If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това се опитвам да ти обесня - управлява се така нарочно - за да се приватизира !!!
я ми кажи -каква е гаранцията ,че следващия собственик ще го управлява по-добре ако е частник??? НИКАКВА .даже видяхме с ЕРП-тата какво стана - падна качеството на тока . само че държавата ще изгуби нов източник на приходи , това е нещото , което вие не можете да вденете .
Добре, предавам се. Разчитах че здравия разум има почва, но явно няма. Всичко държавно да бъде ако може, да забранят приватизацията и като не могат да приватизират ще спрат да крадат
веднага ти предлагам нов бас на 1000 бр. ЦКБ да покажеш този линк където съм купил дори една акция на 6 лева
давай , мисирке ---- слагам баса в съответната тема
Мунчо ,
Да не забравиш ,да го напишеш че си го спечелил, както останалите ...
Кога ще постнеш условията на басовете който твърдиш че си спечелил ........
Условия и срок за БТН ,
Условия и срок за ССВ
Условия и срок за ЕУБГ...
Знаеш ли трудно ще ми е да ти измисля друго име освен МУНЧО за идиотизма и невменяемостта и Дракула заради арогантността и жестокостта..... а заслужаваш...
А за София БТ се радвах за големите ордери че са от ПФ а не от карък като теб и по име и по ник и по същност.... доказа го и почнах да продавам и който ме е послушал вече три месеца няма грешка въпреки големият дивидент там ....
нали си мисирка --- как няма да се радваш
целия форум ти се смееше как уверено разправяше кои фондове по колко акции щели да купуват, а накрая се оказа, че ордерите били на полки
И все пак говорейки конкретно за Булгартабак - ще се съгласиш че нито се управялва особено добре (изкупувания на тютюни и обезценки след това, изчезващи печалби едно тримесечие в следващо, безумни курсови разлики при блабт Q4 ....примери бол), нито пък е в ключов отрасъл, който традиционно се управлява от държавата. Държавата трябва да регулира сектора, да се бори с контрабандата, да си събира акциза и да продължава общоевропейската политика по борба с тютюнопушенето! А че цената на акциите им не е никак висока (особено на дъщерните) спор няма, ама тя е ниска именно заради супер собственика.
това се опитвам да ти обесня - управлява се така нарочно - за да се приватизира !!!
я ми кажи -каква е гаранцията ,че следващия собственик ще го управлява по-добре ако е частник??? НИКАКВА .даже видяхме с ЕРП-тата какво стана - падна качеството на тока . само че държавата ще изгуби нов източник на приходи , това е нещото , което вие не можете да вденете .
Абе Мунчо забравяш ,че купуваше над 1,6 и търсеше с вожда спор ,че няма да падне под 1,3.... а искаше снимки да правиме към 1,00-1,10 лв.....та имам такива снимки с продадените ти акции....
нали загуби вече един такъв бас в който не можа да докажеш, че съм обявил цена от 1.70 ............ а сега пишеш за 1.60
И все пак говорейки конкретно за Булгартабак - ще се съгласиш че нито се управялва особено добре (изкупувания на тютюни и обезценки след това, изчезващи печалби едно тримесечие в следващо, безумни курсови разлики при блабт Q4 ....примери бол), нито пък е в ключов отрасъл, който традиционно се управлява от държавата. Държавата трябва да регулира сектора, да се бори с контрабандата, да си събира акциза и да продължава общоевропейската политика по борба с тютюнопушенето! А че цената на акциите им не е никак висока (особено на дъщерните) спор няма, ама тя е ниска именно заради супер собственика.
нали ти се смееше, че купувах на 1.00-1.20 лв. при ЦКБ ............... когато ти купуваше БАКБ по 12-14 лева
в началото на месец март нали обявих, че ЦКБ повече няма сили да поскъпва над 1.80
нали всички сделки ги обявявам в същия ден след края на борсовата сделка за разлика от теб --- ти която обявяваш само виртуалните си печалби , а всичките ти сделки са "купила и вече продала", но никой не те знае кога и дали си купила
нали ти подскачаше когато видя ордерите от по 500 бройки при табаците и се радваше, а после искаше да ти показвам купените акции и искаше да ти доказвам, че не е отпаднал сетълмента Т+2
нали един път те накарах да си покажеш сделките и ти се скри за десетина дни като нямаш какво да докажеш --- само ВИРТУАЛНИ СДЕЛКИ ИМА В ГЛАВАТА ТИ .............. дори ти бях предложил бас на 10 000 евро -------------- или това го забрави?
