IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Някой знае ли къде мога да намеря самото търгово? Нито на сайта на Булброкърс го откривам, нито в X3News или Бюлетин на Инвестора...
    Още го няма, но трябва да излезе тук:

http://www.fsc.bg/ ->
    в дясно е-ПОРТАЛИ избираш ERiK ->
    Публични дружества или други емитенти ->
    избираш Албена АД ->
    най-долу избираш - Обстоятелства за ПД/емитент ->
    Търгови предложения (зарежда 1-2 мин.)

Публикуването на самото търгово си е пропуск в нормативната уредба.
    Два вестника и толкова.

Оставам с впечатление, че даже КФН го публикуват на "добра воля".
    Обикновено са бързи, но този път нещо се забавиха.

Коментар

• Публикуваха го в Дневник на 22 май, ама в Новинар не съм го виждал.

Коментар

• Не видях да има съобщение за публикация, но може и да са пропуснали. Най-добре питай посредника, дали и къде е публикувано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
          Първоначално изпратено от Hakkinen
          Някой знае ли къде мога да намеря самото търгово? Нито на сайта на Булброкърс го откривам, нито в X3News или Бюлетин на Инвестора...
          Като го публикуват ще можеш. Принципно освен от вестниците където е публикувано трудно ще намериш търгово другаде.
          Отдавна би трябвало да е публикувано във вестниците, защото тече от 23.05!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Като го публикуват ще можеш. Принципно освен от вестниците където е публикувано трудно ще намериш търгово другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat
              Решениe от заседание на КФН от 20 май 2009 г.
              Автор: Press center
              Публикувано: 20 Май 2009

Одобри коригирано търгово предложение от “Албена Холдинг”, АД, с. Оброчище за закупуване чрез инвестиционен посредник “Булброкърс” ЕАД, гр. София на акции на “Албена” АД, с. Оброчище от останалите акционери на дружеството. Предлагат се 1 338 120 броя акции като цената за една акция е 30 лв.

http://www.fsc.bg/go.idecs?i=18119
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от zalmok
                Potrebitel123 и BSEtrader - относно темата за приходите в двата отчета - това е защото единият отчет е консолидиран, а другият е само на АД - то, нормално е в консолидирания точно тези на "вътрешен пазар" да са повече ))
                Прав си, zalmok, бях останал с впечатление че са преразгледали начина на представяне в тази табличка в доклада на неконсолидирания. Ама грешно съм гледал, разликата си е наистина само между конс и неконс отчет.

Коментар

• Ех спомени, спомени-и-и ..... На последния ред отдясно се появи цена от едни други времена .....

Ама някой веднага я избута надолу .... 104 лева .... ех-х-х-х
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Potrebitel123 и BSEtrader - относно темата за приходите в двата отчета - това е защото единият отчет е консолидиран, а другият е само на АД - то, нормално е в консолидирания точно тези на "вътрешен пазар" да са повече ))

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal

Opportunity cost!
                      Даммм, така казано съм съгласен!

Но всеки си прави собствени сметки. В моето портфолио определено има място за Албена.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                        Интересно че доста продавачи има. Откакто обявиха търговото са минали вече над 63 хил акции. Доста си е за позицията. От гледна точка на състоянието на пазара явно за някои хора цената е добра, ама в перспектива-изненадан съм. Странно е да си държал години тази акция щото виждаш потенциал и изведнъж в кризата като падна цената на 15 лв да си решил че 30 са супер цена за продажба. Интересна работа!

Дайте друга гледна точка!
                        Opportunity cost!

Коментар

• Интересно че доста продавачи има. Откакто обявиха търговото са минали вече над 63 хил акции. Доста си е за позицията. От гледна точка на състоянието на пазара явно за някои хора цената е добра, ама в перспектива-изненадан съм. Странно е да си държал години тази акция щото виждаш потенциал и изведнъж в кризата като падна цената на 15 лв да си решил че 30 са супер цена за продажба. Интересна работа!

Дайте друга гледна точка!

Коментар

• До Албена АД: Хора оправете си сайта - така хората не могат да резервират онлайн!

От седмица посещавам сайта от време на време .. голям зор е да се свърши каквато и да е работа, а често има надписи "Претоварен сървър", често (Примерно в момента) въобще не може да се види сайта!

Така бизнес не се прави! .. Да не говорим за слуьителките по телефона, който просто се опитват да те разкарат, а не да свършат работа и привлекат клиенти.

Вземете проверете фактите като анонимни клиенти и ще се хванете за главата!
                            Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• разминаване на цифрите в доклад

BSEtrader, благодаря за тази идеятя- може и да са ги обединили нещата. Не успях да засека точно, но ако след 2007 обединяват тези сементи, означава, че и за 2008 са го направили.

Коментар

• Potrebitel123,
                                доколкото аз го разбрах разликата идва от това, че в първия случай дават само туристическите пътувания на българи, т.е. нощувки и хранения, а във втория са включени и другите приходи от конференции, тийм билдинги, спортни прояви, паркинг на идващите само на плаж. Според мен така изредените са си друго перо, не е от "класически" туристи...ама пък са българи все пак. От там е объркването според мен.
                                Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Working...
                                X