IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да отбележа че тук има тотално неразбиране за стойността, която стои зад тази компания. Аз съм човек, който вярва, че пазарът ще намери справедливата цена на тази компания, а тя е доста пъти над текущата според мен. Само търпение е нужно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
      Първоначално изпратено от O2
      И тогава кво става,?
      1. Компанията фалира,хотелите се разпродават по 1 лв,и банките го правят ветъра.
      2. Компанията просто изчезва и никой не знае къде.
      3. Пълна мъгла
      Или прибират Месоядеца в лудницата, където му е мястото, и си гледат бизнеса...
      И акцията се изстрелва до нива над 100 лева, каквито са реалностите...
      :-)
      Събирам ежедневно тук но не мога да си изпълня плана. Цената на Албена беше най-големия пазарен дефект, а когато променят цената на търговото нагоре месоядците ще си ядат топките

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
        И тогава кво става,?
        1. Компанията фалира,хотелите се разпродават по 1 лв,и банките го правят ветъра.
        3. Пълна мъгла
        Или прибират Месоядеца в лудницата, където му е мястото, и си гледат бизнеса...
        И акцията се изстрелва до нива над 100 лева, каквито са реалностите...
        :-)

Коментар

• И тогава кво става,?
          3. Пълна мъгла

Коментар

• Какво друго им остава , като на борсата се видя че не могат да продават над 15 лв.
            , а за по големи обеми и над 10лв. Е къде тогава да си дянат акциите преди да се срине компанията.

Сега имат нов шанс -
            1. Могат да продават на ФБ на 30лв. и ще го използват това търгово спекулативно докато могат , ще го стопират и пак за да държат цената на 30 и да продават.
            2.Когато и тоя ефект се изчерпи тогава търговото може и да стане - тогава "мажоритаря" продава ако има останало пак на твърда цена от 25 и с това приключва цялата история.

Коментар

• Mesoiadess, как го виждаш това с бягащия мажоритар да те попитам?

Коментар

• Търговото не е за дребните а за бягащия мажоритар - нали затова направиха холдинг в компанията. Целта е да се набутат другарчетата от холдинга за последно . Цената от 26лв. е доста над разумната при икономическите реалности .

Високите цени ще привлекът много дребни акционери - това не е желателно , а ниските не са печеливши. Мисля че са нацелили златната среда за да застрелят и двата заека.

Коментар

• Кислород /О2/ :-)
                  не си ме разбрал явно - аз също очаквам принципно значително по-висока цена, но опита ми от предни други кризи е че мажоритарниците ползват случая и използват ситуацията в своя полза.http://forex.investor.bg/?cat=8&id=25513 От тогава не се е променило кой знае какво...
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• "Наложи временна забрана" ?

"Наложи временна забрана" ?

Какво по дяволите значи това ?

Ама, че новина. Защо? Колко временна? ...
                    Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Благодаря,разбрах.Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Първоначално изпратено от O2
                        И се очаква цената да стане 17 лв така ли?
                        Ти май нещо не разбра. А аз лично тука търгово не бих приел и на 50 лева. Не е препоръка...
                        интересно - какво следва от тук нататък ... аз викам 27.02 х 5 , че поне да има над какво да разсъждаваме ... ние малките... ... успех на всички сериозни инвеститори!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                          И се очаква цената да стане 17 лв така ли?
                          Ти май нещо не разбра. А аз лично тука търгово не бих приел и на 50 лева. Не е препоръка...

Коментар

• И се очаква цената да стане 17 лв така ли?

Коментар

• Това което се случваше до сега беше, че пазарът бе приел цената за търговото като по-добра от текущата пазарна и се опиташе да изкара една гарантирана лихва, в противен случай търговията щеше да е над 27 лв. Сега ще започне да се дисконтира вероятността да промяна / увеличение на цената на търговото предложение...
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Ми нали на борсата се търгува АЛБХЛ.

Коментар

Working...
                                X