Само да отбележа че тук има тотално неразбиране за стойността, която стои зад тази компания. Аз съм човек, който вярва, че пазарът ще намери справедливата цена на тази компания, а тя е доста пъти над текущата според мен. Само търпение е нужно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от O2И тогава кво става,?
1. Компанията фалира,хотелите се разпродават по 1 лв,и банките го правят ветъра.
2. Компанията просто изчезва и никой не знае къде.
3. Пълна мъгла
И акцията се изстрелва до нива над 100 лева, каквито са реалностите...
:-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2И тогава кво става,?
1. Компанията фалира,хотелите се разпродават по 1 лв,и банките го правят ветъра.
2. Компанията просто изчезва и никой не знае къде.
3. Пълна мъгла
И акцията се изстрелва до нива над 100 лева, каквито са реалностите...
:-)
Коментар
� -
Какво друго им остава , като на борсата се видя че не могат да продават над 15 лв.
, а за по големи обеми и над 10лв. Е къде тогава да си дянат акциите преди да се срине компанията.
Сега имат нов шанс -
1. Могат да продават на ФБ на 30лв. и ще го използват това търгово спекулативно докато могат , ще го стопират и пак за да държат цената на 30 и да продават.
2.Когато и тоя ефект се изчерпи тогава търговото може и да стане - тогава "мажоритаря" продава ако има останало пак на твърда цена от 25 и с това приключва цялата история.
Коментар
� -
Търговото не е за дребните а за бягащия мажоритар - нали затова направиха холдинг в компанията. Целта е да се набутат другарчетата от холдинга за последно . Цената от 26лв. е доста над разумната при икономическите реалности .
Високите цени ще привлекът много дребни акционери - това не е желателно , а ниските не са печеливши. Мисля че са нацелили златната среда за да застрелят и двата заека.
Коментар
� -
Кислород /О2/ :-)
не си ме разбрал явно - аз също очаквам принципно значително по-висока цена, но опита ми от предни други кризи е че мажоритарниците ползват случая и използват ситуацията в своя полза.http://forex.investor.bg/?cat=8&id=25513 От тогава не се е променило кой знае какво...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от O2И се очаква цената да стане 17 лв така ли?... успех на всички сериозни инвеститори!
Коментар
� -
Това което се случваше до сега беше, че пазарът бе приел цената за търговото като по-добра от текущата пазарна и се опиташе да изкара една гарантирана лихва, в противен случай търговията щеше да е над 27 лв. Сега ще започне да се дисконтира вероятността да промяна / увеличение на цената на търговото предложение...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
�
Коментар