като гледам как комунистите подскачат срещу приватизацията ми се струва, че именно комунистите точат толкова години БТХ и сега усещат как кокала им се изплъзва....
струва ми, че до сега ДПС не са казали нито дума за приватизацията
как да излъже ББ като протоколите от заседанията на Министерски съвет са публична информация и всеки може да види на кой ден какво се е обсъждало!!!!
това, че ББ е извикал и се е информирал как върви подготовката за приватизация е съвсем естествено ............... решението се е взело от Надзорния съвет на агенцията за приватизация където има член на БСП
тези хора от БКП не правят разлика от заседания на Министерски съвет и решение за приватизация от Надзорния съвет на агенцията за приватизация
струва ми, че до сега ДПС не са казали нито дума за приватизацията
Първоначално изпратено от glory
Разгледай мнение
това, че ББ е извикал и се е информирал как върви подготовката за приватизация е съвсем естествено ............... решението се е взело от Надзорния съвет на агенцията за приватизация където има член на БСП
тези хора от БКП не правят разлика от заседания на Министерски съвет и решение за приватизация от Надзорния съвет на агенцията за приватизация
Коментар