към 1,00-1,10 лв.....та имам такива снимки с продадените ти акции....
                    Сега ще правим снимки под 1,30 ...
                    П.П. Хубаво е да се върнеш към някой от стотината ти никове да видиш как си купувал на шест лева...хиляди бройки по твой думи....
                    А за София БТ се радвах за големите ордери че са от ПФ а не от карък като теб и по име и по ник и по същност.... доказа го и почнах да продавам и който ме е послушал вече три месеца няма грешка въпреки големият дивидент там ....

Коментар

Именно затова казват хората че държавата е лош стопанин - щото се краде, не щото на теория не може да бъде добър стопанин.

Но това са фактите, аз отдавна съм спрял да вярвам в чудеса, както и в добро управление на държавни компании.
                      в нормалните държави в Западна Европа полвината най-печеливи предприятия са държавни!!! всяка силна иконмика е била смесица от частни и държавни предприятия .
                      особено монополите в никакъв случай не трябваше да се приватизизрат!!
                      сега всички вият от 3-нйи сметки . държавата може да бъде и е добър стопаини - друг е въпросът ,че ние в БГ сме пълни палячовци и не можем да управляваме почти нищо като хората . а такива хора като Каролев и Хърсев и тн.н трябва да им се забрани да говорят !!!

Коментар

• Именно затова казват хората че държавата е лош стопанин - щото се краде, не щото на теория не може да бъде добър стопанин.

Коментар

А къде видя аз да съм писал че Булгартабак ще фалира?!?!?! Коментирам че това е практиката в бг за огромно мое съжаление, да се отлага, докато не стане късно. Булгартабак трябваше да е продаден преди 20 години на някой от големите, ама много по-добре е да седи държавно да се точи 20 години, да се използва с политически цели и накрая да се продаде на "нашия човек". Евала за логиката ти!!!
                          то нарочно се прави така - точи се докато се окаже в жалко състояние и после се приватизира за стотинки . цялата ниприватизация мина така и за това сме на този хал сега! после ще излезне някъв измислен "икономист " като Каролев , Хърсев и ще почне да тръби как държавата била лош стопанин и всичко трябвало да се приватизира не зависимо на каква цена ....
                          и после като ти приватизират монопол сметката ти става 3-йна . ако не се крадеше трзи предприятия трябваше да останат държавни!!! смехорията ни е пълна

Коментар

Мунчо ,
                            желаят ти успех есента 2012 нали така ти е новият ник..... А за случайно четящите найстина си реализирал печалба тази година при ССВ но предишните две загуба по 80 % ....
                            пожелавам ти акъл и късмет ,ще ти е нужен....
                            нали ти се смееше, че купувах на 1.00-1.20 лв. при ЦКБ ............... когато ти купуваше БАКБ по 12-14 лева

в началото на месец март нали обявих, че ЦКБ повече няма сили да поскъпва над 1.80

нали всички сделки ги обявявам в същия ден след края на борсовата сделка за разлика от теб --- ти която обявяваш само виртуалните си печалби , а всичките ти сделки са "купила и вече продала", но никой не те знае кога и дали си купила

нали ти подскачаше когато видя ордерите от по 500 бройки при табаците и се радваше, а после искаше да ти показвам купените акции и искаше да ти доказвам, че не е отпаднал сетълмента Т+2

нали един път те накарах да си покажеш сделките и ти се скри за десетина дни като нямаш какво да докажеш --- само ВИРТУАЛНИ СДЕЛКИ ИМА В ГЛАВАТА ТИ .............. дори ти бях предложил бас на 10 000 евро -------------- или това го забрави?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              ето в това се крие разковничето защо сме най-бедната държава в Европа . защото такива като вас дават оценки и коментари без грам да разбират какво се случва . кой ти е казал ,че Булгартбака ще фалира , поредните измислици . сега вместо държавата да взима парите ще ги взима частник . после дъжавата няма да има пари за нищо ..... умници
                              А къде видя аз да съм писал че Булгартабак ще фалира?!?!?! Коментирам че това е практиката в бг за огромно мое съжаление, да се отлага, докато не стане късно. Булгартабак трябваше да е продаден преди 20 години на някой от големите, ама много по-добре е да седи държавно да се точи 20 години, да се използва с политически цели и накрая да се продаде на "нашия човек". Евала за логиката ти!!!

Коментар

жълтиците се броят в късната есен, мисирко --- не за два месеца

все още ти държиш рекорда на тази борса --- не забравяй

когато аз реализирах печалба от 70% при ЦКБ ти реализира 40% загуба при БАКБ

Мунчо ,
                                желаят ти успех есента 2012 нали така ти е новият ник..... А за случайно четящите найстина си реализирал печалба тази година при ССВ но предишните две загуба по 80 % ....
                                пожелавам ти акъл и късмет ,ще ти е нужен....

Коментар

Working...
                                X