Абе Мунчо забравяш ,че купуваше над 1,6 и търсеше с вожда спор ,че няма да падне под 1,3.... а искаше снимки да правиме към 1,00-1,10 лв.....та имам такива снимки с продадените ти акции....
Сега ще правим снимки под 1,30 ...
П.П. Хубаво е да се върнеш към някой от стотината ти никове да видиш как си купувал на шест лева...хиляди бройки по твой думи....
А за София БТ се радвах за големите ордери че са от ПФ а не от карък като теб и по име и по ник и по същност.... доказа го и почнах да продавам и който ме е послушал вече три месеца няма грешка въпреки големият дивидент там ....
Именно затова казват хората че държавата е лош стопанин - щото се краде, не щото на теория не може да бъде добър стопанин.
Но това са фактите, аз отдавна съм спрял да вярвам в чудеса, както и в добро управление на държавни компании.
в нормалните държави в Западна Европа полвината най-печеливи предприятия са държавни!!! всяка силна иконмика е била смесица от частни и държавни предприятия .
особено монополите в никакъв случай не трябваше да се приватизизрат!!
сега всички вият от 3-нйи сметки . държавата може да бъде и е добър стопаини - друг е въпросът ,че ние в БГ сме пълни палячовци и не можем да управляваме почти нищо като хората . а такива хора като Каролев и Хърсев и тн.н трябва да им се забрани да говорят !!!
А къде видя аз да съм писал че Булгартабак ще фалира?!?!?! Коментирам че това е практиката в бг за огромно мое съжаление, да се отлага, докато не стане късно. Булгартабак трябваше да е продаден преди 20 години на някой от големите, ама много по-добре е да седи държавно да се точи 20 години, да се използва с политически цели и накрая да се продаде на "нашия човек". Евала за логиката ти!!!
то нарочно се прави така - точи се докато се окаже в жалко състояние и после се приватизира за стотинки . цялата ниприватизация мина така и за това сме на този хал сега! после ще излезне някъв измислен "икономист " като Каролев , Хърсев и ще почне да тръби как държавата била лош стопанин и всичко трябвало да се приватизира не зависимо на каква цена ....
и после като ти приватизират монопол сметката ти става 3-йна . ако не се крадеше трзи предприятия трябваше да останат държавни!!! смехорията ни е пълна
Мунчо ,
желаят ти успех есента 2012 нали така ти е новият ник..... А за случайно четящите найстина си реализирал печалба тази година при ССВ но предишните две загуба по 80 % ....
пожелавам ти акъл и късмет ,ще ти е нужен....
нали ти се смееше, че купувах на 1.00-1.20 лв. при ЦКБ ............... когато ти купуваше БАКБ по 12-14 лева
в началото на месец март нали обявих, че ЦКБ повече няма сили да поскъпва над 1.80
нали всички сделки ги обявявам в същия ден след края на борсовата сделка за разлика от теб --- ти която обявяваш само виртуалните си печалби , а всичките ти сделки са "купила и вече продала", но никой не те знае кога и дали си купила
нали ти подскачаше когато видя ордерите от по 500 бройки при табаците и се радваше, а после искаше да ти показвам купените акции и искаше да ти доказвам, че не е отпаднал сетълмента Т+2
нали един път те накарах да си покажеш сделките и ти се скри за десетина дни като нямаш какво да докажеш --- само ВИРТУАЛНИ СДЕЛКИ ИМА В ГЛАВАТА ТИ .............. дори ти бях предложил бас на 10 000 евро -------------- или това го забрави?
ето в това се крие разковничето защо сме най-бедната държава в Европа . защото такива като вас дават оценки и коментари без грам да разбират какво се случва . кой ти е казал ,че Булгартбака ще фалира , поредните измислици . сега вместо държавата да взима парите ще ги взима частник . после дъжавата няма да има пари за нищо ..... умници
А къде видя аз да съм писал че Булгартабак ще фалира?!?!?! Коментирам че това е практиката в бг за огромно мое съжаление, да се отлага, докато не стане късно. Булгартабак трябваше да е продаден преди 20 години на някой от големите, ама много по-добре е да седи държавно да се точи 20 години, да се използва с политически цели и накрая да се продаде на "нашия човек". Евала за логиката ти!!!
жълтиците се броят в късната есен, мисирко --- не за два месеца
все още ти държиш рекорда на тази борса --- не забравяй
когато аз реализирах печалба от 70% при ЦКБ ти реализира 40% загуба при БАКБ
Мунчо ,
желаят ти успех есента 2012 нали така ти е новият ник..... А за случайно четящите найстина си реализирал печалба тази година при ССВ но предишните две загуба по 80 % ....
пожелавам ти акъл и късмет ,ще ти е нужен....
Коментар